10 / 05 / 2024

Lemi Gülman hapis

Lemi Gülman hapis

SG İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.,nin kurulu toplantısında, Genel Kurul üyesi olan eski eşi Reyhan İpekel’in yerine imza atıldığı gerekçesiyle, işadamı Lemi Gülman için 3 yıl hapis istendi.

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 6 gün uyarısı! Bu işlemi yapanlara tam 7 bin 500 TL para yatırılacak!

Türkiye'nin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında bulunan Ziraat Bankası'ndan müşterilerine son 6 gün uyarısı geldi. Ziraat Bankası tarafından paylaşılan detaylara göre bu işlemi yapanlara 7 bin 500 TL verecek. 

6 Şubat depremleri davasında ilk karar çıktı! 

Kahramanmaraş'ta yaşanan 6 Şubat depremlerinde yıkılan binaların sorumluları hakkında açılan davalarda ilk karar Şanlıurfa'da verildiği açıklandı. Şehirde 34 kişinin yaşamını yitirdiği, 10 kişinin de yaralandığı apartmanın müteahhidine 18 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildiği duyuruldu. 

Kiracı ve ev sahibi tartışmalarında gelinen son nokta! 7 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldı! 

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki tartışmalar gittikçe büyüyor. Kiracı ev sahibi kavgalarından biri de Bakırköy'de yaşandı. Ev sahibi tartıştığı kiracısını darp etti ve 7 yıl 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Her kumaşa uygun ütüleme fonksiyonu ile kırışıklıklara son! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Fakir Buhar kazanlı ütü yenilenmiş güçlü  buhar teknolojisiyle her kumaşa uygun ütüleme işlemi görüyor. Kireçleme önleyici kart tuşu sayesinde ütünüzün ömrü uzun oluyor. Kıyafetlerdeki kırışıklıklarla savaşmanızda en büyük yardımcınız olacak ütü bir çok özelliğe sahiptir.

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

İkinci el araçlarda kilometreyi az gösterenlere hapis cezası!

İkinci el araç satışlarında, otomobilin fiyatını daha fazla tutarlarda satabilmek amacıyla kilometre düşürenlere kötü haber geldi.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

İnşaatta maliyetler yüzde 40 arttı!

Gülman Group CEO'su Polat Gülman, inşaat maliyetlerindeki artışları değerlendirdi. Maliyetler inşaat girdilerinde yüzde 40 arttı. 

Ahmet Hakan'ın imzasını taklit ederek evini kiraya veren eski şoförüne hapis cezası!

Gazeteci-yazar Ahmet Hakan Coşkun'un imzasını taklit ederek dairesini 170 bin lira karşılığında kiraya veren eski şoförü Sari Demir'e 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası verildi...

Feryal Gülman ve Kemal Gülman arasında gayrimenkul krizi!

İş insanı Kemal Gülman ile boşanma aşamasında olan Feryal Gülman, sahte vekaletnameyle kendisine ait gayrimenkullerin kullanıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Arnavutköy'de bodrum katları daireye çeviren kooperatif başkanına 7 yıl hapis!

İstanbul Arnavutköy'de 1080 daireli bir kooperatifin sığınak ve depo alanlarını meskene çevirerek sattığı sebebiyle hakkında dolandırıcılık suçundan dava açılan kooperatif başkanı Mehmet Ş., 7 yıl 3 ay 15 gün hapis cezası ve 87 bin TL adli para cezası aldı. 

Lemi Gülman hapis Haberi

Lemi Gülman hapis

Genel kurul üyesi olduğu şirketin yönetim kurulu toplantısında eski eşi Reyhan İpekel’in yerine imza atıldığı gerekçesiyle, işadamı Lemi Gülman için 3 yıl hapis istendi


SG İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.,nin ortakları Lemi Gülman, Reyhan İpekel, Alparslan Sözer, Murat Kaan Sözer ve Selami Sözer aynı zamanda firmanın genel kurul üyeleriydi. Geçtiğimiz yıllarda Reyhan Açıkel'den boşanan Lemi Gülman, olay tarihinde Reyhan İpekel'le arasındaki geçimsizlik nedeniyle ayrı yaşıyordu. İddiaya göre, Lemi Gülman eşiyle ayrı yaşadığı sırada firmada eşinden habersiz bir genel kurul toplantısı yaptırdı. Genel kurulda alınan kararlar Reyhan İpekel'in onayı varmış gibi gösterildi ve kararın altına Reyhan İpekel adına imza bile atıldı. Olaydan daha sonra haberdar olan Reyhan İpekel, alınan kararlara itiraz ederek toplantıya katılmadığını ve imza atmadığını iddia etti. Sonuç alamayan...