09 / 05 / 2024

Londra gayrimenkul piyasasında hareketlilik

Londra gayrimenkul piyasasında hareketlilik

Dünyanın önemli finans merkezlerinden biri olan ve yatırımcılar için cazibe merkezi haline gelen Londra gayrimenkul piyasasındaki hareketlilik sürüyor.

Gayrimenkul piyasası, ticari gayrimenkullerdeki talep artışlarıyla hareketlik kazandı!

Bilgiçler Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Emre Bilgiç, gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ali Emre Bilgiç konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında emlak piyasasının ticari gayrimenkullerde yaşanan talep artışlarıyla hareketlilik kazandığını dile getirdi.

Türkiye gayrimenkul piyasası yeniden yabancıların radarında!

Gayrimenkul'ün devleri MIPIM’de bir araya geldi. Yaptığı açıklamada ülkemizde gayrimenkul piyasasının yeniden yabancıların radarına girdiğini dile getiren GYODER Başkanı Neşecan Çekici açıklamasında yabancıların fırsatları takip ettiğini söyledi.

Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı? Gayrimenkul İktisatçısı piyasayı değerlendirdi!

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Dr. Ahmet Büyükduman, 'Seçim sonrasında konut piyasasında iyileşme olacak mı?' sorusunu yanıtladı ve konut fiyatları ile ilgili de konuştu. İşte Ahmet Büyükduman'ın sektör ile ilgili önemli açıklamaları...

Gayrimenkul piyasasında son durum: Alanın kazandığı satanın kaybettiği dönem!

İstanbul, Tekirdağ, Çanakkale bölgelerinde hizmet veren Simge Emlak Değerleme sahibi Mustafa Altınkök gayrimenkul piyasasında son durumu değerlendirdi. 

Gayrimenkul sektöründe konut fiyatlarında nominal artış sürüyor...

Son zamanlarda yüksek fiyat artışları ve gayrimenkul piyasasında yer alan belirgin bir durgunluğa yol açarken, yükselen faiz oranları da yakın dönemde yatırım aracına dönüşen konutta fiyatları baskılıyor. İşte haberin detayları...

Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde metrekare fiyatları!

Son dönemdeki konut projeleri atağıyla dikkat çeken Silivri ilçesi, 35 mahalleden oluşuyor. Peki Silivri gayrimenkul piyasasında son durum ne? İşte İstanbul'un yükselen ilçesinde kalem kalem metrekare fiyatları...

Covid-19 sonrası Türkiye gayrimenkul piyasasında neler değişti?

Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ne oldu? İşte Vizyon Taşınmaz Değerleme şirketinin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mete Gülbaş'ın Covid-19 Sonrası Türkiye Gayrimenkul Piyasası ve Ekonomik Verileri ile ilgili olarak hazırladığı o rapor...

Çukurambar gayrimenkul piyasasında son durum ne?

Prokule Türkiye Gayrimenkul Danışmanı Fatih Gürpınar, Ankara Çukurambar gayrimenkul piyasasıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Londra swap piyasasında gecelik TL faizi yüzde 1400 seviyesinde!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanlığı'ndaki koltuk değişimi sonrasında Londra swap piyasasında gecelik TL faizi yüzde 1400'e kadar çıktı.

Gayrimenkul fiyatlarında rekor artış!

Türkiye genelinde gayrimenkul fiyatlarında ciddi artış yaşandı. Verilere göre Ekim 2020'de en yüksek değeri artan ilk 5 il; Gaziantep yüzde 63,19, Antalya yüzde 43,30, Eskişehir yüzde 43,30, Çorum yüzde 36,43 ve Sakarya yüzde 36,07 oldu. 

Merkez Bankası Bankalararası Para Piyasası'nda bankaların borç alabilme limitlerini sıfırladı!

Merkez Bankası, likidite yönetimi kapsamında atılan sıkılaştırma adımları çerçevesinde bugünden itibaren Bankalararası Para Piyasası'nda bankaların borç alabilme limitlerini sıfırladı.

İkinci el konut piyasasında yeni dönem başlıyor!

İkinci el taşıt satışından sonra konut piyasasında da yeni dönem başlayacak. Yapılacak değişikliklerle emlak piyasasında suni fiyat artışları da önlenecek...

Gayrimenkul piyasası hareketlendi! Fiyatlar arttı!

Gayrimenkul piyasası konut kredi faizlerinin yüzde 1'in altına düşmesiyle hareketlendi. Gayrimenkul yatırımcılarına göre önümüzdeki dönemde piyasa canlanacak. 2021'de talep ve maliyetlerin artmasıyla konut satış fiyatları yükselecek.

Londra gayrimenkul piyasasında hareketlilik Haberi

Londra gayrimenkul piyasasında hareketlilik

Dünyanın önemli finans merkezlerinden biri olan ve yatırımcılar için cazibe merkezi haline gelen Londra gayrimenkul piyasasındaki hareketlilik sürüyor.  2009 yılından bu yana hizmet veren Physkos Property, Türkleri Londra'ya yatırıma çağırıyor. Son olarak Goodman's Fields projesini portföyüne katan firma, Londra'da gayrimenkul satış, kiralama, ticari yatırımlar ve yönetim hizmeti...