07 / 05 / 2024

Mehmet Geldi giresun

Mehmet Geldi giresun

Harita-Kadastro Mühendisi ve Müteahhit Mehmet Geldi, AKP Giresun Milletvekili Adayı oldu. Peki, Mehmet Geldi kimdir? Mehmet Geldi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Geldi...

Mehmet Şimşek'in enflasyon açıklamasına ünlü ekonomistten karşılık geldi: Gıda enflasyonunu azaltabilirsiniz!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek: "2024 yılında da başta enflasyon olmak üzere programımızın hedeflerine ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz." dedi. Açılamanın ardından, ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu'ndan karşılık geldi. İşte o değerlendirme...

Bakan Özhaseki: Yerinde dönüşüme en fazla müracaat Hatay'dan geldi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, yerinde dönüşüme en fazla müracaatın Hatay'dan geldiğini kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Artık o sistem zorunlu hale geldi! Bakan Mehmet Şimşek duyurdu!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, milyonlarca araç sahibini ilgilendiren önemli açıklamalar yaptı. Akaryakıt piyasasına yönelik Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi'nin hayata geçirileceğini ifade etti. İşte detaylar...

Yarısı bizden kampanyasında tarih belli oldu! Milyonların beklediği haber geldi! Yarısı bizden kampanyasında son dakika

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'den, milyonlarca kişinin beklediği kentsel dönüşümde "Yarısı Bizden" kampanyası ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! Yüzde 25 kira artışı ile ilgili kritik açıklama geldi!

Ev sahibi ve kiracıları yakından ilgilendiren yüzde 25 kira artış ile ilgili Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'ten kritik açıklama geldi. 

Emekli ve memur maaş zammında son dakika açıklaması Bakan Mehmet Şimşek'ten geldi! Bundan sonra maaşlar böyle olacak

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, emekli ve memur maaş zamları ilgili son dakika açıklaması yaptı. Bundan sonra maaşlar böyle olacak...

Deprem bölgesinde yerinde kentsel dönüşüm için 2 günde 36 bin 825 başvuru geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada deprem bölgesinde yerinde dönüşüm için iki günde 36 bin 825 başvuru geldiğini belirtti.

TOKİ Giresun 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 63 adet konutun yer alacağı proje yarın ihaleye çıkacak.

Ekonominin yeni patronu Mehmet Şimşek, Hafize Gaye Erkan ile bir araya geldi!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Merkez Bankası başkanlığı için düşündüğü Hafize Gaye Erkan ile görüşme yaptı. Erkan'ın, kısa süre içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de görüşmesi bekleniyor.

TOKİ Giresun 2023 projesini bekleyenler aman dikkat! 63 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

Yeni konut projesi yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun'da da 63 yeni konut hayata geçirecek.

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

Borsadaki düşüşler sonrası ünlü isimden yatırımcıya çok önemli çağrı geldi! Mutlaka okuyun çok şaşıracaksınız!

Borsa İstanbul’da birkaç gündür üst üste yaşanan düşüş, özellikle yeni giren küçük yatırımcıda büyük endişe yaratırken, ekonomist Mehmet Aşçıoğlu’ndan çok önemli uyarı geldi.

Mehmet Muş, çimento ve inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş yaptığı açıklamada, çimento ve inşaat sektör temsilcileriyle Bakanlıkta bir araya geldiklerini söyledi.

Mehmet Geldi giresun Haberi

Mehmet Geldi giresun

Mehmet Geldi kimdir?

Mehmet Geldi, 10 Mart 1960'da Giresun Dereli'nin Akkaya köyünde doğdu. Babasının adı Recep, annesinin adı Hatice'dir.


Harita-Kadastro Mühendisi, Müteahhit; Selçuk Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümünü bitirdi.


1985 yılında kurduğu Selçuk Mühendislik Bürosunu daha sonra Selçuk Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketine çevirdi. Giresun Çözüm Dergisi Dershanesinin bağlı olduğu Gözem Ticaret AŞ'nin kurucu ortaklarından oldu ve Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulundu. Giresun Merkez Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı seçildi.


Orta düzeyde İngilizce bilen Geldi, evli ve 5 çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri:

Adres : Yeni Hizmet Binası 3. Kat 2 Nolu Banko Oda: 3108

Telefon : +90 (312) 420 62 98 +90 (312) 420 62 99

Faks : +90 (312) 420 24 18

E-Posta :...