02 / 05 / 2024

Kübra Ekmekçi düğün

Kübra Ekmekçi düğün

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever çifti 24 Temmuz Cuma günü Hasbahçe'de bulunan Şirehan Otel'de gerçekleşecek olan düğün töreniyle dünya evine girecek.

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! Çoker Sitesi'nin yıkımına başlandı!

Büyükçekmece’de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi’nde bulunan Çoker Sitesi’ndeki 4 blok yıkıldı...

Tehlike çanlarının çaldığı Ankara Varlık Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm bekliyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen Kahramanmaraş depremlerinin yankıları sürerken, başkent Ankara'nın bir mahallesi için de tehlike çanları çalıyor.  Varlık Mahallesi sakinleri olası bir depreme karşı kentsel dönüşüm istiyor...

Otomobil devi Tesla'dan 5 milyar dolarlık yeni fabrika! 645 dönümlük arazide yükselecek!

Otomobil devi Tesla, Meksika fabrikası için Meksika'nın federal çevre bakanlığından gerekli arazi kullanım izinlerini aldı. Söz konusu fabrika 645 dönümlük arazide yükselecek.

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapular teslim edildi!

Gaziosmanpaşa'da yapımı tamamlanan İstanbul Vadi Evleri 6. Kısım Kentsel Dönüşüm Projesi’nde tapu teslimleri yapıldı. Vatandaşlara tapularını, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta teslim etti.

Bakanlık açıkladı! Kentsel dönüşümde belediyeler devre dışı...

Marmara Bölgesi'nde beklenen deprem nedeni ile İstanbul'da imar faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın büyük kentsel dönüşümü başlatabilmesi için kanun düzenlemesine gidildi. Buna göre, yeni kentsel dönüşüm yasası, önemli değişiklikler içermekte. İşte haberin det

Büyükçekmece'de deprem hazırlığı: 3 bin bina dönüşecek! 

Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde son 10 senede 1052 bina yıkıldı. Dönüşüm çalışmaları kapsamında 138'i acil olacak şekilde 3 bin binanın dönüştürülmesi planlanıyor...

Erzurum'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen konut ve iş yerleri teslim edildi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm kapsamında 2. etap 247 konut ve iş yerini teslim ederek, bazı tesisler ile millet bahçesi için toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Düğünü olanların ayağına büyük fırsat geldi! Düğün setlerinde büyük indirim! Altınçizgi 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Altınçizgi'de düğün takıları arasında yer alan düğün setlerinde büyük indirim başladı .Düğünü olanların ayağına büyük fırsat geldi! Altınçizgi 28 Şubat 2023 fiyat listesi.

Düğün seti fiyatlarında şok! Atasay yine yaptı yapacağını! En şık modeller bir arada! İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi 

Düğün hazırlıklarını yaparken en büyük öneme sahip olan düğün seti fiyatları en çok merak edilenler arasında yer alıyor. Atasay düğün set modelleri ise zevkinize göre adeta özel olarak tasarlanmış. Peki Atasay düğün set fiyatları ne kadar? İşte düğün seti 6 Eylül fiyat listesi.. 

ABD'de hisse senetleri son 52 senenin en kötü düşüşünü gördü

Küresel piyasalarda, açıklanan makroekonomik verilerin özellikle ABD ekonomisi için resesyon riskinin güçlendiğine işaret etmeye devam etmesiyle negatif bir seyir izledi. ABD'de hisse senetleri 1970'den bu yana en kötü ilk yarı düşüşünü yaşadı.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yetkilendirme işlemlerini tamamladı. 

Kübra Ekmekçi düğün Haberi

Kübra Ekmekçi düğün

Kübra Ekmekçi ile Burak Sever  çifti evleniyor. Çiftin düğünü 24 Temmuz Cuma günü saat 19:30'da Hasbahçe'de bulunan Şirehan Otel'de gerçekleşecek. 

Emlakkulisi.com ailesi olarak Kübra Ekmekçi ile Burak Sever çiftini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...