20 / 05 / 2024

kurumsallaşmanın önemi

kurumsallaşmanın önemi

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel, UPYE’nin (Uluslararası Proje Yönetimi Enstitüsü) düzenlediği İnşaat Proje Yönetim Semineri’nde gerçekleştirilen ‘İnşaat Şirketlerinde Kurumsallaşma’ paneline konuşmacı olarak katıldı...

135 bin emlak danışmanı dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını bekliyor!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkan Hakan Akçam, Emlak Danışmanlığının yasalaşması için TBMM’ye sunulan kanun teklifine ilişkin açıklamalarda bulundu. Akçam 135 bin emlak danışmanının dört gözle mesleklerinin yasalaşmasını beklediğini belirtti.

Kentsel dönüşümde 4.5 yıllık çalışmanın sonuna gelindi! 534 konut teslim ediliyor!

Kocaeli, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Barbaros Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümü ve İlimtepe konutları hakkında bilgi verdi. 4.5 yıllık çalışmanın sonuna geldiklerini belirten Başkan Şener, konutların teslimlerinin yapılacağını açıkladı. İşte detaylar...

Emlak danışmanı nedir? Emlak danışmanın sorumlulukları nelerdir?

Yıllardan beri süregelen mesleklerden olan emlak danışmanlığı, günümüzde de rağbet görüyor. Gayrimenkul sektörünün önde gelen mesleklerinden olan emlak danışmanı olmak için bazı prensipler vardır. Peki emlak danışmanı nedir ve sorumlulukları nelerdir?  İşte emlak danışmanlığı ile ilgili merak edilen

Türkiye'nin deprem ile mücadelesi ve Deprem Sigortası'nın önemi! 

Ülkemizde art arda meydana gelen yıkıcı depremler yeterince hazırlıklı olmadığımızı gösteriyor. Peki geleceğe yatırım olan deprem sigortasının önemi nedir?

Karavanın yeni gözdesi ‘4×4 MAN TGE’

Intercity İstanbul Park’ta düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük festivallerinden olan V Weekend’a MAN Yetkili Bayi Mancı Kemal Otomotiv, MAN’ın hafif ticari araç segmentindeki öncü modeli TGE ile yer aldı. 4×4 MAN TGE’ler kamp ve doğa tutkunlarından büyük ilgi gördü.

Konut kredilerinde enerji sınıfının önemi nedir? Konut kredilerinde enerji sınıfı neden önemli?

Konut kredilerinde enerji sınıfının önemi giderek artıyor. Konut teminatlı kredilerde neden enerji sınıfı önemli? Gelin birlikte bakalım!

Konut kiralamadaki kurumsallaşma vergi kaybını engelleyecek!

Son senelerde kayıt dışı hususlarla gündeme gelen ve sayıları 10 binleri ilgilendiren kısa ve orta vadeli emlak kiralama sektöründe başlayan kurumsallaşmanın turist sayısını yükseltemesi ve vergi kaybını önlemesi öngörülüyor.

Düzce'de yatay kentleşme modeliyle yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi!

17 Ağustos ve 12 Kasım 1999 tarihlerinde meydana gelen depremle sarsılan Düzce'de yüksek katlı yapılaşmanın önüne geçildi...

Yapı Kredi Koray GYO bilgilendirme dokümanını yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda olağanüstü genel kurul daveti ve bilgilendirme dokümanını yayınladı. 

Ev taşımanın püf noktaları neler? 

Yeni bir eve yerleşen vatandaşların en büyük derdi taşınma işlemleri oluyor. Çoğu zaman zahmetli ve yorucu olan taşınma işlemleri birkaç püf noktayla daha kolay bir hale geliyor. İşte ev taşımanın püf noktaları...

Akmerkez GYO bilgilendirme dokümanını güncelledi!

Akmerkez GYO, sehven kalan "gündemde esas sözleşme tadiline ilişkin madde yer almamaktadır" ifadesi silinerek bilgilendirme dokümanını güncelledi. 

Sulak alanlarda yapılaşmanın önü açıldı!

Sulak alanlarda yapılaşmanın önü biraz daha açıldı. “Sulak Alanların Korunması Yönetmeliği”nde değişiklik yapıldı.

Resmi Gazete'de yayımlandı! İşte uzaktan çalışmanın esasları!

Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmeliğe göre, uzaktan çalışmanın yapılacağı zaman aralığı ve süresi iş sözleşmesinde belirtecek. Uzaktan çalışmada iletişimin yöntemi ve zaman aralığı uzaktan çalışan ile işveren tarafından belirlenecek.

kurumsallaşmanın önemi Haberi

kurumsallaşmanın önemi

Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel, UPYE’nin (Uluslararası Proje Yönetimi Enstitüsü) düzenlediği İnşaat Proje Yönetim Semineri’nde gerçekleştirilen ‘İnşaat Şirketlerinde Kurumsallaşma’ paneline konuşmacı olarak katıldı. Dr. M. Emre Çamlıbel, sürdürülebilirlik yaklaşımını benimseyen Soyak’ın kurumsallaşma çalışmalarının en önemli göstergesi olarak sektörde, Ulusal Kalite Başarı Ödülü’ne layık görülen ilk ve tek şirket olduğunu vurguladı.



Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel, UPYE’nin (Uluslararası Proje Yönetimi Enstitüsü) Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlediği İnşaat Proje Yönetim Semineri’ne konuşmacı olarak katıldı. ‘İnşaat Projelerinde-Sektöründe İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kurumsallaşma’ alt başlığıyla gerçekleşen seminerde ‘İnşaat Şirketlerinde Kurumsallaşma’ paneline konuşmacı olarak katılan Dr. M. Emre Çamlıbel, son 20 yılda inşaat sektöründe yaşanan değişimleri anlattı. Dr. Çamlıbel “İnşaat sektöründe teknolojinin kullanımı, Türk inşaat şirketlerinin yurt dışı tecrübeleri dolayısıyla uluslararası know-how transferi,...