02 / 05 / 2024

kültür park spor merkezi mi olacak

kültür park spor merkezi mi olacak

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Fuar İzmir'den sonra herkes Kültürpark'ın ne olacağını merak ediyor. Kültürpark'ı gençlerin, çocukların, kültür sanatın ve sporun merkezi yapmak istiyoruz" dedi...

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Aydın Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı mecliste!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Adnan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Aydın İncirliova'daki Kültür Park'ın tesisleri yıkılacak!

Aydın'ın İncirliova ilçesinde yer alan Kültür Park'taki tesislerin yıkım kararı ihaleler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Sezgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi yıl sonunda açılacak!

Yapı-Yapı'nın yapımına başladığı ve yıl sonunda açılacak Ankara Atatürk Kültür merkezi Millet Bahçesi'nin (AAKM) içinde olimpik bir kaykay parkı bulunuyor.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yenileme çalışmalarına 2016 yılının Mayıs ayında başlanan ve bugüne kadar geçen yaklaşık 3,5 senelik sürede tamamlanamayan Okmeydanı Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Samsun'da park alanına kültür merkezi mi inşa edildi?

Samsun'un Atakum ilçesinde 'bölge parkı' yapılması şartıyla izin verilen alana kültür merkezi inşa edildi.

Üsküdar Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temeli atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Üsküdar Belediyesi tarafından projelendirilen Prof. Dr. Raşit Küçük Kültür ve Spor Merkezi'nin temelini attı...

Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Kültür ve Spor Vadisi'ndeki çalışmaları tamamladı.

Aksaray’a dev kültür projesi!

Aksaray Belediyesi, daha önce TMO’ya ait olan ve kamulaştırılan 20 bin metrekarelik arsaya Selçuklu Park Projesi’ni uyarlayacak. Yeniden tasarlanan projenin içerisinde Zembilli Ali Cemali Kütüphanesi ve Kültür Merkezi de bulunuyor. 

Sivas Kültür ve Spor Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Sivas Belediyesi tarafından Gazi Mahallesi’ne yapılacak olan Hanımlar Kültür Merkezi ile Gençlik Spor Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. Projenin kaba inşaatı tamamlandı.

Bolu'ya Kültür Park Projesi geliyor!

Bolu Belediyesi tarafından "Kültür Park" Projesi kapsamında 142 bin metrekarelik meydan yapılacak. Belediye, şehir meydanlarındaki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi'nin inşaatı yükseliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Boğazköy Kültür ve Spor Tesisi inşaatının yüzde 60’ı tamamlandı.

kültür park spor merkezi mi olacak Haberi

kültür park spor merkezi mi olacak


İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu'nun (İEKKK) 50. toplantında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, "Fuar İzmir'den sonra herkes Kültürpark'ın ne olacağını merak ediyor. Bu konuda Prof. Dr. İlhan Tekeli'nin başkanlığında çalışıyoruz. Kültürpark'ı gençlerin, çocukların, kültür sanatın ve sporun merkezi yapmak istiyoruz" dedi.


"İzmir'in ekonomik kalkınmasıyla ile ilgili konuların konuşulup tartışıldığı ve çözüm arandığı demokratik bir platform" olarak kurulan İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu (İEKKK) 50. toplantısını gerçekleştirdi. Meslek odaları ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile girişimciler, sanayiciler ve yatırımcıların katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda yine kent gündemine damga vuran konular masaya yatırıldı.

Aynı zamanda İEKKK Turizm Komitesi Üyesi olan EGİAD Başkanı Seda Kaya, toplantıda "Doğal Yaşam Parkı'nın Turizm Değerinin Artırılması", Tarım Grubu temsilcilerinden Sümer Tömek Bayındır da "İzmir Sofrası" başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Tarihi...