03 / 05 / 2024

Malatya Doğanşehir meydan

Malatya Doğanşehir meydan

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir'e 8 bin metrekare büyüklüğünde bir meydan inşa ediyor.

Malatya Doğanşehir'e meydan geliyor!

Malatya’nın bütün ilçelerine önemli hizmet ve yatırımlarda bulunan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya’nın en büyük ilçesi olan Doğanşehir de meydan düzenleme projesi yapacak.

Prof. Dr. Naci Görür uyardı! Malatya'da 4.7'lik deprem sonrası dikkatli olunmalı...

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı tarafından, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde saat 10.48'de, 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği kaydedildi. Çevre şehirlerden de hissedilen depremin ardından Prof. Dr. Naci Görür, fay hatlarını dikkat çekerek stres transferine dikkati çekti. Görür, "

Malatya Doğanşehir 4.5 büyüklüğünde sallandı! Şehirde büyük korku!

Malatya Doğanşehir'de 4.5 büyüklüğünde deprem oldu. AFAD'ın sitesinde yer alan bilgilere göre, saat 10.48'de yaşanan depremin derinliği 13.9 kilometre şeklinde belirlendi. İşte ayrıntılar... 

Son dakika! Malatya'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

AFAD, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Depremin saat 17.43'te meydana geldiğini ve 7.31 kilometre derinlikte olduğunun tespit edildiği belirtildi.

Doğanşehir'de deprem konutlarından 350'si ay sonuna kadar tamamlanacak

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'te meydana gelen depremlerin yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, martta temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin, ay sonunda hak sahiplerine teslim edilmesi planlandığı açıklandı. İşte haberin detayları...

Malatya’da 4,3 büyüklüğünde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem yaşandı. Saat 10.55’te meydana gelen sarsıntı, çevre illerden de hissedildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, depremden sonra ekiplerin saha çalışmasına başladığını söyledi.

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Malatya Doğanşehir'deki 350 deprem konutu teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli olarak 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerin yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde, Mart ayında temelleri atılan deprem konutlarından 350'sinin gelecek ay hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Malatya'da 32 adet gayrimenkul satılıyor! Devlet Su İşleri tek tek açıkladı! 

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü, Malatya ili, Battalgazi, Doğanşehir ve Yeşilyurt ilçelerinde yer alan 32 adet gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Son dakika Kandilli Rasathanesi duyurdu: Malatya'da yeni deprem

Son dakika deprem haberleri. Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde deprem oldu. Saat 23:14'de gerçekleşen deprem bölgede yaşayanları korkuttu. İşte detaylar...

SON DAKİKA: Malatya ve Adıyaman'da peş peşe deprem oldu! Az önce deprem mi oldu? Son depremler!

Son dakika: Malatya ve Adıyaman'da hafif şiddette depremler meydana geldi. Malatya'nın Doğanşehir ilçesi ile Adıyaman'ın Sincik ilçesinde gerçekleşen depremler birbirine benze özellikler gösterdi.

Malatya Doğanşehir'de depremzedeler için yapılan kalıcı konutlar hızla yükseliyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından afetzedeler için inşa dilen kalıcı konutlar hızla yükseliyor.

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacak!

Malatya Doğanşehir'de 4 bin 600 ağır hasarlı binanın yıkımı bayramdan sonra yapılacağı açıklandı. Peki ilçede enkaz kaldırma çalışmalarında son durum ne? 

Doğanşehir'deki esnaf konteyner çarşının kurulumunda sona gelindi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin büyük yıkıma yol açtığı Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde,4 konteyner çarşıdan birinin kurulumunda sona gelindi.

Malatya Doğanşehir meydan Haberi

Malatya Doğanşehir meydan

Büyükşehir statüsüyle birlikte şehri bir bütün olarak ele alan ve projelerini bu doğrultuda hayata geçiren Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezlerine meydan kazandırma yolunda çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bu kapsamda Doğanşehir ilçesine 8 bin metrekare büyüklüğünde bir meydan inşa ediliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin konuyla ilgili olarak verdiği bilgilere göre; İmar İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Doğanşehir ilçesinin daha güzel bir görünüme kavuşması için meydan düzenleme projesi hazırlandığı açıklandı.

3. derece arkeolojik sit alanı içerisinde kalan yaklaşık 8 bin metrekarelik bir alana proje hazırlanarak, Sivas Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulunun onayına sunuldu.

Meydan etrafındaki 23 yapının dış cephe yenilemelerinin de bulunduğu proje kapsamında; 6 bin 500 metrekare büyüklüğünde meydan, 1.200 metrekare yeşil alan ile birlikte tören alanı,...