03 / 05 / 2024

Maçka belediye başkanı koray koçhan

Maçka belediye başkanı koray koçhan

Trabzon'un en önemli turizm ilçesi Maçka'da rekor oyla AK Parti'den Belediye Başkanlığı makamına oturmaya hak kazanan Koray Koçhan, 8 aylık süreçte yaptığı hizmetlerle vatandaşın gönlüne taht kurdu.

TMMOB'dan belediye başkan adaylarına 11 maddelik uyarı: Bir an önce bina envanteri çıkarılmalı!

TMMOB Bodrum temsilcisi yaptığı basın açıklaması ile Muğla ve Bodrum'daki belediye başkan adaylarına 11 maddelik bir çağrıda bulundu. Depremden kaçak yapılaşmaya kadar pek çok duruma dikkat çekildi. 

Hatay'da tartışmalara neden olan rezerv alanıyla ilgili son dakika gelişmesi! Belediye Başkanı Savaş açıkladı!

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, son zamanlarda tartışma konusu olan Hatay'daki 'rezerv alan' ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

O belediye Başkanı'ndan sert eleştiri: Övündükleri kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Toplumsal Belediyecilik, İlkeli ve Halkçı Belediye Yönetimi' konulu panelde yerel yönetim hakkında açıklamalarda bulunarak, kent yönetiminde ''kat kat binaları ve kalın asfaltları doğru bulmuyoruz'' dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Trabzon Maçka'da 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla 36 gayrimenkul satılıyor: Arsa, arazi ve iş yeri alacaklar dikkat! 

Trabzon Maçka Belediye Başkanlığı, aralarında arsa, arazi ve iş yeri olan 36 adet gayrimenkulü 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Manisa Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında kaçak yapı soruşturması!

Manisa’nın Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk hakkında ‘Orman arazisine kaçak kongre merkezi’ yaptığı için soruşturma izni veren İçişleri Bakanlığı, bu seferde imar planında yol şeklinde görülen alan üzerine kaçak balıkçı dükkanları inşa ettirdiği sebebiyle 2'ci kez soruşturma izni verdi.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran'dan Yeni Çeşme projesi açıklaması!

Suudi Albassam Group’un, Çeşme ve Urla'da 15 milyar liralık proje hazırlattığı ortaya çıktı. Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, hükümet ve valiliğin proje ile ilgili hiçbir bilgilendirmede bulunmadığını söyledi...

Karşıyaka’da stat krizi! Belediye Başkanı Cemil Tugay’dan tepkilere yanıt!

İzmir Karşıyaka'da yapımı bir türlü tamamlanamayan stadyum ile ilgili Karşıyaka yönetiminin sert bir dille tepki everdiği Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, bir açıklama yaptı.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında suç duyurusu!

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras hakkında 'görevi kötüye kullanma' iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunuldu, Aras yakın akrabalarına menfaat teminiyle suçlanıyor.

Orhangazi Belediye Başkanı'ndan 'öğrencilere ev kiralayın' çağrısı!

Bursa Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın,  ev sahiplerine ve emlakçılara “öğrencilere ev kiralayın” çağrısı yaptı. 

Menderes belediye başkanından tamamlanmayan hastane inşaatına tepki!

İnşaatına 2016 yılında başlanan Menderes Devlet Hastanesi'nin 2018 yılında tamamlanması gerekiyordu. Ancak inşaatta çalışmalar durdu. Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 75 yataklı Menderes Devlet Hastanesi’nin çürümeye bırakılmasına tepki gösterdi. 

Maçka belediye başkanı koray koçhan Haberi

Maçka belediye başkanı koray koçhan

YATIRIMLARIN tam sürat gerçekleştirdiklerini de belirten Başkan Koçhan, "8 ay gibi kısa bir sürede 12 bin ton asfalt döktük" diyerek çalışmalarını şöyle dile getirdi: "Mezarlıkları temizledik, Reşadiye Mahallesinde parke çalışmaları gerçekleştirdik, Esiroğlu Mahallemizde kapalı Spor salonu ihalesini yaptık, Maçka Merkez'de Turgut Özal Parkı'nm yeniledik, Maçka'ya yakışmayan tuvaleti yıkarak daha modern bir tuvalet yaptık, Ömer Burhanoğlu Rehabilitasyon Hastanesi'ne köprü yapımı devam ediyor. Kısacası biz Maçka'nın cehresini değişmek için çıktığımız bu yolda birçok işe imzamızı atarak AK Parti Belediyeciliğinin farkını ortaya koyduk. Çok şükür gittiğimiz her yerde vatandaşlann büyük sevgi ve ilgi ile karşılaşıyoruz." 


TRABZON'UN MAKİNE PARKI 

SEKİZ ay gibi kısa sürede yaptıkları çalışmalara değinen Başkan Koçhan şunlan söyledi: "Trabzon'un büyükşehir olması ile birlikte Maçka'nın yüz ölçümü ve hizmet alanı çok arttı. Ne...