11 / 05 / 2024

mart ayı akıllı saat indirimleri

mart ayı akıllı saat indirimleri

Huawei, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla büyük bir kampanyaya imza attı. 1-13 Mart tarihleri arasında geçerli Huawei akıllı saat indirimlerini kaçırmayın…

BİM'e 249 TL'ye akıllı saat, 3 bin 999 TL'ye hamur yoğurma makinesi geliyor! 22-29 Mart BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'de bu hafta 22 Mart ile 29 Mart 2024 tarihleri arasında 249 TL'ye akıllı saat, 3 bin 999 TL'ye hamur yoğurma makinesi satılıyor. 22 Mart 2024 Cuma günü BİM Market aktüel ürünler kataloğu...

ŞOK Marketten dev kampanya: Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu peşin fiyatına 6 ay taksitle satışa çıkıyor!

ŞOK 30 Eylül 2023 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK'ta Cumartesi günü akıllı saat ve oyun konsolu satışa çıkıyor. İşte ŞOK aktüel ürünler kataloğu ve fiyat listesi...

ŞOK’tan eylül indirimleri geldi! Çay makinesi 289 TL’ye, akıllı ızgara 2 bin 299 TL’ye, doğrayıcı 349 TL’ye düştü!

ŞOK’ta büyük ses getirecek indirim kampanası 5 Eylül’e kadar devam edecek. Buna göre çay makinesi 289 TL’ye, akıllı ızgara 2 bin 299 TL’ye, doğrayıcı 349 TL’ye düştü. İşte 31 Ağustos 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

2023’ün ilk 6 ayında en çok satılan akıllı telefonlar açıklandı: Zirve şaşırtmadı

2023'ün ilk altı ayında en çok satılan akıllı telefonların listesini Omdia yayımladığı raporuyla duyurdu. Zirvedeki isim şaşırtmadı! İşte detaylar...

Tarımda girdi fiyatları mart ayında yıllık yüzde 49,7 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 Mart ayına yönelik tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE) verilerini duyurdu. Bu kapsamda, yıllık yüzde 49,7, aylık bazda ise yüzde 1,41 oranında artış gözlemlendi.

Konut fiyatları Mart'ta yıllık yüzde 132,8 arttı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, Konut Fiyat Endeksi (KFE) Mart ayında aylık yüzde 5,4 ve yıllık yüzde 132,8 artışla 809,3 seviyesinde gerçekleşti.

Almanya'da perakende satışlar, Mart ayında yıllık yüzde 8,6 düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Almanya'da reel perakende satışlar, özellikle gıda ürünlerinde yükselen fiyatların Almanların satın alma konusunda isteksizliğini etkilemesi sebebiyle Mart ayında bir önceki aya göre yüzde 2,4 ve yıllık bazda yüzde 8,6 geriledi.

İngiltere’de konut fiyatları Mart ayında yıllık bazda yüzde 1,6 arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere’de konut fiyatlarının bu senenin mart ayında yıllık bazda yüzde 1,6 artış gösterdi.

Akıllı telefon alacaklar elinizi çabuk tutun! Büyük zam geliyor!

Geçtiğimiz ay Ticaret Bakanlığı aracılığı ile yeni bir karar alındı.  İthal edilen akıllı telefonlarda değişikliğe gidildi. Yeni karar sebebiyle Türkiye’deki akıllı telefon ücretlerine zam uygulanacak.

Roborock S7 Vacuum Cleaner Mop Akıllı Robot Süpürge en ucuza nerede satılıyor? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Roborock S7 Vacuum Cleaner Mop Akıllı Robot Süpürge sahip olduğu teknoloji sayesinde paspaslama ve vakumlama işlevlerini bir arada sunar. 

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas'ta şok indirim! 21 Mart 2023 fiyat listesi

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 2 Ultra Akıllı Robot Süpürge ve Paspas 5 farklı temizlik moduyla çalışma gerçekleştiriyor. Peki Xiaomi robot süpürge indirimli fiyatıyla nerede satılıyor? 

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge en ucuza nerede satılıyor? İşte Fakir 18 Mart 2023 fiyat listesi 

Robot süpürge alacaklar dikkat! Sizin için Fakir markalı robot süpürgeyi en ucuza nerden alabileceğinizi araştırdık. Fakir akıllı robot süpürge hepsi burada sitesinde en ucuza satılıyor. İşte detaylar. 

Çeyiz düzeceklere efsane kampanya! Karaca'dan Konuşan Akıllı Robot alana Fritöz hediye! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler bu fırsat kaçmaz!  Karaca, Yıldız İkili Vantuz Offroad ile Multifry Single Pan kampanyasını tüketicisiyle buluşturuyor. Kampanyaya göre konuşan akıllı robot alana fritöz hediye. 

mart ayı akıllı saat indirimleri Haberi

mart ayı akıllı saat indirimleri

Günümüz dijital çağı yaşanırken, son teknoloji ürünler artık hayatımızın bir parçası haline geliyor. Akıllı saatler de pek çok insan için aksesuar olmanın çok daha ötesine geçerek gündelik yaşamın gereksinimlerinden biri olmayı başardı. Dev dijital markaların yarıştığı akıllı saat sektöründe Huawei de en gelişmiş özellikli akıllı saatleri ile yer alıyor.

Spor ve sağlık izleme, uzun pil ömrü gibi geliştirilmiş çeşitli özellikleri dışında akıllı telefonların birçok özelliğinin de aktarıldığı akıllı saat sektöründe ilk akla gelen isimlerden olan Huawei, kullanıcıların vazgeçilmezi akıllı saatler için bir indirim kampanyasını başlattı. Yapılan açıklama ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla 1-13 Mart tarihleri arasında geçerli indirim kampanyası duyuruldu..

Kampanya kapsamında kadınların en beğendiği modeller ve indirimleri ise şöyle;

- HUAWEI Watch Fit Mini - Buzlu Beyaz:...