12 / 05 / 2024

kübaya gelen amerikalı turist saysı

kübaya gelen amerikalı turist saysı

Açıklanan son turist kayıtları, Küba'yı ziyaret eden Amerikalı sayısının 2014'ün ilk çeyreğinde 170 bini aştığını ortaya koydu. Bunların büyük bölümünü, ABD'de yaşayan Küba asıllı Amerikalıların oluşturduğu belirtildi.

2 büyük depremi de hasarsız atlatıp simge olmuştu! O bina için gelen yıkım kararına İnşaat Mühendisleri Odası isyan etti

6 Şubat tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi çeklinde nitelendirilen depremlerde çevresindeki yıkıma karşın ayakta kalan İMO Kahramanmaraş Temsilciliği binası, rezerv alanda kaldığı için yıkılacak. Mühendisler, söz konusu binanın yıkılmaması gerektiğini belirtiyor.

Müteahhitlerden çimento ve beton fiyatlarına gelen zamma tepki: Kabul etmiyoruz ve kınıyoruz!

Çimento ve beton fiyatlarına zam gelmesi ile sektör ayaklandı. Müteahhitler çimento ve beton fiyatlarına gelen zama tepki gögstererek '' Kabul etmiyoruz ve kınıyoruz!' dedi.

Nebahat Çehre İnşaat firmasından gelen 10 milyon TL ve ev teklifini reddetti! Depremde evler yıkılırsa kahrolurum...

Nebahat Çehre, bir inşaat firmasından reklam yüzü olması için gelen 10 milyon ve ev teklifini '' "Depremde yüzlerce ev, binlerce insana mezar oldu. Reklamını yaptığım evler de yıkılırsa kahrolurum. Her şey para değil" diyerek reddetti.

Kredi kartının asgarisini ödeyene kötü haber! 3 katı arttı

Kredi katı borçları eskisi gibi düşük maliyetli değil. Eskiden küçük gibi gelen cezalar şimdilerde yükselen faizle büyük rakamları cepten çıkarıyor. Kredi kartının ekstresini eksik veya geç ödeyene ne kadar faiz işler? İşte tüm detaylar...

Prof. Dr. Naci Görür’den deprem uyarısı: Doğu Anadolu bayağı sıkıştı

Prof. Dr. Naci Görür, Van'da meydana gelen 4.7'lik depremi değerlendirdi. Sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulunan Görür, "Doğu Anadolu bayağı sıkıştı" ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Google deprem bildirimi nasıl kullanılır? Deprem bildirimi nasıl açılır? Google Android Deprem Uyarı Sistemi kullanımı!

Türkiye geneli son günlerde adeta beşik gibi sallanıyor. Ülkemizde sık sık meydana gelen depremlerin ardından, saniyeler önceden depremi bilmek isteyen vatandaşlar, Google Android Deprem Uyarı Sistemi'ni araştırmaya başladı. Peki Google deprem bildirimi nasıl kullanılır?

Aidatlara fahiş zam yapan site yöneticilerine karşı bakanlık ne yapıyor? Davalar açılacak mı?

Asgari ücretin artması site yöneticilerinin de aidatlara ara zam yapmalarına bahane oldu. Fahiş zam yapan yöneticiler bu fırsatçılığın bedelini dava yolu ile ödeyecek. Vatandaşı çileden çıkaran bu durum, site yöneticilerine büyük ders olacak. İşte Bakanlık’tan gelen o yaptırım…

Fiat Egea Cross'a gelen 42 bin TL'lik indirim resmen ağızları açık bıraktı! İşte Egea Cross Haziran 2023 fiyatları!

Fiat Egea Cross'a gelen 42 bin TL'lik indirim resmen ağızları açık bıraktı. Peki Fiat Egea Cross'un Haziran ayı fiyatları ne kadar oldu? İşte Egea Cross 10 Haziran 2023 fiyat listesi...

Zincirlerden ağlara: krizler küresel tedarik yollarını nasıl değiştirdi?

Çatışma, covid ve iklim değişikliği, işletmelerin riski azaltmak için daha fazlasını yapması ve giderek daha karmaşık hale gelen ağların üstesinden gelmek için teknolojiye yatırım yapmasıyla küresel tedarik zincirlerini dönüştürdü.

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Kıyma fiyatları durdurulamıyor! Bakanlık harekete geçti!

Ete ve özellikle dar gelirli vatandaşların daha uygun olması nedeniyle tercih ettiği kıymaya gelen zamlar pek çok kişiyi isyan ettirdi.  Vatandaşı, Ramazan’da et ve kıyma fiyatının daha çok yükseleceği endişesi sararken, Tarım ve Orman Bakanlığı harekete geçti. Peki  hangi önlemler alınacak? Fiyatla

Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

Fed tarafından yayımlanan geçtiğimiz senenin Ekim - Aralık dönemine ilişkin ABD'nin Finansal Hesapları raporuna göre Amerikalıların serveti 148 trilyon dolara yükseldi! Bir önceki çeyreğe kıyasla yüzde 2 arttı!

Kentsel dönüşüme hızlı çözüm! 19 maddede...

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta 7.7 ve 7.6'lık meydana gelen depremler on ilde de acı kayıplara neden oldu. Bu feci olay sonrasında kentsel dönüşüm konusu gündemde yer almaya başladı. Bu konuya dair merak edilenleri Avukat Kadir Kurtuluş 19 maddede sıraladı. İşte detaylar!

kübaya gelen amerikalı turist saysı Haberi

kübaya gelen amerikalı turist saysı


Açıklanan son turist kayıtları, Küba'yı ziyaret eden Amerikalı sayısının 2014'ün ilk çeyreğinde 170 bini aştığını ortaya koydu. Bunların büyük bölümünü, ABD'de yaşayan Küba asıllı Amerikalıların oluşturduğu belirtildi. 2013 yılında yaklaşık 600 bin olan ziyaretçi sayısının bu yıl sonunda 700 bine ulaşması bekleniyor. Ortalama 3 bin dolardan fazla harcama yapan turistler, Küba ekonomisinin en önemli gelir kaynağını oluşturuyor.


Küba'ya turist gönderen ülkelerin başında ise bir milyondan fazla kişi ile Kanada geliyor. Kanada'nın ardından listede ikinci sırada yer alan ABD'yi İngiltere ve Almanya izliyor. Türk Hava Yolları'nın Küba'ya başlatmayı planladığı seferlerin, ülkeye giden Türk turist sayısında önemli bir artışa yol açması bekleniyor.


Kahve, müzik, puro, rom, eski Amerikan otomobilleri ve Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan pek çok bölgesiyle ilgi gören Küba, ziyaretçilere...