25 / 08 / 2024

Mardinin ilk 5 yıldızlı oteli hangisi

Mardinin ilk 5 yıldızlı oteli hangisi

18 yılı aşkın tecrübesiyle turizm sektöründe değişik otellerde üst düzey yöneticilik yapan Ergenoğlu, yeni göreviyle Erdoba Elegance Hotel&Convention Center ' in tüm birimlerinden sorumlu olacak...

Türkiye elektrikli otomobil satışlarında ilk 5'e gözünü dikti!

Türkiye, bu senenin ilk iki ayında gerçekleştirdiği 8 bin 255 "tam elektrikli" otomobil satışı ile, birçok Avrupa Birliği (AB) ülkelerine kıyas ile daha iyi performans göstermiş oldu. 

Dolar milyarderleri listesinde sürpriz: İstanbul, Avrupa'da ilk 5'te!

Çin merkezli ekonomi platformu Hurun Report'un merakla beklenen 'Küresel Zenginler Listesi' verileri açıklandı. Söz konusu verilere göre dünyada en çok dolar milyarderi New York ve Londra'da yaşıyor. Türkiye ise bu sene ilk defa dünyada 26, Avrupa'da ise ilk 5'e girdi.

Eylül ayında en fazla ihracat yapan ilk 5 il belli oldu!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, Türkiye'nin geçen ay 22,7 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdiğini ifade etti. Gültepe, "Sektörler özelinde baktığımız zaman bu ay 2 milyar 846 milyon dolarla kimya sektörünü ilk sırada görüyoruz” diye konuştu.

2023'ün ilk 5 ayında 7 bin 914 şirket kapandı! 

TOBB verilerine göre, MAyıs 2023'te 2 bin 79 şirket daha kapandı ve senenin ilk 5 ayında toplam 7 bin 914 şirket kepenk indirmiş oldu. 

Makine ihracatı 2023’ün ilk 5 ayında yüzde 11,7 arttı!

MAİB, makine ihracatının 2023’ün ilk 5 ayında yüzde 11,7 arttığını paylaştı. MAİB tarafından paylaşılan makine imalat sanayi konsolide verilerine göre, 2023 yılı ocak-mayıs döneminde Türkiye’nin serbest bölgeler dâhil toplam makine ihracatı yüzde 11,7 oranında artarak 11,7 milyar dolar oldu.

Turizmde canlılık! Muğla ilk 5 ayda 585 bin turisti ağırladı!

Türkiye'nin turizm kentleri arasında yer alan Muğla'da bu yılın 5 aylık döneminde 5 ayda 585 bin  108 turisti ağırladı.

Aldatıcı reklamlara bakanlıktan 39,5 milyon lira ceza!

Ticaret Bakanlığı tarafından yılın ilk 5 ayında aldatıcı reklam ya da haksız ticari uygulamalara ilişkin 39 milyon 555 bin 306 lira idari para cezası uygulanması kararı alındı.

Türk müteahhitlerden yurt dışı çıkarması! İş miktarı 6,5 milyar dolara ulaştı!

Yılın ilk 5 aylık döneminde üstlendikleri proje tutarını 6,5 milyar dolara çıkaran Türk müteahhitlik sektörü, bu dönemde 96 farklı projeye başladı.

Dış ticaret açığı 5 ayda 56 milyar doları aştı!

Ticaret Bakanlığı’nın açıkladığı verilere göre, Mayıs ayında dış ticaret açığı 12,7 milyar dolar olarak gerçekleşti. Yılın ilk 5 ayında ise dış ticaret açığı 56,1 milyar dolara yükseldi.

En ucuz iPhone 13 nerede satılıyor? İşte ilk 5 adres! 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Türkiye’den çok rağbet gören Apple telefonlarından olan iPhone 13’ün fiyatları her dakika araştırılıyor. Peki en ucuz iPhone 13 nerede satılıyor. İşte ilk beş adres…

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İlk 5 bin konutun temelinin atılacağı tarihi açıkladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ’nin başlattığı "(İlk Evim İlk İşyerim) Projenin 5 bin konutluk ilk etabının temelini 25 Ekim'de atıyoruz" diyerek müjdeyi verdi. Sosyal Konut projesine başvuru sayısı şimdiden 5 milyona dayandı.

2030 yılında 5 trilyon dolarlık patlayacak

Metaverse altyapıları, 2022’nin ilk 5 ayında toplamda 120 milyar dolardan fazla yatırım aldı. Metaverse’de Değer Yaratmak raporuna göre metaverse, 2030 yılına kadar ise küresel ölçekte 5 trilyon dolarlık bir yatırım alanı yaratacak.

Türkiye’de son 6 ayda 10 bin yabancı şirket! İlk 5 ülke dikkat çekti

Türkiye’de yılın ilk yarısında toplam sermayesi 5,4 milyar lirayı bulan 9 bin 828 yabancı ortaklı şirket kuruldu.

Mardinin ilk 5 yıldızlı oteli hangisi Haberi

Mardinin ilk 5 yıldızlı oteli hangisi

Bir Güneydoğu masalı şehri olan Mardin'in ilk 5 yıldızlı oteli Erdoba Elegance Hotel & Convention Center 'in genel müdürlüğüne Gönül Ergenoğlu, getirildi. 


18 yılı aşkın tecrübesiyle turizm sektöründe değişik otellerde üst düzey yöneticilik yapan Ergenoğlu, yeni göreviyle Erdoba Elegance Hotel&Convention Center'im tüm birimlerinden sorumlu olacak. Sümer Şirketler Grubu tarafından Mardin Midyat karayolu güzergahında yapılan ve kentin ilk 5 yıldızlı oteli olan Erdoba Elegance Hotel&Conventıon Center, kentin tam merkezinde iş,turizm, eğlence amaçlı konaklamalarınız için benzersiz kalite anlayışı ile hizmet veriyor. 21 bin metrekarelik kapalı alana sahip otel, 11 katlı olup 220 Oda ve 450 yatak kapasiteli. Profesyonel kadrosuyla kentte istihdam da yaratan otelde, 7 adet, 35 kişiden 600 kişiye kadar hizmet veren çok amaçlı salon, kongre seminer, toplantı, kokteyl ve fuaye...