10 / 05 / 2024

Manisa Örnekköy kent çalışmaları

Manisa Örnekköy kent çalışmaları

MASKİ Genel Müdürlüğü, 101 Mahalle Projesi kapsamında içme suyu şebekesini tamamen yenilediği Alaşehir Örnekköy Mahallesine sağlıklı bir kanalizasyon hattı kazandırmak için çalışmalarına başladı.

Örnekköy kentsel dönüşümde kriz: Ödemeler yapıldı ama evler tamamlanmadı, şimdi yeni ödeme isteniyor!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm 4. Etap'ta teslim ve ek ödeme krizi yaşanıyor. Mağdurlar evlerinin söz verildiği tarihte teslim edilmediği gibi kendilerinden peş peşe ek ödeme istendiğini belirtti. İşte ayrıntılar..

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi hak sahiplerinden eylem: '9,5 yıldır bekliyoruz'

İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki hak sahipleri hem uzun süren teslimat süreci hem de sürekli olarak artış gösteren kira zamları nedeniyle eylem yaptı...

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde tapu sevinci!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etap konut tesliminde önemli açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dirençli ve yaşanabilir bir İzmir için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

İzmir Örnekköy’deki kentsel dönüşüm konutları ne zaman teslim edilecek? Örnek dönüşümde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Örnekköy’de 765 bağımsız birimi inşa ediliyor. İşte kentsel dönüşüme ilişkin tüm detaylar...

Manisa Büyükşehir, 125 milyon TL'ye KDV'den muaf arsa satacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Manisa Yunusemre ilçesinde yer alan arsayı 125 milyon TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de imalat hatası tespit edilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde yeni gelişme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Örnekköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa ettiği toplu konut inşaatının eksik demir ve hatalı beton kullanımı sebebiyle mühürlenmesi gündemde büyük yankı uyandırdı. 

İzmir Örnekköy Mahallesi 5. Etap ihalesi 1 Eylül'de! Bedeli dudak uçuklattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 5. Etap'ın ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Beykoz Örnekköy Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Örnekköy Mahallesi, 121 ada 13 parsel ve kadastral yolun üzerinde Eğitim Alanı yapılmasına ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

İzmir Örnekköy 4. Etap kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

İzmir Örnekköy'de alt yapı çalışmaları devam kentsel dönüşüm projesinin dördüncü etabı için S.S. İş İnsanları Örnekköy Konut Yapı Kooperatifi ile sözleşme imzalandı. İmza töreni İZBETON merkez şantiyesinde yapıldı. 

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi 3. etap görücüye çıktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin üçüncü etap tanıtımı yapıldı. 

İzmir Örnekköy Dönüşüm Projesi’nde tahliye ve yıkım işlemleri tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy Kentsel Dönüşüm Projesi’nin üçüncü ve dördüncü etabında inşa edilecek yaklaşık bin konut için tahliye ve yıkım işlemlerini tamamladı.

Manisa Örnekköy kent çalışmaları Haberi

Manisa Örnekköy kent çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri, büyük altyapı dönüşümünün ilk ayağı olan 101 Mahalle Projesi’nde son mahallelere girdi. MASKİ, Alaşehir ilçesine bağlı Örnekköy Mahallesinin 3 buçuk kilometrelik içme suyu şebekesini yenilemesinin ardından kanalizasyon hattı çalışmalarını da başlattı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalarla, mahallenin atıksularının sağlıklı bir şekilde uzaklaştırılması için bir buçuk kilometrelik ana kollektör hattı inşa ediliyor.


Yapılan çalışmalarla mahallenin sıkıntılarının tek tek giderildiğini ifade eden Örnekköy Mahalle Muhtarı Ahmet Bayın, “Şimdiye kadar atıksularımız, yıllar önce inşa edilen bir havuzda toplanıyordu. Bu atıksu ise; bağlarımızı ve bahçelerimizi suladığımız sulara karışıyordu. İnşa edilen bu kollektör hattı sayesinde artık sıkıntı çekmeyeceğiz. İçme suyu şebekemiz de tamamen yenilendi. MASKİ’nin çalışmalarından memnunuz. Yapılan çalışmalardan dolayı...