30 / 04 / 2024

Meleklerle Yaşamak

Meleklerle Yaşamak

NEXT Level Alışveriş Merkezi D & R işbirliği ile " Meleklerle Yaşamak " kitabının yazan Beki İkala Erikli'yi Ankaralılarla buluşturacak. Erikli, bugün imza gününe katılacak...

Ankara'da yaşamak Paris, Roma, Berlin'den daha zor: Gelirin yüzde 30'undan fazlası kiraya verilmemeli!

The Economist tarafından yapılan ve ortalama maaş ve tek yatak odalı bir evin kirasının baz alındığı araştırmada, Ankara tek başına yaşamanın en zor olduğu 15'nci yer oldu. İşte ayrıntılar...

'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist, 1 ay Antalya'da otelde kalacak!

24 yaşındaki yaratıcı strateji uzmanı Josh Kerr, son dönemde Türk Lirası'nın dolar, euro ve İngiliz poundu karşısında yaşadığı değer kaybını fırsat haline getirdi. 'Kiram pahalı, Türkiye'de yaşamak daha ucuz' diyen İngiliz turist 1 ay Antalya'da 5 yıldızlı otelde kalacak. 

Kiracısını tahliye ettirirken sıkıntı yaşamak istemeyenler bunlara dikkat!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan tartışmalar hız kesmeden devam ederken pek çok ev sahibi de kiracısını sorunsuz bir şekilde tahliye ettirmenin yollarını arıyor. Peki kiracı nasıl sıkıntısız bir şekilde tahliye edilir?

İstanbul'da yaşamak çok zor! 4 kişilik bir ailenin aylık masrafı 53 bin lira!

İstanbul'da yaşamak oldukça zor, özellikle kalabalık aileler İstanbul'u terk edip küçük yerlere yerleşmeye çalışıyorlar. Yaşanan ekonomik kriz ve enflasyon nedeni ile İstanbul'da yaşayan 4 kişilik bir ailenin hayatını sürdürmesi için gerekli olan maliyet 53 bin lirayı buldu. 

Pahalı evlerde yaşamak artık hayal değil: Kiraya yüzde 100 zam yapan da var, yüzde 400 de!

Önceden pahalı evlerde yaşamak lükstü ve birçok kişinin bu hayali vardı. Fahiş kira artışlarıyla pahalı evlerde yaşamak da hayal olmaktan çıktı. Kiralara yüzde 100 zam yapan da var, yüzde 400 zam yapan da var. İşte ayrıntılar...

Bunları yiyerek zehirlenmeden yaşamak mucize!

Sosyal medyada dışarıda yemek yemenin risklerini tek tek yazan hesap viral oldu. Okuyunca bunları yiyerek zehirlenmeden yaşamak mucize gibi geliyor.

Almanya'da yaşamak isteyenler ilk olarak bilmeniz gereken! Bakın Almanya'da tapu işlemleri nasıl yapılıyor?

Almanya'da yaşayan ve mülk sahibi olan binlerce gurbetçi bulunuyor. Almanya'da yaşamak isteyenlerin bilmesi gereken en önemli bilgilerden biri de tapu işlemlerinin nasıl yapıldığı. Bakın Almanya'da tapu işlemleri nasıl yapılıyor...

Almanya'da yaşamak isteyenlere müjde! Almanya’nın 1.5 milyon göçmene ihtiyacı var

Almanya Ekonomi Bilirkişi Konseyi Başkanı Monika Schnitzer, Almanya’ya yönelik göçün arttırılması gerektiğini söyledi. Schnitzer, ülkedeki nitelikli işgücü açığının kapatılabilmesi amacıyla Almanya’ya gelecek göçmen sayısının artmasının şart olduğunu belirtti.

Bu adada yaşamak isteyene para veriliyor! Tam 90 bin TL'lik hibe verilecek! 

Avrupa ülkelerinden biri olan İrlanda, belirli adalarda yaşamak isteyenlere maddi destek sağlayacak. İrlanda'nın, 10 Gaeltacht adası dahil olmak üzerinde birçok adada yeniden hareketlendirme politikası uygulama amacı var. Bu karar kapsamında belirli miktarda hibe desteği sunacak. İrlanda’nın bu kara

Sağlam konutta yaşamak lüks değil gereklilik!

Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat, Düzce'de meydana gelen depremin ardından açıklamalarda bulundu. Ahmet Fırat, "Sağlam temelli ve sağlam yapılı bir konutta yaşamak lüks değil bir gerekliliktir" diye konuştu.

Konforlu binalarda yaşamak yalıtımla mümkün!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER Başkanı Levent Gökçe, ‘Dünya Konut Günü’nde yaptığı açıklamada binalarda yalıtımın önemine vurgu yaptı. Gökçe, sağlıklı ve konforlu binalarda yaşamanın yalıtımla mümkün olduğu söyledi.

Yılın ilk yarısında yabancıya konut satışı rekor kırdı!

RE/MAX'ın verilere göre; özellikle Irak, Pakistan, İran ve Suudi Arabistan’dan gelip Türkiye’ye yerleşenler, yaşamak için kiralık ev bulmaktansa satın almayı tercih ediyor.

İstanbul'da yaşamak için 5 neden!

"İstanbul’da yaşamak için 5 neden" başlıklı makale yayınlandı. Makalede, İstanbul'un çağdaş sanat merkezi olduğunu belirtildi.

Meleklerle Yaşamak Haberi

Meleklerle Yaşamak



NEXT Level Alışveriş Merkezi D&R işbirliği ile "Meleklerle Yaşamak" kitabının yazan Beki İkala Erikli'yi Ankaralılarla buluşturacak. Erikli, bugün imza gününe katılacak. 


Sanat dünyasma farklı şarkı sözleri ve eğlenceli müziğiyle renk katan Bedük'ü dün Ankaralılarla buluşturan Next Level AVM, bugün ise "Meleklerle Yaşamak" kitabının yazan Beki İkala Erikli olacak. Beki İkala Erikli saat 19.00'da D&R mağazasında okurlarıyla bir araya gelecek. Meleklerle iletişim kurmanın, meleklerden yardım istemenin ve meleklerin hayatımıza kazandırdığı güzel etkileri anlatacak Beki İkala Erikli, saat 20.00'de de "İş Dünyası'nda Melekler" kitabını imzalayacak. 


Star...