16 / 05 / 2024

Mesut Güder

Mesut Güder

Hirasan İnşaat ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mesut Güder tarafından 100 bin TL 'lik sermaye ile 27 Ocak'ta Sultançiftliği, Eski Habibler Mahallesi' nde kuruldu.

Turizm firmaları ‘yazlık kiralama’ işine girdi! 

Yaz aylarının yaklaşmasıyla beraber tatil planları da hız kazandı İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu,sayfiye yerlerinde fiyat artışlarının yaşanabileceğini belirterek, Bu evleri Trivago, ETS TUR gibi turizm firmalarının pazarlamaya başladığını dile getirdi.

Konut satışlarında büyük düşüş! Paralar gayrimenkule değil faize gitti! 

Yaptığı açıklamada konut satışlarının son üç aydır düşük seviyelerde seyrettiğini dile getiren İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "Paralar emlaka değil faize gitti" dedi.

Malatya Battalgazi'deki 6 mahalleye kentsel dönüşüm müjdesi!

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye tarafından 6 mahallede kentsel dönüşüm projesi uygulanacağını açıkladı. İşte o mahalleler...

Ev fiyatlarının düşmesi söz konusu değil: Nüfus arttıkça, fiyat artışı devam eder! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarının seyrini merak ediyor. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, konut fiyatlarında düşüş olacağını ümit eden vatandaşlara konu hakkında açıklamalar yaptı.

Uzmanlar emlak vergisinin düşürülmesini istiyor! 'Yüzde 1'e düşürülmeli'

Gayrimenkul satışlarında alıcıdan ve satıcıdan yüzde 2 vergi alındığını söyleyen İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, “Rakamlar arttı. 5 milyon TL’lik bir konutun satışında 200 bin TL vergi ödeniyor. Devletin bu oranı düşürmesi gerekiyor” dedi.

Emlak Konut GYO'dan Malatya Battalgazi'ye 1.000 yeni konut!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerden etkilenen ilçeye, Emlak Konut GYO tarafından 1000 konutun yapılması noktasında görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

Happykon Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happykon Turizm İnşaat Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Güder tarafından kuruldu.

Ev satacaklar aman dikkat! Artık yasaklandı!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, Resmi Gazete'de yayımlanan taşınmaz ilanı düzenlemesine yönelik, "Bundan sonra emlakçı bir ilan girmek istiyorsa, yetki belgesi alması lazım. Dairenizi satmak istiyorsanız ve emlak danışmanıyla çalışacaksanız" dedi.

Consol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Consol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu Şile’de 150.000,00 TL sermaye bedeli ile Deniz Serkan Durmaz ve Kaan Güder ortaklığıyla kuruldu.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Şehirlioğlu Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehirlioğlu Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Melik Güder tarafından kuruldu.

Seçimden sonra konut fiyatları artabilir!

Konut satışlarında yaşanan durgunluğa ilişkin değerlendirmelerde bulunan İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu konutta yükselişin olacağına dikkat çekti.

Patina İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Patina İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Gürbüz tarafından kuruldu.

Mesut Güder Haberi

Mesut Güder

Hirasan İnşaat ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mesut Güder  tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Ocak'ta kuruldu. 


Hirasan İnşaat ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethaneinşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Hirasan İnşaat ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Sultançiftliği, Eski Habibler Mahallesi, Alaattin Öztopuz Caddesi,...