11 / 05 / 2024

kütahya osb yatırımcı

kütahya osb yatırımcı

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

Mert Başaran: Türkiye’deki konut pazarı sıkıntıda, yatırımcılar yurt dışına yöneldi!

Master Haber Youtube kanalında önemli açıklamalar yapan Ekonomist Mert Başaran, Türkiye’deki konut pazarının sıkıntıda olduğunu söyleyerek, yatırımcıların yurt dışına yöneldiğini söyledi.

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Yunanistan'daki kiralık gayrimenkullere İsrailli yatırımcılardan büyük talep!

Yunanistan'da kiralık gayrimenkul pazarı Gazzede'ki çatışmalar devam ederken İsrailli yatırımcılardan büyük ilgi gördü.  

Dünyaca ünlü bankadan altın için yatırımcıları korkutan açıklama! Altında dananın kuyruğu kopacak!

Altın son dönemde yatırımcıya güven vermeye devam ediyor. Özellikle çeyrek altın ve ons altının günlük fiyat hareketleri, yatırımcılarca yakından izleniyor. Bu doğrultuda, altın düşecek mi, yoksa yükselecek mi sorusuna cevap dünyaca ünlü Alman Commerzbank'tan geldi.

Doları olanlara haziran müjdesi! Yatırımcılar hemen hazır olsun! Dolarda her an bu rakam gelebilir

Dolar/TL kuru Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bajkası faiz kararı sornasında yükselişe geçti. Dolar bu senenin en yüksek rekamına ulaşarak rekor kırdı. Dolar yatırımcılarına haziran müjdesi gelirken doların ne kadar yükseleceğim belli oldu. Yatırımcılar hemen hazır olsun!

Karadağ hükümetinden gayrimenkul yatırımcılarına teşvik paketi!

Türkiye'deki yatırımcılara Karadağ'da gayrimenkul satışı gerçekleştiren Realty Balkans Emlak'tan gayrimenkul uzmanı Fatih Candan, bölgedeki piyasa şartlarını ve sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yatırımcıları rahatlatacak adımlar neler olacak?

Reuters, 14 ve 28 Mayıs tarihlerinde yapılan seçimlerinden sonra ekonomide yapılan değişiklileri aktaran bir analiz yayınladı. Ajansa konuşan üst düzey AK Partili yetkililer, kısmen yabancı yatırımcılar için yargı reformları hayata geçireceğini bildirdi. İşte detaylar!

Altın rekorlara doymuyor! Bu rakamı gören yatırımcılar bayram etti

Altın ücretlerinde oluşan  ani çıkış ile beraber yatırımcılar derin bir nefes aldı. Altın ücretlerindeki dalgalanmalar yukarı yönlü olurken uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. 1 senenin akabinden 2.000 dolar seviyesini geçmesiyle birlikte dünya gündemine geldi.

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Altında büyük fırsat! Yatırımcılara 'Böylesi bir daha gelmez' diyerek duyurdular

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşün yatırımcılar için çok büyük bir fırsat olduğu dile getiriliyor. Şu anda dünya piyasası ise altın fiyatları için FED tutanaklarını bekliyor.

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüşe olanlar oldu! Sakın kaçırmayın! 24 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Son zamanlarda ters köşeleri ile yatırımcıları şoke eden gümüş fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri yakından izleniyor. Peki gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş bugün kaç TL? Gümüş yükseldi mi, düştü mü? Gümüş ons fiyatı kaç lira? İşte 24 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Bitcoin için korkutan açıklama: 2024 yılına kadar toparlanması imkansız! Kripto para yatırımcıları şokta!

Bitcoin ve kripto para piyasasındaki büyük kayıp yatırımcılarını şoka uğrattı. Bitcoin 21 bin doların altını test ederken uzmanlardan korkutan açıklama geldi. İşte ayrıntılar...

Yatırımcılar heyecanlı! Altın yükseliyor, dolar ne olacak?

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru güne yükselişle başladı. Yatırımcılar bugünkü döviz kurları ne oldu? Dolar kaç TL? Euro bugün kaç lira? sorularının cevaplarını araştırıyor. İşte 18 Şubat 2022 dolar ve euro fiyatları...

kütahya osb yatırımcı Haberi

kütahya osb yatırımcı

Büyükşehirlerde sanayi için yeterli alanın kalmaması, yerli ve yabancı yatırımcıları, ulaşım altyapısı gelişmiş, lojistik avantajları yüksek ve yatırım maliyetleri düşük OSB'leri olan şehirlere çekiyor. Kütahya da bu şehirlerden biri. Dünya'dan Hatice Aydoğan Özsökmen'in haberine göre; büyükşehirlere yakınlığının yanı sıra Zafer Havalimanı, otoyol ve demiryolu bağlantıları ile lojistik üstünlüğü daha da artan Kütahya, altıi OSB'sindeki sanayi parsel büyüklüğü, düşük yatırım maliyetlerine karşılık yüksek ve uzun vadeli yatırım teşvik oranları ve yetişmiş işgücü ile Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri oldu.

Son 3-4 yıldır yoğunlaşan talep nedeniyle şehrin merkezinde yer alan Kütahya 1.OSB, 30 Ağustos OSB ve Kütahya Seramik OSB'de arazi tahsisleri tamamlandı. Gediz ve Tavşan 11 OSB'de ise tahsisler devam ediyor. Yatırımcıların ve bölgedeki sanayicilerin yeni yatırım alanı talebini karşılamak amacıyla...