17 / 05 / 2024

kuraklık hibe desteği

kuraklık hibe desteği

Rusya’nın Ukrayna işgalinin ardından ayçiçek yağı tedarikinde sorun yaşanması, gerilime neden oldu. Rusya’dan ayçiçek yağı yüklü gemilere izin verilse de hükûmet çeşitli önlemleri devreye sokma kararı aldı. Ve çiftcilere müjdeli haber geldi. Dönüm başına verilecek ek destek açıklandı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği 2024

Evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımları devam ediyor 2024 Ocak ayı ile artan kira destek ödemeleri merak ediliyor. Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar oldu? Kimler kentsel dönüşüm kira yardımı alabilir? Kentsel dönüşüm hibe desteği ne oldu?

Çiftçilere büyük müjde! Tam 785 milyon Euro hibe desteği verilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çiftçilere tam 785 milyon Euro hibe desteği müjdesi verdi. İşte Bakan İbrahim Yumaklı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Ev almak isteyenlere 500 bin TL'lik konut desteği! Şartlar tek tek açıklandı, kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 500 bin liralık konut desteği için de düğmeye basmıştı. Peki Aile Bakanlığı'ndan 500 bin TL'lik konut desteği nasıl alınır? 500 bin TL'lik konut desteği için kimler başvurabilir? 

Bakan Özhaseki Yerinde Dönüşüm desteği ile evini yapan depremzedeyi paylaştı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gaziantep'te 'Yerinde Dönüşüm' projesinden hibe desteği alan vatandaşın evini paylaştı.

Doğalgaz destek ödemesi arttı mı? Aylık doğalgaz desteği ne kadar oldu? Güncel doğalgaz destek ödemesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ücretsiz doğalgaz destek miktarının arttığını açıkladı. Yıllık artışın arttığını duyuran Erdoğan'ın açıklamasının ardından vatandaşlar doğalgaz destek ödemesini araştırmaya başladı. Peki Aylık doğalgaz desteği ne kadar?

Chery'den Aralık ayı indirimleri! Chery'den kampanya sıfır faiz ve takas desteği...

2023 senesi Aralık ayında Chery almak isteyenler uygulanacak olan Aralık kampanyasından faydalanabilirler. Marka, sıfır faiz, takas desteği ile beraber Chery sahibi olmak mümkün. İşte Chery Aralık 2023 kampanya detayları…

Bakanlıktan çiftçilere 1000 liralık prim desteği! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Resmi Gazete'de, Çiftlik Muhasebe Veri Ağı (ÇMVA) sistemine gönüllü dahil olan tarımsal işletmelere bu yıl için 1000 lira katılım desteği sağlanacağı belirtildi.

Şanlıurfa'da depremden zarar gören 180 küçük işletmeye 10 milyon lira hibe desteği...

Şanlıurfa'da, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından gerçekleştirilen "Depremden Etkilenen Küçük İşletmelerin Desteklenmesi Hibe Programı" kapsamında 180 firmaya 10 milyon 305 bin lira destek verildiği açıklandı. İşte haberin detayları...

Depremden etkilenen KOBİ'lere Avrupa Birliği'nden DAHIL projesiyle 375 bin Euro hibe desteği!

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen yürütücülüğünü uluslararası sivil toplum kuruluşu SPARK’ın üstlendiği DAHIL projesi kapsamında KOBİ’lere çeşitli eğitimler verilerek, 375 bin Euro hibe desteği sağlandı.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği verilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği sağlanacağını duyurdu.

Deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı deprem bölgesindeki inşaatlar için yaklaşık 40 milyar lira hibe desteği verildiğini açıkladı.

Ankara Büyükşehir, özel halk otobüslerine gelir desteği verecek! Ücretsiz yolcular için 4, abonman yolcular için 2 TL! 

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Meclisi, kasım ayı birinci toplantısında, özel halk otobüsü (ÖHO) işletmecilerine gelir desteği verilmesine oy birliği ile karar verdi. İşte detaylar...

kuraklık hibe desteği Haberi

kuraklık hibe desteği

Tarım ve Orman Bakanlığı, nadasa bırakılmış veya atıl durumda olan tarım arazilerine yağlı tohum ekmeleri için çiftçilere hibe desteğinde bulunacağını duyurmuştu. Yağlı tohum ekimi desteğinin ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, çiftçileri heyecanlandıran bir destek haberini daha paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni dönemde kuraklıktan dolayı arazilerinde yüzde 30’un üstünde verim kaybı yaşayan çiftçilere, geri ödemeksizin, nakit desteği yapılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı kuraklık hibesi müjdesinin ardından konuyla ilgili yetkili olan Tarım ve Orman Bakanlığı, hibe çalışmalarına gaz verdi. Yapılan açıklamaya göre; hazırlıkların bitirilmesiyle beraber, ilgili koşulları taşıyan her çiftçiye verim kaybı oranına bakılarak 30 Türk lirasından 100 Türk lirasına kadar dekar başı hibe desteği verileceği açıklandı.

KURAKLIK HİBE DESTEĞİ NE KADAR? 

Kuraklıktan dolayı topraklarında yüzde 30’un üzerinde verim...