14 / 05 / 2024

manşar konakları konut fiyatları

manşar konakları konut fiyatları

Manşar Konakları'nda fiyatlar 220 bin liradan başlangıç gösteriyor, proje kapsamındaki konutlar hemen teslim ediliyor

Konut fiyatları seçimlerden sonra fırlayacak!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Gayrimenkul danışmanı Murat Temur konut fiyatlarının seçimlerden sonra fırlayacağını söyledi.

Milletvekili Cem Avşar: Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık!

Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar sosyal konut projelerine ilişkin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda açıklamalarda bulundu. Kentsel Dönüşüm yasasına dikkat çeken Avşar, "Rezerv alanlarının açılmasıyla alakalı süreç istismara açık" dedi.

Konut fiyatlarını kim yükseltiyor?

Ticaret Bakanlığı tarafından, son dönemlerde sık sık gündeme gelen emlak ilanlarıyla ilgili önemli açıklamalar yapan İstoç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve Gayrimenkul Danışmanı Şenay Araç, Konut fiyatlarını emlakçıların değil mülk sahiplerinin yükselttiğini söyledi.

Müslüman Rusların konut tercihi muhafazakar siteler oldu!

2022'nin ilk 9 ayında Türkiye’de satılan her 5 konuttan birini Ruslar satın aldı.  Karmar AŞ İcra Kurulu Başkanı Emrullah Yedikardeş yabancıların ilk tercihinin İstanbul’daki muhafazakar konut siteleri olduğunu söyledi

Sessiz, tasarruflu, geniş hacimli! 16 programlı, leke düşmanı Arçelik 9124N 25 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Bir çamaşır makinesinden ne bekliyorsanız daha fazlası. Arçelik 9124N Çamaşır makinesi, 5.0 tam puanıyla, çamaşır makinesi almak isteyenlerin mutlaka bakması gereken bir model. İşte detaylar..

Konut mağdurları mecliste!

Ev sahibi olma hayaliyle yola çıkan konut mağdurları yeni çözüm yolları arıyor. Konut mağdurları, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gitti ve bazı görüşmeler gerçekleştirdi.

Konut sektöründe pandemi sonrası yükselen trendler neler?

Gayrimenkul Danışmanı Mecit Osmanlı konut sektöründe pandemi sonrası yükselen trendler ile ilgili bir yazı kaleme aldı. İşte Mecit Osmanlı'nın o yazısı...

Yılın en başarılı konut sektörü temsilcileri!

Fortune Türkiye'nin "Yılın İş insanları” 2020 listesi konut sektöründe isimler yer aldı. İşte ekonomiye katma değer yaratan ve başarılı işlere imza atan konut sektörü temsilcileri...

Konut alacaklar acele etsin! 

Türkiye'de gayrimenkul satışı, 2020'nin ilk iki ayında geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 41 artış gösterdi. Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı Zennure Özen, "Konut alacaklar acele etsin. Çünkü imalat maliyetleri henüz fiyatlara yansımadı" dedi...

Kaan Kançal'dan Galatasaray Riva ve Florya arsası açıklaması!

Galatasaray Kulübü başkan yardımcısı Kaan Kançal, Riva ve Florya arazileri için imzalanan anlaşmanın Emlak Konut tarafından feshedildiğini ifade ederek konunun kendi menfaatlerine çözüleceğini umduğunu söyledi...

Alacağınız eve burçlar karar veriyor!

Ev alırken sadece konum ve fiyat özelliklerinin bilinmesi o evin satışının gerçekleşmesi için yeterli olmuyor. Gayrimenkul Danışmanı Gamze Özlü, konut satışında burçların sahip olduğu özelliklerin iyi bilinmesi gerektiğini söyledi.

Türk dizileri konut alımına teşvik ediyor!

Türkiye dizilerinin başarısı emlak sektörünü de etkiliyor. 150 ülkeye yayılan ve yaklaşık 500 milyon izleyici tarafından izlenen Türk dizilerinin başarısı konut satışlarına da etki ediyor.

3S Firuze Konakları konut satış fiyatları 2017!

3S Firuze Konakları konut satış fiyatları 399 bin TL'den başlıyor. 3S Firuze Konakları'nda vade farkı olmadan 48 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

manşar konakları konut fiyatları Haberi

manşar konakları konut fiyatları

Ağva'da MRC Proje ve Gayrimenkul Geliştirme imzasıyla 15 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilen Manşar Konakları 14 villadan oluşuyor. Projede 3 farklı tip villa yer alıyor.


Ağva Manşar Konakları'nda;

390 ile 443 metrekare arasındaki villalar 510 bin lira ile 600 bin lira arasında,

230 ile 364 metrekare arasındaki villalar 420 bin lira ile 490 bin lira arasında,

200 ile 220 metrekare arasındaki villalar ise 255 bin lira ile 290 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


MRC Manşar Konakları'nda yer alan villaların anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor, projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor.


Manşar Evleri konum olarak; Ataşehir'e 80 kilometre, Şile'ye 14 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 30 kilometre mesafede yer alıyor.


Manşar Evleri'nin sosyal alanları arasında; yüzme havuzu, bakıcı evi, çocuk oyun alanları, yürüyüş...