29 / 04 / 2024

Kumcağız Aquacity fiyatları

Kumcağız Aquacity fiyatları

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks konut alternatiflerinin yer aldığı Deta İnşaat Kumcağız Aquacity satış ofisi telefon numarası 0262 563 6063 olarak belirlendi...

Deta İnşaat Kumcağız Aquacity iletişim!

Deta İnşaat Kumcağız Aquacity iletişim bilgileri kapsamında projenin telefon numarası 0262 563 60 63 olarak belirlendi. Kumcağız Aquacity projesinde fiyatlar 158 bin TL'den başlangıç gösteriyor

Kocaeli Kumcağız Aquacity vaziyet planı!

Kocaeli Kumcağız Aquacity vaziyet planı görseli haberimizin içerisinde yer almaktadır. Kocaeli Kumcağız Aquacity Evleri fiyat listesi 153 bin liradan başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuluyor.

Kumcağız Aquacity nerede?

Kumcağız Aquacity nerede sorusuna Kocaeli Kefken Kumcağız yanıtını verebiliriz, fiyatların 158 bin liradan başlangıç gösterdiği Kumcağız Aquacity projesinde yer alan konutların anahtar teslimler hemen gerçekleşiyor...

Kumcağız Aquacity 'de 158 bin liraya 2 +1! Anahtar teslim!

Kumcağız Aquacity projesi 88 residence villadan meydana geliyor, satışların devam ettiği Kumcağız Aquacity Evleri sahile 100 metre mesafede yer alıyor, projenin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor

Ramazan ayı için kırmızı ette fiyatlar sabitlendi! Artık Ankara'da da tek fiyat uygulanacak!

Et ve Süt Kurumu (ESK) ile Ankara Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği (PERDER) arasında yapılan protokol çerçevesinde Ankara'da da kırmızı et fiyatları resmen sabitlendi. İşte sabit fiyatlar...

Kırmızı et fiyatları uçtu! Serbest piyasadaki fiyatlara kasaplar bile isyan etti! 

Kırmızı et fiyatları aldı başını gitti. Vatandaş eti yüksek fiyattan almakta zorluk yaşarken kasaplar bile yüksek fiyatlara isyan etti. Kırmızı et fiyatlarına 1 yılda neredeyse yüzde 100 zam geldi.

Kırmızı ette fiyatlar yeniden yükseliyor! Bir haftada 15 TL zam geldi!

Kırmızı et fiyatları kısa bir duraklamanın ardından tekrar yükselişe geçti. 45 gün önce 220 TL’ye kadar gerileyen karkas etin kilogramı, tekrar artarak ortalama 250 TL’yi aştı. Son bir haftada özellikle kuzu etindeki 15 TL’lik fiyat artışı yaşandı.

Kırmızı et fiyatları yine arttı!

Geçtiğimiz hafta kırmızı et fiyatlarında yaşanan düşüş, dün yapılan kesimlerle yeniden artışa geçti. İşte detaylar...

Et ve Süt Kurumu'ndan mükemmel hamle! Kırmızı et fiyatlarına indirim mi geliyor?

Yılbaşından itibaren zamların en çok uygulandığı ürünler arasında kırmızı et vardı. Enflasyonunda etkisiyle bir türlü düşmek bilmeyen kırmızı et fiyatları için müjdeli haber Et ve Süt Kurumu'ndan geldi. Alınan karar ile 150 TL indirim bekleniyor. İşte tüm ayrıntılar.

Kırmızı et fiyatlarıyla ilgili endişelendiren uyarı! Olursa et yemek hayal olur

Deprem bölgesinde toplamda 10 bin büyükbaş ve 70 bin küçükbaş hayvanın telef olduğu düşünülüyor. Ülke genelinde de hayvan varlığı azalırken, kırmızı et fiyatlarındaki artış ise devam ediyor. İşte tüm detaylar...

