02 / 05 / 2024

Küresel finans ne durumda

Küresel finans ne durumda

Küresel finansın liderleri İstanbul'da buluşacak. Anadolu Ajansı'nın global iletişim ortağı olduğu 15-16 Eylül 2014 tarihlerinde beşincisi düzenlenecek İstanbul Finans Zirvesi'ne (IFS) katılacak küresel oyuncular dikkati çekiyor.

Küresel iklim kriziyle mücadelede inşaat sektörüne önemli görevler düşüyor!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, küresel iklim krizine karşı alınması gereken önlemler için inşaat sektörüne önemli görevler düştüğünü söyledi. İşte Murat Özdemir'in o açıklamaları...

Fed endişeleri artırdı, küresel piyasalarda negatif seyir hakim!

Küresel piyasalarda, ABD'de açıklanan verilerin iş gücü piyasasına dair güçlü duruşun sürdüğüne işaret etmesinin ABD Merkez Bankası'nın (Fed) sıkı para politikasına uzun bir süre daha devam edeceğine ilişkin endişeleri artırdı.

ASO Başkanı Ardıç: ‘Türkiye küresel bir üretim üssü olabilir’

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, Türkiye’nin üretim üssü olma ihtimalinin olduğunu söyledi. Ardıç, sanayisi, rekabetçi fiyatları, nitelikli iş gücü ve özellikle coğrafi konumu ile öne çıkan Türkiye’nin küresel bir üretim üssü potansiyelinin bulunduğunu ifade etti.

Küresel piyasalar Fed'in faiz kararı öncesi temkinli seyrediyor! Dolar, altın ve borsada son durum ne?

Küresel piyasalar, yarın ABD Merkez Bankası (Fed) ile başlayacak yoğun merkez bankası para politikası kararları öncesinde temkinli seyrine devam ederken, Çin'in ekonomiyi destekleyeceğine ilişkin gelişmeler de yakından takip ediliyor.

Küresel piyasalar yön arayışını sürdürüyor! Altın, dolar ve borsada son durum ne? 

Pek çok yatırımcı tarafından takip edilen küresel piyasalar, ABD'de devam eden bilanço sezonunda şirketlerin finansal sonuçlarından alınan karışık sinyaller ve ABD Merkez Bankası'nın (Fed) para politikasına ilişkin belirsizliklerle yön arayışına devam ediyor.

Küresel piyasalarda gözler ABD enflasyon verilerinde! Altın, dolar ve borsada son durum ne?

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Küresel piyasalar, ABD'de bugün açıklanacak olan enflasyon verilerinin ABD Merkez Bankası (Fed) üzerindeki baskıyı azaltabileceği beklentisiyle pozitif seyrediyor.

Küresel piyasalarda endişe hakim! Endeksler, borsa ve dolarda son durum ne? 

Küresel piyasalar, enflasyon ve resesyon endişesiyle yeni haftayı karışık bir seyirle açarken, bu hafta dikkatler ABD'de açıklanacak haziran ayı enflasyon verilerine odaklandı. Peki endeksler, borsa ve dolarda son durum ne?

Küresel piyasalarda son durum ne? Endeksler, borsa, dolar yükseldi mi? 

Küresel piyasalarda, artan resesyon endişeleriyle negatif bir seyir hakim olurken, bugünden itibaren yoğunlaşacak makroekonomik veri takvimi yatırımcıların odak noktasında bulunuyor. Peki endeksler, borsa, dolar yükseldi mi? 

Küresel piyasalarda Fed'in kararı bekleniyor! Altın, dolar, Borsa ve endekslerde son durum ne?

Küresel piyasalarda, ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın Kongre'de gerçekleştireceği sunum öncesi risk iştahı düşük ilerliyor. Peki altın, dolar, Borsa ve endekslerde son durum ne?

Küresel piyasalarda pozitif seyir: Altın, dolar, borsa ve endekslerde son durum ne? 

Küresel piyasalarda, merkez bankalarının "şahin" politikaları yakında terk edebileceği öngörüsünün güç kazanması risk iştahına destek oluyor. İşte piyasalardaki son durum...

Küresel piyasalarda temkinli yükseliş öne çıktı!

Pek çok yatırımcının gündeminde yer alan küresel piyasalar, haftanın devamında yoğunlaşacak makroekonomik veri takvimi öncesi sınırlı da olsa yükseliş eğiliminde hareket ediyor.

Küresel piyasalarda son durum ne? Dolar, altın ve Borsa İstanbul'da neler oluyor? Analistler tek tek sıraladı!

Küresel piyasalar, ABD'deki borç limiti krizi ve ekonomik aktivite ile ilgili endişeler doğrultusunda negatif seyrediyor. İşte piyasalardaki son durum...

Küresel piyasalar ABD`nin tarım dışı istihdam verilerine odaklandı!

Aktarılan detaylara göre, küresel piyasalar, ABD'de bankacılık sektörüne ilişkin risklerle karışık bir seyir izlerken, bugün gözler ABD'de açıklanacak istihdam raporundaki verilerinde...

Küresel finans ne durumda Haberi

Küresel finans ne durumda

Anadolu Ajansı'nın global iletişim ortağı olduğu 15-16 Eylül 2014 tarihlerinde beşincisi düzenlenecek İstanbul Finans Zirvesi'ne (IFS) katılacak küresel oyuncular dikkati çekiyor.


Anadolu Ajansı'nın üst üste ikinci defa global iletişim ortağı olduğu, geçen yıl 15 ülkeden toplam 64 konuşmacının yer aldığı ve 50'den fazla ülkeden binin üzerinde davetlinin katıldığı İstanbul Finans Zirvesi'nin bu yılki konuşmacıları arasında; Gelişen Pazarlarda 20 Küresel Düşünce Lideri’nden biri olarak seçilen İngiliz MRL Corporation Yönetim Kurulu Başkanı Cornelia Meyer de bulunacak.


Ayrıca zirvede Bahreyn Uluslararası Yatırım Bankası CEO'su Aabed Al-Zeera, Uluslararası Ödemeler Bankası (BIS) Mali ve Ekonomi Bölüm Başkanı Claudio Borio, ABD NASDAQ OMX Grubu Başkan Yardımcısı Sandy Meyer Frucher, Kazakistan Ulusal Bankası Başkan Yardımcısı Kuat  Kozhakhmetov ve Khazanah Nasional Berhad Finans Grubu Başkanı (CFO) Mohd Izani Ghani...