19 / 05 / 2024

kyk onur sürmeli

kyk onur sürmeli

Su sızıntısının sebep olduğu rutubet, nem ve küf astım, alerjik reaksiyonlar, solunum yolu hastalıkları ve romatizma gibi rahatsızlıkları tetikleyerek insan sağlığını ciddi şekilde tehdit ediyor....

Tescilli güzel konut sahibi ile davalık oldu! Satılık ilanını söktü, villayı kötüledi...

2013 Türkiye Best Model'de ikinci seçilen oyuncu Deniz Özde Sürmeli, Ankara'da işlettiği anaokulunun mülk sahibi ile davalık oldu. 

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Tai Veri Merkezi Ve Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Köse, Ümit Erdoğdu, Tarkan Özenci, Mehmet Çağrı Özaltın, Kutlugün Sürmeli ve Volkan Demirci ortaklığında kuruldu.

KYK burslarına zam gelecek mi? KYK burs başvuru sonuçlarını ne zaman açıklanacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvurularının sona ermesinin ardından, binlerce öğrenci merakla KYK burs sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Bu sene ilk defa üniversiteye gidecek veya ara sınıf öğrencileri KYK burs sonuçların açıklanacağı tarihi bekliyor.

KYK 2023-2024 burs başvuruları başladı mı, ne zaman alınacak?

Üniversite öğrencilerinin en önemli gelir kaynaklarından biri olan KYK bursları ne zaman verilecek? KYK tarafından hiç bir karşılık beklemeden verilen burs yanı sıra geri ödemeli kredi de verilebiliyor. İşte haberin ayrıntıları...

KYK yurt sonuçları 2023 ne zaman açıklanacak? Öğrenciler heyecanla bekliyor!

KYK yurt başvurularının sonuçlarını bekleyen öğrenciler, özellikle bu yıl üniversiteye yeni kayıt olanlar için heyecan dolu bir sürecin içindeler. Sonuçların açıklanma tarihi hala belirtilmediği için öğrenciler her geçen gün daha da merakla bekliyorlar. Peki KYK sonuçlarında son durum ne?

Çelikkalp Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Çelikkalp Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur Süt ve Rukiye Yüksel ortaklığında kuruldu.

2023 KYK burs ve kredi ödemeleri ne zaman yatıyor? TC kimliğe göre ödeme tarihleri

 KYK burs ve kredi ödemeleri için uzun süredir bekleyen öğrenciler için müjdeli bir haber geldi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TC kimlik numaralarına göre belirlenen ödeme tarihlerini duyurdu.

Sema Güral Sürmeli Kimdir? Sema Güral Sürmeli nerede doğdu?

Sema Güral Sürmeli kimdir? Sema Güral Sürmeli’nin mesleği nedir? Sema Güral Sürmeli hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

KYK burs ne zaman açıklanacak? KYK burs ne kadar olacak 2023? KYK kredi sonuçları ne zaman açıklanacak 2022?

KYK burs ve kredilerine dair şu sıralarda pek çok soru sormaktadır. Özellikle KYK burs ve kredi sonuçlarının ne zaman yatacağı araştırılıyor. İşte KYK burs ve kredi sonuçlarına dair merak edilenler!

Canlı yayında asgari ücret kavgası: Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok!

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı yeni asgari ücretteyken canlı yayında asgari ücret kavgası çıktı. Asgari ücretin açlık sınırının altında olduğunu söyleyen CHP'li Gülay Yedekci'ye Siyaset Uzmanı Onur Erim'den çok sert tepki geldi. Erim "Yalan söylemeyin, İstanbul'da asgari ücret alan kimse yok" ifa

KYK kredi borç faizleri ne zaman silinecek?

KYK kredi borçlarının ne zaman silineceği milyonların gündeminde yer alıyor. Uzun bir süredir beklenen ekonomi düzenlemelerine ilişkin teklif yasalaştı. Peki KYK kredi borç faizleri ne zaman silinecek? İşte detaylar!

KYK borcumu nasıl öğrenirim?

KYK borçlarının ne zaman silineceğinin yanıtı milyonlarca kişinin merak ettiği bir konudur. Onun dışında “KYK borcumu nasıl öğrenirim?” sorusu da sıklıkla sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

2022-2023 KYK bursları ne kadar? KYK burs başvuruları ne zaman başlayacak?

Kasım ayına az bir süre kalmışken KYK burs başvuruları hakkında araştırmalar oldukça arttı. Peki KYK burs başvuruları ne zaman başlayacak? KYK burs ücretleri ne kadar? İşte detaylar…

kyk onur sürmeli Haberi

kyk onur sürmeli


Ev sahibi olmak isteyenlerin satın alma aşamasında binanın temelinden çatısına kadar su yalıtımlı olup olmadığını sorgulamayan ve tercihlerini su yalıtımlı binalardan yana kullanmaları, ileride bu tür problemler yaşamalarım önlüyor. Yalıtmışız binalarda ortaya çıkacak tadilat, onarım masrafı, bina inşa edilirken yapılacak su yalıtım çözümlerine göre çok daha külfetli oluyor. 


Binaların inşaatı sırasında toplam bina maliyetinin yalnızca yüzde 2'si kadar bir masrafla su yalıtımının sağlanması mümkün oluyor. Bu nedenle, ev sahibi olmak isteyenlerin bu konuda bilinçlenmesi ve su yalıtımı yapılması hakkında bir talep oluşturmaları büyük önem taşıyor. 


KYK Yapı Kimyasallan Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli, su yalıtımının sağladığı avantajlar nedeniyle, halkın bilinçlendirilmesinin önemli olduğunu belirtiyor. 


Su yalıtımının en önemli avantajlarından bir tanesi binaların depreme dayanıklılığını artırıyor olması. KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onür...