06 / 05 / 2024

maraş yapımı devam eden bulvarlar

maraş yapımı devam eden bulvarlar

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Vali Mustafa Hakan Güvençer ile yapımı devam eden Sümbüllü, Boğaziçi ve Mehmet Ali Kısakürek Bulvarlarında incelemelerde bulundu.

Kira yardımı devam edecek mi? Kiracılar şimdi bakın: Deprem kira yardımı ne zaman bitecek? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımı yapılıyor. Ayrıca, 6 Şubat depremleri kapsamında da kira yardımı yapılıyor. Peki kira yardımı devam edecek mi? Deprem kira yardımı ne zaman bitecek? 

TOKİ'den İstanbul'daki 23 bin 866 konutun yapımı devam ediyor paylaşımı geldi, vatandaşlardan taksit isyanı gecikmedi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İstanbul’da hayata geçirdiği projelerin inşaat son sürat devam ediyor. İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan o paylaşım...

Elazığ'da Yerinde dönüşüm Projesi'nde 2 bin 936 konutun yapımı devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Elazığ İl Müdür Yardımcısı Fatih Önalan asrın felaketinden sonra Elazığ'ın ayağa kaldırılması için  2 bin 936 konutun yapımının devam ettiğini açıkladı.

Deprem bölgesindeki 200 bin konutun yapımı son gaz devam ediyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesinin hızlı şekilde ayağa kaldırılması için 850 bin bağımsız birimden 200 konutun yapımının hızlı bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Bakan Abdulkadir Uraloğlu: 4 ekolojik köprü yapım çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 ekolojik köprünün de yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

İBB İstanbul'da yapımı devam eden iki metro hattının ihalesini iptal etti

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapım aşamasında olan Kaynarca-Pendik-Tuzla ve Kirazlı-Halkalı metro hatlarının ihalelerini iptal etti. İBB, söz konusu inşaat işleri için yeniden ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

Erzurum'da 1013 deprem konutunun yapımı tamamlanıyor!

Erzurum'da TOKİ tarafından yapımı devam eden 1013 konutun inşaatı tamamlanmak üzere. Konutlar 7.8 büyüklüğündeki depreme bile dayanıklı.

Elazığ'daki deprem konutlarının yapımı tamamlanıyor!

24 Ocak'ta Elazığ'da meydana gelen deprem sonrasında evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilen deprem konutlarının yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

Adıyaman'da tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları TBMM'de!

Adıyaman ve ilçelerinde devam eden, tamamlanmayan ve yapımı planlanan kamu yatırımları meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de yapımı süren raylı sistem projelerinde son durum ne?

İzmir'de yapımı devam eden raylı sistem projelerinde son durum ne? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu ve çalışmalardaki son durumu paylaştı.

Toyota geleceğin şehri Woven City’nin yapımına başladı!

Yatırımlarına devam eden Toyota, geleceğin şehri Woven City’nin yapımına başladı. Woven City’de zemin seviyesinde üç tür caddeye yer verilecek.

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündeminde!

İzmir'de yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

maraş yapımı devam eden bulvarlar Haberi

maraş yapımı devam eden bulvarlar


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Vali Mustafa Hakan Güvençer ile yapımı devam eden Sümbüllü, Boğaziçi ve Mehmet Ali Kısakürek Bulvarlarında incelemelerde bulundu.  

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi kent içi ulaşımını rahatlatmak amacıyla yapımına başladığı yeni bulvarlarda çalışmalarını sürdürüyor. Öğle saatlerinde düzenlenen bir programın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Vali Mustafa Hakan Güvençer ile birlikte yapımı hızla devam eden ve kısa süre içerisinde hizmete açılması planlanan bulvar çalışmalarını yerinde inceledi.  Fen İşleri Daire Başkanı Harun Buz’un çalışmalarla ilgili bilgi aktardığı inceleme gezisinde Büyükşehir Belediye Başkanı Erkoç ve Vali Güvençer çalışmalarla ilgili bir durum değerlendirmesi yaptılar. Bulvar çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Erkoç, yolların kısa sürede bitirilerek hizmete gireceğini söyledi.



Kahramanmaraş Büyükşehir...