29 / 04 / 2024

lübnanlı odea bank

lübnanlı odea bank

Lübnanlı Odea Bank, 2013'te 25 şube açarak, kredilerde 2 milyar dolar, mevduatlarda ise 1.5-2 milyar dolar büyüklüğe ulaşmayı planlıyor...

PASHA Bank,Türkiye’de ev almak isteyen Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi veriyor!

2015 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Azerbaycan menşeeli PASHA Bank, Azerbaycan vatandaşlarına konut kredisi vereceğini belirtti.

Deutsche Bank'tan flaş euro/dolar tahmini! Yıl sonu beklentisini aşağı yönlü olarak revize etti!

Deutsche Bank'tan euroya yönelik beklentisini nötr olduğunu açıkladı. Euro/dolar paritesi için 2023 sonu tahminlerini 1,15 seviyesinden 1,07'ye düşürdüklerini açıkladı.

Bank of America emin şekilde yeni dolar tahminini açıkladı! 2024'e girmeden bu rakam görülecek!

Bank of America (BofA) dolar için yıl sonu tahmini paylaşarak faiz karayla ilgili öngörülerini açıkladı. İşte Türkiye ekonomisine dair son tahminler...

Dünyaca ünlü dev banka açıkladı! Bank of Amerika'dan Türkiye raporu: Dolar beş ay sonra tam bu kadar olacak!

Bank of America tarafından yayınlanan bir rapora göre, Türkiye'deki ekonomik durum hakkında önemli tahminlerde bulunuldu. Rapora göre, 2023 yılı sonunda enflasyonun yüzde 58'e yükselmesi ve Mayıs 2024'te yüzde 65'e ulaşması bekleniyor. Ayrıca, dolar/TL kurunun yıl sonunda 31 TL olması öngörülüyor.

Deutsche Bank, faiz kararı sonrası enflasyon tahminini açıkladı

Deutsche Bank, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) beklentilerin altında kalan faiz artışı sonrasında yayımladığı analizinde TÜFE'yi yıl sonu yüzde 50'ye yakın seviyede öngördü.

Alternatif Bank’tan İK alanında dev adım! Banka çalışanları 4 hafta ofis dışından çalışabilecek!

Alternatif Bank Türk bankacılık sektöründe bir ilke imza atarak ‘Alternatif Yaz’ uygulamasını başlattı. Genel müdürlük çalışanları, yaz aylarında 4 boyunca ofis dışından çalışabilecek.

ING Bank’tan akaryakıt alışverişlerinde 100 TL hediye! İşte kampanya detayları!

ING Bank, Bonus üyesi olan müşterilerine muhteşem bir fırsat sunuyor! ING Kredi Kartı sahipleri 16 Mayıs – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında farklı günlerde Shell istasyonlarından toplamda 4 kez 400 TL’lik alışveriş ile katılım sağlayabilirsiniz.

Khalil El Debs kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Khalil El Debs kimdir? Kaç yaşında? Khalil El Debs daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Khalil El Debs'in eğitim hayatı nasıldı?

Tamer Ghazaleh kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Nereli?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tamer Ghazaleh kimdir? Kaç yaşında? Tamer Ghazaleh daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Tamer Ghazaleh'in eğitim hayatı nasıldı?

ING Bank'tan büyük jest! Tarih verildi...Elinizi çabuk tutun 

ING Bank aracılığı ile yapılan açıklama bağlamında giyim sektöründe geçerli olmak kaydı ile yeni kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. 31 Mayıs 2023 tarihine kadar katılım sağlayan müşteriler için 150 TL hediye verileceği ilan edildi. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm ayrıntılar.

Bank of America'dan seçim analizi: Faizler yüzde 50'ye ulaşacak, dolar yükselecek, TL değer kaybedecek! 

Bank of America (BofA) tarafından, sayılı günler kalan Türkiye'deki seçimlerle ilgili bir analiz yapıldı. Analizde faizler ve TL ile ilgili çarpıcı beklentilere yer verildi. İşte o analizle ilgili tüm detaylar...

Deutsche Bank'tan euro için dev tahmin geldi! 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

Deutsche Bank AG'nin Makro Araştırma Başkanı Tim Baker'den euro için dev tahmin geldi. Açıkladığı rakam 2021 yılından sonra bir ilk olacak! Elinde euro olanlar hemen baksın!

ING Bank'tan bomba hamle! Emekliler bu haberi duyunca zil takıp oynayacak

ING Bank emekli promosyon rakamlarını yenilediğini ilan etti. Emekli vatandaşların yüzünü güldürecek o haber ING Bank'tan aracılığı ile yapıldı. İşte güncel ING Bank promosyon rakamları...

lübnanlı odea bank Haberi

lübnanlı odea bank

12 yıl aradan sonra Türkiye'de bankacılık yapmak için Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'ndan (BDDK) lisans alan Odea Bank, 2013'te 25 yeni şube açmayı hedefliyor. Lübnanlı Bank Audi'nin Türkiye birimi olan Odea Bank, kredi büyüklüklerini 2 milyar doların üzerine, mevduatlarını ise 1.5 - 2 milyar dolara çıkarmayı planlıyor. Ocak ayı içinde açıalcak olan şube ile birlikte, Odea Bank'ın toplam şube sayısı 9'u...