22 / 05 / 2024

lüks otobüs düsseldorf

lüks otobüs düsseldorf

Alman karavan üreticisi Volkner dünyanın en pahalı otobüsünü üretti. Fiyatı 1.2 milyon İngiliz sterlinine kadar çıkan otobüste Ferrari'yi park edecek bir garaj bile var...

Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller belli oldu! İlk sırada Mercedes var!

Türkiye'de 2023 senesinde otomobil satışları açısından rekorların olduğu bir dönem olduğu belirtildi. Buna göre, Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller hangileri?

Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon TL'ye sattı! 

Dillerden düşmeyen şarkılarıyla yıllara meydan okuyan süperstar Ajda Pekkan Kıbrıs'taki lüks villasını 38 milyon liraya sattı. 

Lüks konut pazarında son trendler neler? 

Son yıllarda lüks konut pazarı dünya çapında alıcıların isteklerini ve yaşam tarzlarındaki değişikliklerle beraber değişiyor. Buna göre, modern lüks evler sadece gösterişli mekanlar olmaktan çıkıp teknoloji sürdürülebilirlik ve kişiselleştirme unsurların da yer aldığı yapılar oldu.

Lüks Birbey Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Lüks Birbey Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da 250 bin TL sermaye bedeli ile Edip Arslan Şahin ve Serdar Serbay Şahin ortaklığında kuruldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Milyonlarca İstanbullu için toplu taşımada yeni dönem başlıyor: Otobüs, metro, vapur, tramvay...

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici haber geldi. Artık kent genelinde otobüs, vapur, metro ve tramvay hatlarında kredi ve banka kartları veya ön ödemeli kartlarla yapılan ödemelerde yüzde 33,33 indirim uygulanacak. Milyonlarca kişiyi sevindiren bu dönem 1 Kasım’da başlıyor.

Okulların açıldığı gün toplu taşıma bedava mı? 11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs saat kaça kadar ücretsiz? 

'11 Eylül 2023 otobüs, metro, metrobüs bedava mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. İBB'den konu ile ilgili bir son dakika açıklaması geldi. İşte detaylar...

Vatandaş için ısınmak artık lüks oldu! Hükümete doğal gaz faturası için çağrı geldi!

Avrupa’da doğal gaz fiyatları bir yıl içinde yüzde 85’e yakın oranda düşerken, Türkiye’de ise konutlarda yüzde 164, sanayide de yüzde 273 arttı. Bu duruma tepki gösteren CHP, hükümete çağrı yaparak, ısınmanın artık bir lüks haline geldiğini savundu ve bu nedenle doğal gaz fiyatlarının indirilmesini

Mercedes-Benz S Serisi kaç lira? İşte, Mercedes-Benz’in lüks modeli S Serisi’nin 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz’in lüks segment spor aracı S Serisi, dudak uçuklatan fiyatlarıyla Türkiye’de de satışa sunuldu. İşte, Mercedes-Benz S Serisi’nin 10 Eylül 2022 fiyat listesi…

Otobüs bileti fiyatlarına büyük zam! Bayram öncesi şok etti! Metro, Pamukkale, Kamil Koç 29 Haziran 2022 fiyat listesi!

Kurban Bayramı öncesi şehirler arası yolculuk artık lüks oldu! Tatil döneminin başlaması ve Kurban Bayramı'nın her gün daha da yaklaşması ile otobüs bileti fiyatları rekor kırdı! Peki, şehirler arası otobüs bileti fiyatları ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Domates üreticisinden dikkat çeken sözler! Artık lüks oldu, parası olmayan yemeyecek! İşte 15 Nisan 2022 fiyat listesi

Domates üreticisinin paylaştığı video sosyal medyada viral oldu. Çiftçinin "Artık lüks oldu, parası olmayan yemeyecek" sözleri gündeme bomba gibi düştü. Peki domates fiyatları kaç TL? İşte A101, Migros, Carrefoursa, İstanbul-Antalya hal fiyat listesi...

Lüks semtlerde satılık konut kalmadı!

İstanbul genelinde gayrimenkullerin satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışlar özellikle lüks semtlere  yansıdı. Lüks Konut Uzmanı Sezgi Bilge yaşanan artışı değerlendirdi.

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lüks Ev Grup Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon sermaye bedeli İle Emir Kahraman, Sıad Atef  Al Ghorı  Ve Hussam    Talas tarafından kuruldu.

lüks otobüs düsseldorf Haberi

lüks otobüs düsseldorf

Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen karavan fuarında Almanların ünlü karavan üreticisi Volkner Mobil GmbH'nın ürettiği lüks otobüs büyük ilgi gördü.


Lüks düşkünü ve sürekli turnelere çıkan ünlü pop yıldızlarının ihtiyaçları düşünülerek tasarlanan otobüs 12.2 metre uzunluğunda. Otobüsün içinde dev bir plazma televizyonuyla birlikte lüks bir yatak odası, bulaşık makinalı, buzdolaplı ve fırınlı bir mutfak, oturma odası, konukların misafir edildiği bir bar ve muslukları altın kaplamalı bir banyo bulunuyor.


Lüks otobüste 800 litre temiz su, 600 litre kirli su ve 300 litre benzin deposu var.


Otobüste asıl dikkat çeken ayrıntı ise, Ferrari ya da Lamborghini gibi lüks otomobilleri içine alacak bir garaja sahip olması.


'TEKERLEKLİ LÜKS EV' 

Volkner Mobil GmbH'nın sahiplerinden Stephanie Volkner, "Felsefe olarak, dünyanın her tarafına gidebilecek, tekerlekli lüks bir ev inşa etmek istedik"...