21 / 05 / 2024

Mansur Yavaş açıklamaları

Mansur Yavaş açıklamaları

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi 2020 yılının ilk oturumunu gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, afet riski olan yerlerle ilgili çalışma yaptıklarını söyledi.

ABB Başkanı Yavaş Mamak metro ihalesinin iptal edilme sebebini açıkladı! 200 milyon Euro fazla fiyat verdi!

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Mamak metrosu için ihale açtıklarını ve firmanın 200 milyon Euro fazla fiyat verdiğini açıkladı.

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

Mansur Yavaş, emeklilere verilecek aylık destek ödemelerini duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabından emeklilere verilecek aylık destek ödemelerini duyurdu.

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Ankara'da emekliler için yepyeni bir dönem başlıyor! Mansur Yavaş'tan sosyal yardım müjdesi!

2023 Temmuz ayında yapılan zam, emekli maaşlarından memnuniyetsizlik yarattı, çünkü yüksek enflasyon nedeniyle emeklilerin geçim sıkıntısı arttı. Ancak, ABB Başkanı Mansur Yavaş'tan sevindiren bir haber geldi: ABB, geçim sıkıntısı yaşayan emeklilere yardım eli uzatıyor. 

Japon deprem uzmanları Denizli'de! Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın!

Denizli'ye gelen Japon deprem koordinasyon uzmanları, incelemeler yaptı ve deneyimlerini paylaştı. Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın...

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Powell'ın açıklamaları sonrası Bitcoin'de gelişme! Yatırımcılar kara kara düşünüyor

Fed Başkanı Powell'ın 'şahin' açıklamaları sonrası Bitcoin 22.350 dolardan gece saatlerinde 22.010 dolara kadar düştü. Bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla 22.000 doların üzerinde tutundu. İşte tüm detaylar...

Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Türkiye'de meydana gelen peş peşe depremler vatandaşları tedirgin ediyor. Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Mansur Yavaş açıklamaları Haberi

Mansur Yavaş açıklamaları

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi 2020 yılının ilk oturumunu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş başkanlığında yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, afet riski olan yerlerle ilgili çalışma yaptıklarını söyleyerek, karda açılamayan ya da buzlanma ihtimali olan yollar ile ani yağışlarda yapılacak işlerin önceden planlandığını belirtti.

Ankara'da etkili olan kar yağışının kent yaşamını olumsuz etkilemesine yönelik eleştirilere yanıt veren Başkan Yavaş, sahadaki görevli araç ve personel listesini de paylaşarak, şöyle konuştu:

“Ana arterlerde özellikle de karın çok yağmasının muhtemel olduğu yerlerde bekleyen araçlarımızın tepe lambasını dahi açtırıyorum ki en azından vatandaşlarımız bizim orada nöbette beklediğimizi bilsin. Başkent’teki 8 bin 572 cadde 6 bin 381 kilometre uzunluğunda. 6 Ocak’ta etkili olan kar yağışı nedeniyle toplam bin...