18 / 05 / 2024

Marshall okyanus yeşili

Marshall okyanus yeşili

Değişimin sunduğu yeni ve heyecan verici fırsatlardan yararlanmanın ve yeni düzene uyumun bir yansıması olan Okyanus Yeşili, ilhamını 2014’ün teması olan ‘‘Potansiyeli Ortaya Çıkarmak’’ tan alıyor...

Özel okullarda KDV tuzağı! 

Özel okulların velilerden talep ettiği KDV'ye ilişkin uzmanlardan uyarı geldi. Uzman isimler velileri bu konuda uyararak "Talep yasal değil ödeme yapmayın" dedi.

Sayıştay’dan İZBETON’a uyarı! İhalesiz kentsel dönüşüme geçit yok!

Kamu idareleri ve sosyal güvenlik kurumlarının ekonomik gelir ve giderlerini inceleyen Sayıştay, İzmir'deki belediyelere ilişkin 2022’ye ilişkin olan raporunu paylaştı. Sayıştay, bu kapsamda, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı faaliyet yürüten İZBETON’un raporunu da açıkladı.

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

Blue Life'ta hemen teslim villalar!

Blue Life İzmir’in hem yeşili hem mavisiyle ünlü ilçelerinden biri olan Yeni Foça Burunucu’nda, Öztürk Grup İnşaat farkıyla inşa edildi. Blue Life'ta hemen teslim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Fitch Ratings'ten Türkiye’ye ilişkin şoke eden büyüme tahmini!

Fitch Ratings'in raporunda, Türkiye ekonomisinin 2023’ün 2'nci çeyreğindeki beklenenden daha güçlü büyümesinden sonra 2023’e ilişkin ekonomik büyüme tahmininin yüzde 2,5'ten yüzde 4,3'e yükseltildiği ifade edildi.

Acar Verde konut projesi satışta! Teslimler 2023'te!

Acarlar Şirketler Topluluğu imzasıyla İstanbul'un yeşili ve oksijeni en bol olarak bilinen ilçesi Beykoz’da yükselen Acar Verde konut projesi satışta. İşte projeye ilişkin merak edilenler. 

Dolar tahmini yükseldi! Dev bankalar yeni seviyeyi açıkladı

Dünyaca ünlü HSBC ve Deutsche Bank, Dolar/TL'ye ilişkin yıl sonu tahminlerini değiştirdi. İki bankanın tahmini Merkez Bankası'nın yıl sonu beklentisini geçti İşte tüm detaylar...

BofA, Türkiye için enflasyon tahminini yükseltti!

Bank of America Securities (BofA) ekonomistleri, Türkiye'ye ilişkin olarak paylaştıkları raporda enflasyon tahminlerini yukarı yönlü revize ederek 14 puan yükseltti. Dolar için de 31 TL'yi öngördü.

Gram altının 1.500 TL'yi geçeceği tarih belli oldu! Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Gram altın, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatlarında ibreler tekrar yeşili gösterirken herkesin ''Gram altın ne zaman 1.500 TL'yi geçecek'' sorusu yanıt buldu. Geri sayım başladı! Altın alıp satmak isteyenler bu habere dikkat!

Staj ve çıraklık mağdurları dikkat! Uzman isim flaş detayı açıkladı

EYT'ye ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. EYT'de başlangıç kapsamına alınmayan staj ve çıraklık sigortalısı için yeni bir düzenleme gelip gelmeyeceği merak ediliyor. İşte tüm detaylar...

EYT’lilerin maaşlarına zam ve tam 3 ödeme müjdesi! Müjdeler ardı ardına verildi! Hemen bakın!

EYT’den emekli olacak yaklaşık 2,5 milyon vatandaş 3 ödemeyi aynı anda alacak ve milli gelir zammı maaşına yansıyacak. İşte EYT’ye ilişkin merak edilen detaylar...

SGK'dan EYT açıklaması! 'Emekli olur' detayı dikkat çekti

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan (SGK), EYT'ye ilişkin düzenleme kapsamında sigortalılara aylık bağlanabilmesi için işten ayrılış bildirgelerinin verilmesi sonrası "Gelir/Aylık/Ödenek Talep Belgesi" ile başvurulmasının yeterli olacağı ifade edildi.

EYT’lilere yeni zam geliyor! Detaylar belli oldu! EYT'lilerin başına talih kuşu kondu!

EYT’ye ilişkin yasa TBMM’den geçerken, martta dilekçe verenlere 1 Nisan’dan geçerli olmak üzere emekli maaşı bağlanacak. TÜİK’in 2022 gayrisafi yurtiçi hasıla (GSYH) büyümesini açıklamasıyla, milli gelirdeki artış nedeniyle EYT’lilerin emekli maaşlarına yapılacak zam oranı da belli oldu.

Marshall okyanus yeşili Haberi

Marshall okyanus yeşili

“Renklendir Hayatı” sloganıyla yeni yılda da insanların hayatına renk katmaya devam eden Marshall, dünya çapında yürüttüğü ve her yıl geleneksel olarak açıkladığı Uluslararası Renk Akımları ColourFutures™ Araştırması kapsamında Yılın Rengini belirledi. AkzoNobel Estetik Merkezi tarafından beş kıtadan gelen renk uzmanları, dekoratörler, iç mimarlar, modacılar ve sosyologlar tarafından bilimsel bir uzmanlıkla değerlendirilerek, hazırlanan katalogda 2014’ün Rengi olarak “Okyanus Yeşili” yer alıyor. Ekonomide, modada, popüler kültürde, doğada ve sosyal yaşamdaki değişimden ilham alarak belirlenen ve bu açıdan da toplumdaki değişimin iyi bir yansıtıcısı olan katalog, 2014 Renk Trendleri ve Renk Paleti’ni de içeriyor.


Yılın Rengi, ilhamını Yılın Teması “Potansiyeli Ortaya Çıkarmak”tan alıyor


AkzoNobel Marshall’ın Yılın Rengi olarak belirlediği “Okyanus Yeşili”, artık karşı karşıya olduğumuz yeni dünyaya uyumu ifade eden yılın teması ‘Potansiyeli Ortaya...