07 / 05 / 2024

Mesa projeleri yüzde 20 indirim kampanyası

Mesa projeleri yüzde 20 indirim kampanyası

MESA; İstanbul’daki projeleri Mesa Orman, Çubuklu 28, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Mesa Gökada ile 0.98 faiz oranı, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunan ulusal kampanyaya dahil oldu.. 

Mesa Panorama'da yüzde 25 peşinat ve 0 faiz avantajı!

Mesa imzalı ile yükselen Mesa Panorama Maltepe yüzde 25 peşinat ve 0 faiz avantajı sunuluyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı projede KDV oranı da yüzde 1 olarak açıklandı.

Büyükçekmece Yeşilyaka Su'da yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol ortaklığı ile hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Projede 472 müstakil villa bulunuyor.

Urfa’da yer alan toplam konut stokunun yüzde 5’ini yarım kalan konutlar oluşturmakta...

Yüzyılın felaketi deprem afetinden sonra iki bini aşkın binanın ağır hasar aldığı Şanlıurfa’da yarım kalan konut projeleri yükseliyor. Şehirdeki toplam konut stokunun ise yüzde 5’ini yarım kalan konut projeleri yer alırken, kişiler yüksek maliyetler nedeni ile kaçak yapılaşmaya yöneldiği kaydedildi.

Mesa Panorama Maltepe'de 36 ay vade ve yüzde 0 faiz!

Mesa’nın, Mesa Panorama Maltepe projesinde 36 ay vade ve yüzde 0 faiz avantajı sunuluyor. Mesa Panorama'da ayrıca KDV oranı da yüzde 1 olarak açıklandı.

Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor. Peki Yeşilyaka Su projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatları yüzde 28 düştü! 

Almanya'da konut inşaat ruhsatları, ocak-ağustos ayında 2022 yılının aynı dönemine göre yüzde 28 geriledi. Yükselen faiz oranları nedeniyle konut inşaat ruhsatlarının azaldığı belirtildi. Yüksek faiz oranları yeni projeleri vurdu: Konut inşaatların yüzde 28 düştü. 

Polat Holding'ten 'Macaristan' çıkartması: Yüzde 50 hissesi olan şirketi alarak tek sahibi oldu!

Polat Holding, Macaristan’da Gayrimenkul Geliştirme projeleri hayata geçirmek için kurduğu PD Real Estate Kft. şirketinin yüzde 50 hissesini de ortaklarından satın alarak şirketin yüzde 100 sahibi oldu.

Rams Türkiye'den yüzde 30'a varan 'Büyük Gece İndirimi' kampanyası! Ev almak isteyenler bu tarihlere dikkat!

Rams Global tarafından hayata geçirilen Rams Garden Bahçelievler, Rams City Haliç ve Rams Denizkent Bayramoğlu konut projeleri peşin ödemelerle yüzde 30'a varan indirimlerle satışa çıkarılıyor. İşte kampanya detayları...

Nef Arsa projelerinde yüzde 10 peşinat ve 24 aya varan vade fırsatı! 

Nef Arsa projeleri ülke genelinde yaygınlaşırken, yeni satış ofisi de Gaziantep’te açılıyor. Projelerde yüzde 10 indirim ve 24 aya varan vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar... 

Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı başladı.

İnşaat sektöründeki hareketlilik kamyon satışlarını yüzde 54 arttırdı!

Deprem bölgelerinin yeniden inşasının yanı sıra Marmara Bölgesi’nde hızlanan kentsel dönüşüm projeleri ile inşaat kamyonu satışları ilk yarıda yüzde 54 yükseldi. İşte detaylar...

Mesa Panorama'da 15 Haziran'a kadar geçerli 120 ay yüzde 1,89 faiz kampanyası!

Mesa Panorama'da 15 Haziran'a kadar geçerli 120 ay yüzde 1,89 faiz kampanyası sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği proje Adalar manzarasıyla dikkat çekiyor.

Mesa Orman 2'de 120 ay yüzde 1,49 vade oranı! Hemen teslim!

Mesa Orman 2 projesinde 120 ay yüzde 1,49 vade oranı fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Mesa projeleri yüzde 20 indirim kampanyası Haberi

Mesa projeleri yüzde 20 indirim kampanyası

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER), Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ve İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) iş birliğiyle düzenlenen kampanya ile; peşin ve kredili alımda yüzde 20 indirimin yanı sıra peşinat oranı da yüzde 20’den yüzde 5’e çekildi. 15 Mayıs-15 Haziran'da tarihleri arasında geçerli olacak kampanya 41 inşaat şirketi ve 150 civarında projede uygulanacak. 

Özellikle ilk konutunu alacak olan ve yeni konut almaya hevesli kesimi hedefleyen kampanyaya MESA da İstanbul’daki 7 farklı projesi ile destek oluyor.

MESA’nın kampanya kapsamındaki ilk projesi MESA ORMAN’da 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 5,5+1 ve 6+1 daire seçenekleriyle toplam 219 daire alıcılarını bekliyor. Nisan 2020’de teslim edilecek projenin kampanya öncesi fiyat aralığı ise 1 milyon 393 bin TL ile 4 milyon 368 bin TL arasında...