26 / 05 / 2024

le kule ne zaman teslim

le kule ne zaman teslim

Yakacık Lekule Kartal projesinde yer alan daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler şeklinde dizayn edildi. Projede dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Petrol haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor! Brent petrol bugün ne kadar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı

Petrol fiyatları,  Orta Doğu'da ABD ile İran arasındaki jeopolitik gerilimlerin artmasıyla yükselişe geçti. Petrol bu haftayı yükselişle kapatmaya hazırlanıyor. Peki brent petrolün varil fiyatı ne kadar oldu? Brent petrol kaç dolar? 27 Ekim 2023 brent petrol fiyatı.

Durmuş Öztek kimdir? Ne işle meşgul?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Durmuş Öztek kimdir? Ne işle meşgul? İşte ayrıntılar...

Yatırımcılar dikkat! Borsa, haftanın ikinci gününe yükselişle başladı!

Yatırımcıların yakından takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,39 yükselişle 6.721,45 puandan başladı.

Borsa güne yükselişle başladı! 

Borsa yatırımcıları Borsa İstanbul'da BIST 100 Endeksi'nin güne nasıl başladığını sorguluyor. Peki günü yükselişle açan borsa Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi ne oldu? İşte detaylar...

Borsa güne yükselişle başladı! En çok ne kazandırdı?

Yatırımcıların yakından takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,08 yükselişle 6.370,27 puandan başladı.

Dün rekor kıran Borsa İstanbul bugüne düşüşle başladı!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi dün yüzde 2,69 artışla günü 5.732,86 puandan kapatarak tüm zamanların en yüksek kapanışını gerçekleştirmişti. Bugüne ise yüzde 0,14 düşüşle 5.725,06 puandan başladı.

Borsa İstanbul yeni güne yükselişle başladı!

Yatırımcıların merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yeni güne yüzde 0,26 yükselişle 5.200,23 puandan başladı.

Borsa İstanbul yeni güne yüzde 0,55 yükselişle başladı!

Yatırımların son dakika gelişmelerini merakla takip ettiği Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,55 yükselişle 5.280,54 puandan başladı.

Borsa haftanın ikinci gününe düşüşle başladı!

Yatırımcılar tarafından merakla takip edilen Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,23 düşüşle 5.257,05 puandan başladı.

Euro yeni haftaya yükselişle başladı! Euro/TL bugün ne kadar? Euro/TL kaç lira? 19 Haziran Pazartesi Euro/TL kuru

Euro/TL kuru yeni haftaya yükselişle başladı. Euro/TL bugün ne kadar? Euro/TL kaç lira? 19 Haziran Pazartesi Euro/TL kuru.

Borsa İstanbul haftanın son gününe yükselişle başladı! Yatırımcılar dikkat! 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,32 yükselişle başladı. İşte Borsa İstanbul'daki son gelişmeler...

Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Türk iş insanı ve Coca-Cola'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Borsa yeni güne yükselişle başladı!

Borsa yeni güne yükselişle başladı. Açıklanan detaylara göre Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,92 artışla 5.277,70 puandan başladı.

le kule ne zaman teslim Haberi

le kule ne zaman teslim

Yakacık Lekule Kartal projesi Oflaz Şirketler Grubu tarafından hayata geçiriliyor. Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Lekule Kartal projesi zemin+18 kat olarak inşa ediliyor. 


Lekule Kartal projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal İlçesi'ne bağlı Yakacık'ta yükseliyor. 7 farklı daire tiplerinden oluşan Yakacık Lekule Kartal projesinde yer alan dairelerde adalar ve deniz manzarası mevcut. Lekule projesinin fiyatları hakkında bilgi almak için satış ofisini ziyaret edebilirsiniz.


Yakacık Lekule Kartal projesinin sosyal donatı alanları arasında Kartal Lekule projesi içerisinde açık havuz, havuz cafe, çocuk parkı ve fitness center bulunuyor. Projede ön satışlara özel olarak yüzde 10 indirim uygulanıyor. Ayrıca peşinatsız 120 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.


Lekule projesi Kartal Metro İstasyonu'na ve Marmaray'a 2 dakika, Kartal Adliye Sarayı'na 3 dakika, Kartal Sahili'ne, Aydos Ormanı'na 5 dakika ve...