06 / 05 / 2024

Limak Yatırım halka arz edilecek mi

Limak Yatırım halka arz edilecek mi

Limak Holding'e bağlı Limak Yatırım, hisse senedi piyasalarındaki düşüş sonrası 2011'de askıya aldığı halka arz planını hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım artık borsada: Halka arza 2,6 kat talep geldi!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım, bugün gerçekleştirilen törenden sonra Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. Şirketin halka arzına 2,6 kat talep geldi. İşte ayrıntılar...

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz ne zaman? Rönesans GYO kaç lot verecek?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. halka arz oluyor. Yapılan açıklamada halka arz büyüklüğü 4,5 milyar Türk Lirası olarak açıklanan halka arzda toplamda 33.357,450 lot dağıtımı yapılacağı kaydedildi. Rönesans Gayrimenkul Yatırım talep toplama tarihleri ne zaman?

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor! 17, 18 ve 19 Nisan’da talep toplayacak!

Türkiye’nin adet ve brüt kiralanabilir alan bazında en büyük AVM yatırımcısı Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor. 

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor

SPK, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın ilk halka arzını onayladığını açıkladı. Buan göre, 1 Türk Lirası nominal değerli paylar 135 Türk Lirası sabit fiyat üzerinden satışa sunulacağı kaydedildi.

Peker Holding, faaliyetlerini Peker Yatırım Holding'te toplayacak: Bu sene yeni halka arz geliyor!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, SPK ile gerekli görüşmeleri yaptıklarına; gayrimenkul, turizm, maden, sigorta, teknoloji ve havacılık alanlarındaki faaliyetlerini Peker Yatırım Holding AŞ çatısı altında toplayıp, bu yıl için yeni bir halka arz rotası çizdiklerine dikkat çekti. 

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Son halka arz çılgınlığı: Ebebek hisseye yatırım artıyor!

O hisse senedi borsada büyük bir ilgi görmekte ve yatırımcılara önemli kazançlar sağlamakta. Her 20 kişiden biri bu hisseye yatırım yapmayı tercih ediyor. Borsa tarihinde bu kadar büyük bir çılgınlık görülmemişti. Vatandaşlar bu fırsatı kaçırmamak için hızla bu hisseyi portföylerine ekliyorlar.

Fuzul Yapı'dan halka arz için ilk adım: Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüştü!

Türkiye’de markalı konut sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul Yapı, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı iznini aldı ve halk arz sürecinin ilk adımını attı. 

Bu yatırım fırsatı kaçmaz! Söke Un 7,50 TL ile halka arz ediliyor! Son başvuru tarihi 6 Ocak 2023!

Yatırım için önemli bir fırsat kapıya geldi. Türkiye’nin önemli un üreticilerinden Söke Un 7,50 TL ile halka arz ediliyor. Arz taleplerinin son başvuru tarihi ise 6 Ocak 2023. İşte detaylar…

Yatırımın yeni gözdesi SPAC’lar nedir?

SPAClar, Türk sermaye piyasası hukukunda “Birleşme Amaçlı Ortaklık” olarak adlandırılmaktadır. Geleneksel halka arzlara alternatif olarak, özel şirketleri birleşme yoluyla halka açmak için listelenen yatırım araçları, son iki yılda hacim ve popülerlik açısından patlama yaşadı.

Yatırım Varlık Kiralama'dan 400 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Yatırım Varlık Kiralama, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılması yöntemiyle, 400 milyon TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere yurt içinde kira sertifikası ihraç edecek.

Yatırım Varlık Kiralama 300 milyon TL kira sertifikası satacak!

Yatırım Varlık Kiralama 300 milyon TL tutarında ve çeşitli vadelerde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere kira sertifikası ihraç edecek...

Limak Yatırım halka arz edilecek mi Haberi

Limak Yatırım halka arz edilecek mi

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; 3. Havalimanı'nı inşa eden konsorsiyumun bir parçası olan Limak Holding'e bağlı Limak Yatırım'ın en geç gelecek yıl halka arz edileceği açıklandı.

Kuveyt'te Bloomberg televizyonuna konuşan Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, halka arz için henüz bir danışmanlık şirketi belirlemediklerini söyledi. Özdemir, "İlerlemek için doğru pencereyi arıyoruz. Tüm şirketleriniz hazır. Çimento grubumuz Türkiye'deki ikinci büyük çimento grubu. Altyapı ve enerji gruplarımız da aynı şekilde hazır" dedi. 

Özdemir ayrıca, Kuveyt'teki havalimanı projesiyle beraber bu bölgeye yoğunlaştıklarını belirterek, "Kuveyt'i gelecekteki yatırımlarımız için bir üs olarak kullanmak istiyoruz" diye konuştu. Özdemir, Limak'ın Irak, Suudi Arabistan ve Umman'daki yatırım projeleri için yerel yatırımcılarla işbirliğini hedeflediğini de sözlerine...