29 / 04 / 2024

marmaris Selimiye otel yıkım

marmaris Selimiye otel yıkım

Marmaris’in gizli cenneti Selimiye’de, denize sıfır noktada inşaatına başlanan ve belediye tarafından mühürlenen otel inşaatının yıkımına başlandı...

Türkiye İş Bankası'ndan Marmaris'e 844 milyonluk otel yatırımı!

Türkiye İş Bankası A.Ş. Muğla Marmaris'te Turizm Konaklama/OtelTesisi Projesi için harekete geçti. ÇED onayı alan proje resmen başlıyor.

Serenay Sarıkaya, Marmaris'te hem arsa hem yazlık ev arıyor! 10 milyon TL'yi gözden çıkardı!

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, sık sık gayrimenkul yatırımlarıyla gündeme geliyor. Sarıkaya'nın yeni gözde yeri ise Marmaris Selimiye olurken, bu bölgeden de kısa zaman da bir arsa veya konut alacağı belirtildi. İşte detaylar...

İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel geliyor!

Erdem Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri tarafından İş Bankası'nın Marmaris'teki arsasına 199 odalı otel hayata geçirilecek.

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Marmaris Kızılbük Koyu'nda yapılan dev otel projesinin perde arkası ortaya çıktı

Muğla'nın Marmaris ilçesi Kızılbük Koyu'nda Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ve Kızılbük GYO tarafından dev otel AVM ve 1389 adet devremülk projesi çalışmaları yapılıyor. Söz konusu projenin ÇED raporunun geçen yıl çıkan yangından 5 gün sonra alındığı iddia edildi.

Marmaris'teki depreme dayanıksız belediye binası yıkılıyor!

1970’li yılların başında otel olarak yapılan, 1990'da ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binasının deprem riski sebebiyle yıkımına başlandı.

Marmaris'te riskli yapı olduğu belirlenen apart otel yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde riskli yapı olduğu belirlenen apart otel iş makinalarıyla yıkıldı...

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

Marmaris'te depreme dayanıksız otel için yıkım kararı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan ve depreme dayanıksız olduğu belirlenen otel binası için yıkım çalışmaları başladı. 24 odası bulanan apart otelde boşaltma işlemleri başladı.

Marmaris'te 30 bina yıkılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, imar barışı affından faydalanamayan Muğla’nın Marmaris ilçesi Bozburun, Selimiye ve Söğüt Mahallelerinde kaçak 30 binanın yıkımı için harekete geçti. Bina sahipleri yıkımların hiç değilse salgın sonuna bırakılmasını talep etti.

Marmaris Hermes Hotel 7.9 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Marmaris 2. İcra Dairesi, Armatalan bölgesinde bulunan Hermes Hotel'i icradan satışa çıkardı. Söz konusu otel için satış bedeli 7 milyon 940 bin TL olarak belirlendi. 

Kıvanç Tatlıtuğ Marmaris'te müstakil ev yaptıracak!

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, tatil için gittikleri Marmaris Selimiye'de eşinin hayalini gerçekleştirmek için müstakil ev yaptıracak. 

marmaris Selimiye otel yıkım Haberi

marmaris Selimiye otel yıkım

Marmaris’in gizli cenneti Selimiye’de, denize sıfır noktada inşaatına başlanan ve belediye tarafından mühürlenen otel inşaatının yıkımına başlandı. Yıkım kararının uygulanmasının ardından bölgede bulunan çok sayıda kaçak yapı sahibini yıkım endişesi sardı.


Ünlülerin gözde mekanı Selimiye’de 2013 yılı sonunda, petrol şirketi sahibi A.A. tarafından satın alınan arsa üzerinde 3 katlı 42 odalı otel inşaatı başlamıştı. Denize sadece birkaç metre mesafedeki otel inşaatında, 30 Mart seçimleri öncesi İl Özel İdaresi, daha sonra ise Marmaris Belediyesi tarafından mühürlenmesine rağmen, mühür fekki yapılarak çalışmalara devam edilmesi tepki çekmişti. Marmaris Dayanışma Derneği’nin, Kıyı Kenar Kanunu’nu da ihlal eden söz konusu inşaatın yıkılarak, alanın eski haline getirilmesini sağlamak amacıyla internet üzerinden başlattığı imza kampanyasına 3 bine yakın kişiden destek gelmişti. Vatandaşların ve sivil toplum örgütlerinin şikayetleri...