14 / 05 / 2024

Limak Diamond of Skopje son durum

Limak Diamond of Skopje son durum

Üsküp’te Limak tarafından 250 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirilen ’Diamond of Skopje’ projesinin ilk etabı tamamlandı. 

Diamond Mall açıldı! Limak, Kuzey Makedonya’ya yeni AVM!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Limak Şirketler Grubu, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te hayata geçirdiği alışveriş merkezi "Diamond Mall"un açılışını yaptı.

Limak Holding'in Üsküpte'ki alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda açılıyor!

Limak Holding tarafından Kuzey Makedonya’nın Üsküp kentinde yapımına devam edilen alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda faaliyete geçmesi planlanıyor. 

Rams Tower: Diamond of İstanbul'un adı değişti! 

Hattat Holding’e ait Maslak’ta konumlanan ve inşaatı yarım kalan Diamond of İstanbul projesi, Kazakistan'da faaliyette bulunan RAMS Global tarafından tamamlanacak. İşte ayrıntılar...

Limak'tan Üsküp'e karma proje!

Limak Şirketler Grubu, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te Diamond of Skopje projesine başlıyor. Otel, rezidans, ofis ve alışveriş merkezinden oluşacak karma projenin inşaatında 110 kişiye istihdam sağlanacak.

Limak'ın Diamond of Skopje projesinin ilk etabı tamamlandı!

Üsküp’te Limak tarafından 250 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirilen ’Diamond of Skopje’ projesinin ilk etabı tamamlandı. 

Diamond of İstanbul projesinin imar planında değişiklik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Hattat grubunun yarım kalan Ayazağa’daki mühürlü gökdelenlerinin önünü açmak için hazırladığı ileri sürülen imar planında, itirazlar üzerine değişiklik yapıldı. Gökdelenlerin 45 olan kat yüksekliği 40 kat olarak değiştirildi... 

Diamond of İstanbul projesine İBB'den izin çıkmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Maslak’ta Hattat grubunun gökdelenleri için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan imar planlarına “yapılaşma değerleri çelişkili” olduğunu iddia ederek itiraz etti.

Diamond of İstanbul projesinin yeni imar planına CHP'den tepki!

CHP, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın yaptığı Hattat Holding’in imara uygun olmaması gerekçesi ile mühürlenerek yarım kalan Maslak’taki gökdelen projesinin önünü açan imar planlarına itiraz edeceğini duyurdu...

Yarım kalan Diamond of İstanbul projesi için bakanlık devreye girdi!

Hattat Grubu'nun 16 sene önce “Türkiye’nin Eyfel Kulesi” olarak tanıttığı ve inşaatı yarım kalan Maslak'taki gökdelenin inşaatı için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı devreye girdi. 

Limak'tan Üsküp'e 250 milyon euroluk karma proje!

Limak Yatırım, Üsküp'te hayata geçirdiği ‘Diamond of Skopje’ projesi için 250 milyon Euro yatırım yapmaya hazırlanıyor. Şehrin ilk karma kullanımlı projesi olacak projede satışa sunulan konutların amorti süresi 13-14 yıl olarak açıklandı.

Limak Holding'den Makedonya'da 250 milyon euroluk yatırım!

Limak tarafından, Makedonya'nın başkenti Üsküp'te başlatılan 250 milyon euro değerindeki Limak Diamond Karma Kullanımlı Üstyapı Projesi'ne ilişkin tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.

Diamond of İstanbul projesine izin çıkmadı!

İBB yapımı yılan hikayesine dönen Maslak’taki Diamond of İstanbul projesine yine onay vermedi. Diamond of İstanbul'un emsal artışına sınırlama getirdi.

Diamond of İstanbul'un yüksekliği 191 metreye indirildi!

İSTANBUL Maslak’ta, yüksekliği 235 metre olarak planlanarak inşaatına 2003’de başlanan Hema Endüstri A.Ş’ye ait ‘Diamond of İstanbul’, Büyükşehir Belediyesi İmar Müdürlüğü’nün ‘Diğer gökdelenlerden yüksek olmasın’ talebi üzerine 191 metreye indirildi.

Limak Diamond of Skopje son durum Haberi

Limak Diamond of Skopje son durum


Balkanlar'da çok sayıda projeye imza atan Limak Holding'in , Kuzey Makedonya'nın Üsküp’te hayata geçirdiği ’Diamond of Skopje’ projesinde ilk etap çalışmaları tamamlandı. Sabah'tan Dilek Güngör'ün haberine göre; 'Diamond of Skopje' adlı karma projede yer alan 285 yatak kapasiteli Limak Skopje Luxury Hotel nisanda açılıyor. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, projenin kalan etaplarının 2023'te biteceğini söyledi.

250 MİLYON EUROLUK PROJE 

Konut, AVM, ofis ve otel yatırımından meydana gelen projenin arsasını 2012'de aldıklarını, ancak daha sonra Kuzey Makedonya'da hükümet değişiklikleri yaşandığını ve bürokratik süreçlerin uzadığını belirten Özdemir, şunları söyledi: 

"Şartnamede 4 şeritli bir tünel inşa edilmesi şartı vardı. Onun ruhsatı 2018'de verildi. Daha sonra inşaata başlayabildik. Kısa sürede oteli tamamladık. 20 katlı 4 bloktan oluşan 772 farklı ebatta konut ve ofis...