Kırmızı et fiyatlarında son durum ne? Ramazan’da zam gelecek mi?

Kırmızı et fiyatlarının her geçen gün daha da zamlanmasının ardından bu fiyatlardan şikayetçi olan vatandaş. Ramazan ayında da bu fiyatlarda zam yaşanacak mı merak etmeye başladılar. Peki Ramazan ayında kırmızı et fiyatlarına zam gelecek mi?

Kırmızı ette fiyatlar uçuşa geçmişti! Bakanlık kolları sıvadı!  

Yükselen fahiş fiyatlar her üründe olduğu gibi kırmızı et fiyatlarında da bi hayli, yükselmişti. Fahiş zamların ardından, Tarım ve Orman Bakanlığı konu ile alakalı önlemlerine başvuracağını bildirdi.  

Ucuz et arayanlar tıklasın! Dana Kuşbaşı 99 TL! ESK Kırmızı Et fiyatları ne kadar? İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi…  

Vatandaşların et fiyatlarıyla ilgili araştırmaları devam ediyor. Çok sayıda kişi uyguna et almaya çalışıyor. Peki Et ve Süt Kurumu’nda (ESK) Kırmızı Et fiyatları ne kadar? İşte 14 Şubat 2023 fiyat listesi…  

ESK'nın önünde metrelerce kuyruk oluştu! İşte 3 Şubat 2023 kırmızı et fiyatları

Kırmızı et fiyatlarını düşürmek için besi hayvanı ithal eden ESK'nın önünde -5 derecede bekleyen vatandaşlar gündem oldu. Peki ESK'daki kırmızı et fiyatları ne kadar?

Kırmızı et fiyatları için çarpıcı karar: Ramazan bitene kadar...

Ramazan ayına iki ay kala kırmızı et fiyatlarına ilişkin Türkiye Kasaplar Federasyonu’ndan dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Fiyatlar konusunda spekülatif açıklamalar olduğu söylenirken zam konusuna da açıklık getirildi. Buna göre; Ramazan ayı bitene kadar kırmızı et fiyatlarına zam yapılmasının dü

Flaş gelişme! Kırmızı et fiyatlarını düşürecek hamle yapıldı!

Kırmızı et fiyatları bir kaç haftadır üstü üste yükselişini sürdürüyor. Tarım Kredi Marketleri ve Et ve Süt Kurumu Mağazalarında ucuz et satışı vaadinin yerine getirilmesi için ithalat düğmesine basıldı.

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin flaş açıklama! 

Et ve Süt Kurumu'ndan kırmızı et fiyatlarına ilişkin dikkat çeken açıklama yapıldı. Fiyat istikrarı hususunda gerekli tedbirlerin alındığı kaydedildi.

Kumcağız Aquacity fiyatları Haberi

Kumcağız Aquacity fiyatları
Deta İnşaat Kumcağız Aquacity satış ofisi bilgilerini paylaşmadan öne projeden genel olarak bahsedelim.

Kocaeli'nde inşa edilen Kumcağız Aquacity projesi Deta İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.  Deta İnşaat Kumcağız Aquacity fiyatları 158 bin liradan başlıyor.

Voleybol sahası, çocuk oyun alanları,  minifutbol sahası, 24 saat güvenlik, 3 adet yüzme havuzu, hobi bahçeleri, basketbol sahası, yerden ısıtma sistemi, tenis kortu, piknik alanları, aquacity club, bisiklet parkurları ve koşu alanları gibi sosyal alanlara yer veren Deta İnşaat Kumcağız Aquacity projesinde konut teslimleri hemen gerçekleşiyor.

Kumcağız Aquacity projesinde 88 rezidans villa yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks konut alternatifleri mevcut.


Kumcağız Aquacity fiyatları

2 oda 1 salon daireler 158 bin liradan;
3 oda 1 salon dubleks daireler 198 bin liradan satışa çıkıyor.

Deta İnşaat Kumcağız...