10 / 05 / 2024

Kuşçu Emlak adres

Kuşçu Emlak adres

Kuşçu Emlak Limited Şirketi, Enis Kuşcu, Ergin Kuşcu tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Şubat'ta Fatih, Mesihpaşa Mahallesi, No:75 Bayülgen Apartmanı'nda kuruldu.

Tapu sahipleri dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri yarın sonra sona eriyor! 

Milyonlarca gayrimenkul sahibinin ödemek zorunda olduğu emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 1 Kasım 2023 tarihi itibarıyla başladı. Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri yarın sona eriyor. İşte emlak vergisi 2. taksit ödemeleri ile ilgili detaylar...

Bir ilimize resmen talih kuşu kondu! Yapılan yatırımın miktarı tam 2 milyar 826 milyon lira

Bir ilimize resmen tarlih kuşu kondu. İlimize yapılan yatırım miktarı toplamda 2 milyar 826 milyon lira oldu. İşte haberle ilgili tüm detaylar...

MediaMark'taa gece kuşu kampanyası başladı! İşte Philips 27 Eylül 2022 fiyat listesi

MediaMarkt gece kuşu kampanyası ile Philips marka LED TV'lerde indirim uyguluyor. Peki İnternete özel fiyatlarla Philips marka LED TV'lerde kaç liraya denk geliyor. İşte Philips televizyonunuzu MediaMarkt'tan aldığınızda cebinizde kalacak para miktarı.

Ev sahipleri dikkat! Emlak vergisinde ilk taksit dönemi başladı! 

Milyonlarca gayrimenkul sahibinin mükellefi olduğu emlak vergisinde ilk taksit ödemeleri bugün itibarıyla başladı...

Serkan Arıkuşu kimdir?

Hepsiemlak’ta CTO görevine getirilen Serkan Arıkuşu kimdir? Serkan Arıkuşu hangi görevlerde bulundu?

Serkan Arıkuşu Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi!

Serkan Arıkuşu, emlak arayanları tek bir çatı altında bir araya getiren Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi...

Kuşadası'ndaki gayrimenkul fiyatlarına Afgan dopingi!

Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Genel Başkan Yardımcısı ve Kuşadası Emlakçılar Derneği Başkanı Müslüm Yıldırım, Afganlar’ın Kuşadası’nda yatırımı tercih ettiğini, bu durumun arsa fiyatlarını 5 kata kadar yükselttiğini vurguladı. Bölgede, kiralık evler de karaborsaya düştü.

Emlak vergisi ödemeleri ne zaman sona erecek?

Her yıl iki eşit taksit şeklinde ödenen emlak vergisi ödemesi anlaşmalı bankalar üzerinden alınıyor. Peki konut ya da iş yeri sahibi olanların ödemekle yükümlü olduğu emlak vergisi ödemeleri ne zaman sona erecek?

Beykoz'da gayrimenkul danışmanını öldürten emlakçı davasında şüpheliler tutuklandı!

Beykoz'da gayrimenkul danışmanlığı yapan Selçuk Özdemir'in (47) alacak verecek meselesi olduğu emlakçı tarafından öldürtülmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Emlak sektöründe yeni soluk: Dronlarla dijital yolculuk!

Koronavirüs salgını sebebiyle alınan tedbirler kapsamında temasların sıfıra düşürülmesiyle beraber, geleneksel yüz yüze satış ve müşteri hizmetlerinin oldukça önemli olduğu emlak sektöründe bir takım zorluklarla karşılaşıldı...

Bydoping'ten emlak sektöründe kazandıran mobil uygulama!

Bytech Bilgi Teknolojileri, Mobil Broker adıyla faaliyet gösteren bir uygulama geliştirdi. Uygulamada, ek gelir ihtiyacı olan insanlara komisyon hareketinin olduğu emlak sektöründen çözüm sunuluyor, kazanç sağlama imkanı veriliyor...

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin ihalesi Mayıs'ta yapılacak!

Yangında kullanılamaz hale gelen Mamak'taki Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin ihalesi Mayıs ayında gerçekleştirilecek.

Kuşçu Emlak adres Haberi

Kuşçu Emlak adres

Kuşçu Emlak Limited Şirketi, Enis Kuşcu, Ergin Kuşcu tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile 20 Şubat'ta kuruldu. 


Kuşçu Emlak Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler depolar soğuk hava depoları villa tatil köyleri devre mülk apart otel motel kamping gibi turistik tesisler organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri mesken ev apartman işyeri arsa ve arazi gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek.


Kuşçu Emlak Limited Şirketi adres: Fatih, Mesihpaşa Mahallesi, No:75 Bayülgen Apartmanı, Kat:1...