18 / 05 / 2024

melikgazi ağırnas bölgesi sulama projesi

melikgazi ağırnas bölgesi sulama projesi

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Ağırnas bölgesinde bağ ve bahçe suluma kanalları ile sel sularını kontrol altına almak üzere beton taşkın koruma kanalları inşa edileceğini söyledi...

Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Gaziosmanpaşa Bağlarbaşı Mahallesi 7A Kentsel Dönüşüm Bölgesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet bölgesi açıklaması: Deprem illerimizi tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Şehir Hastanesi ve Bağlantı Yolları Açılış Töreni'nde deprem bölgesi ile ilgili önemli açılamalarda bulundu ve depremden etkilenen kentleri tamamen ayağa kaldırana kadar durup dinlenmeyeceklerini belirtti. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları...

Euro Bölgesi bankaları açıkladı! Mortgage başvuruları toparlanabilir

Euro Bölgesi bankaları, ipotek ve firmalara verilen krediler ile ilgili olarak talepte toparlanma beklediği açıklamasında bulunuldu.

Resmi Gazete'de yayımlandı! Aliağa'daki alan özel endüstri bölgesi ilan edildi!

İzmir'in Aliağa ilçesinde bulunan bir alan "Ege Çelik Endüstrisi Sanayi ve Ticaret AŞ Aliağa Özel Endüstri Bölgesi" olarak ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 32369 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ayazağa Gecekondu Önleme Bölgesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Ayazağa Gecekondu Önleme Bölgesi 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi'ndeki yıkımlar Mart'ta tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, yaptığı açıklamada Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi Çarşıbaşı Kentsel Tasarım Projesi kapsamında kalan son binanın Mart'ta yıkılacağını belirtti.

Gürpınar Siteler Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında sona gelindi!

Beylikdüzü Gürpınar Siteler Bölgesi'nde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Konut maliyetleri Euro Bölgesi'nde enflasyonu artırıyor!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) üyesi ve Avusturya Merkez Bankası Başkanı Robert Holzmann, yaptığı açıklamada, konut maliyetlerinin Euro Bölgesi'nde enflasyonu ilk anda düşünülenden daha çok katkı sağlıyor olabileceğini dile getirdi.

Diyarbakır Bağlar'da sanayi bölgesi inşa edilecek!

Diyarbakır'a bağlı Bağlar ilçesinde 1 milyon metrekare alanda sanayi bölgesi inşa edilecek. Proje Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanacak. 

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Avro Bölgesi'nde yatırımcı güven endeksi zirvede!

Avro Bölgesi'nde yatırımcı güven endeksi, koronavirüs salgınında AB'de aşılamanın başarıya ulaşacağı beklentisiyle 32 ayın en yüksek seviyesine çıktı.

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

LG, Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazasını Antalya Muratpaşa'da hizmete açtı!

Teknoloji Lideri LG, 2021'i yeni bir yatırımla karşılayarak Akdeniz Bölgesi’nin en büyük LG mağazası olan Antalya Dapa LG Brand Shop’u, Antalya Muratpaşa’da açtı...

melikgazi ağırnas bölgesi sulama projesi Haberi

melikgazi ağırnas bölgesi sulama projesi


Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Ağırnas bölgesinde bağ ve bahçe suluma kanalları ile sel sularını kontrol altına almak üzere beton taşkın koruma kanalları inşa edileceğini söyledi.


Bu hafta içerisinde Ağırnas Bölgesinde Halk Meclisi Toplantısı gerçekleştirdiklerini ve bu toplantı da en büyük talebin sulama kanalların yenilenmesi olduğunu hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, ''Ağırnas Bölge halkı ile bir toplantı düzenlemiştik. Bu toplantı da halkın en büyük talebi sulama kanallarının bakım ve onarımı oldu. Çünkü mevsim gereği sulama, bundan sonra çok önemli olacaktır. Çünkü Ağırnas Bölgesi bağ ve sayfiye alanların bulunduğu, bahçelere sebze ve meyve fidanların dikildiği bir bölgedir. Yani yaz aylarında hem nüfus artmakta,hemde buna paralel sulama suyu ihtiyacı da artmaktadır.. Ancak sulama kanalları bozuk, yıkılmış ve tamir istemektedir. Fen İşlerine bağlı...