02 / 05 / 2024

metaverse NFT

metaverse NFT

Geleceğin en büyük teknolojisi olacağı öngörülen Metaverse'de sanal arsalara olan rağbet devam diyor. Peki bu yatırımların fırsatları neler, ne kadar risk taşıyor? İşte uzmanların yanıtı...

Deri ihracatçıları ayakkabı ürünlerini Dünya Ayakkabı Kongresinde Metaverse ile tanıtacak!

İstanbul’da düzenlenecek Dünya Ayakkabı Kongresinde firmaların ürünleri Metaverse ortamında artırılmış gerçeklik teknolojisiyle ziyaretçilere gösterilecek. Ziyaretçiler ürünleri üç boyutlu 360 derece inceleme şansını bulacak.

Arsa almaya hazır olun! Metaverse projesi 8-10 yıl içerisinde hayata geçecek!

Meta şirketinin Avrupa, Afrika ve Orta Doğu'dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Angie Gifford, şirketlerinin metaverse projesine 8-10 yıl içinde start verileceğini açıkladı.

Metaverse'den arsa nasıl alınır?

Metaverse, son yıllarda yatırım yapmak amacıyla sanal dünyada gerçekliği sürdüren bir platformdur. NFT’ler ile alım satım yapılan bu platformda arsa satışı da mümkündür. Bu noktada Metaverse’den arsa nasıl alınır, metaverse arsa nedir ve ne işe yarar soruları önem kazanıyor.

“Yatırım yapmamak hata olur” demişti… Zuckerberg'in aklına uyan zarar etti!

Meta’nın CEO’su Mark Zuckerberg’in önerisiyle sanal evrende yatırım yapanların zarara uğradığı öğrenildi. Metaverse evreninde yatırım önerdiği arsaların değeri yüzde 85’in üzerinde eridi.

TOGG için saat verilmişti! Yoğun ilgi erteleme getirdi

Togg 100. Yıl Özel Seri Togg Akıllı Cihazları için bugün saat 19.23'te start alan, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı sağlayacak 2023 adetlik NFT koleksiyonunun açık artırmasının, yoğun ilgi nedeniyle bir sonraki duyuruya kadar durdurulduğu ifade edildi.

Ön siparişe katılma ve teslim alma hakkı kazanacaksınız! Togg NFT açık artırması başlıyor!

Milli araba Togg akıllı cihaza ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması yarın akşam saat 19.23'te Trumore uygulamasında olacak. NFT satın alan kullanıcılar, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasında hak sahibi olacak.

TOGG'da yeni gelişme! NFT fiyatı açıklandı

Özel olarak satışa çıkacak ve NFT olarak satılacak 2023 adet Togg'un rakamları dün seçime açıldı. 5 Şubat 2023'te açık artırma ile satışa çıkacak NFT'lerin başlangıç fiyatları da açıklandı. İşte tüm detaylar...

Togg sahibi olmak isteyenler için şartlar açıklandı! Üç farklı yöntem var! 5 Şubat'ta başlıyor...

Türkiye'nin ilk elektrikli otomobili Togg'a ön sipariş hakkı sunan NFT açık artırması 5 Şubat'ta başlıyor. Türkiye'nin yerli otomobiline sahip olmak isteyenlerin ön sipariş hakkı kazanması içinse yapılması gereken üç farklı yöntem bulunuyor. İşte detaylar...

NFT Yasağı Rotasını Tersine Çevirdi! Kampanya sona erdi

Önerilen lisans değişikliklerinden vazgeçildikten sonra, Web3 coinlerine karşı Dungeons & Dragons kampanyası görünüşe göre sona ulaştı.

Apple'dan bir ilk! Metaverse'e giden yola iddialı girdi

Apple'ın metaverse'ye giden yolu olması muhtemel olan, ismi 'Apple Reality Pro' olması beklenen karma gerçeklik gözlüğünün çıkacağı tarih belirlendi.

Tecno camon Metaverse'de! Yeni cihazları görenler gözlerine inanamadı

Tecno camon Türkiye'de büyük bir pazara sahgip oldu. Yeni çıkan akıllı telefonlarını CAMON 19 Neo, CAMON 19 ve CAMON 19 Pro’yu Decentraland’de düzenlenen Metaverse etkinliğinde tanıttı.

NFT balonunun havası kaçtı mı? İşte 2023 tahminleri!

NFT'ler için gelecekte neler var? 2022'de rekor kayıplar bildirdikten sonra, NFT dünyası 2023'e bakıyor...

TECNO, yeni ürünlerini tanıttı! İşte 30 Aralık 2022 fiyat listesi...

TECNO, yeni lansmanını popüler metaverse ekosistemi Decentraland'da başlattı. Duyuruda CAMON 19 ve CAMON 19 Pro akıllı telefonlar ve Megabook T1 dizüstü bilgisayar yer aldı.

metaverse NFT Haberi

metaverse NFT

Geleceğin en büyük teknolojisi olacağı öngörülen Metaverse'de sanal arsalara olan rağbet devam diyor. Peki bu yatırımların fırsatları neler, ne kadar risk taşıyor? İşte uzmanların yanıtı...

Sosyal medyanın büyük bir kitlesine sahip olan Facebook adını Meta olarak değiştirmesinin ardından Meteverse sektöründe büyük hareketlilik yaşandı. Sanal arsaların uçuk fiyatlarla alıcı bulması ile bir anda daha büyük kitlelerin dikkatini ‘Metaverse, kaçırılmaması gereken bir yatırım fırsatı mı, riskler, olası kazanımlar nelerdir?’ gibi soruların yanıtını Dengeleme Değerleme platformu uzmanları verdi.

20 yıla yakın zamandır gayrimenkul sektöründe değerleme hizmeti sunan Denge Değerleme, Metaverse ile ilgili alıllara gelen soruları cevaplamak ve her gün ilerleyen ve değişen  metaverse evrenini keşfetmek adına konunun uzmanları ile ‘Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi’ webinarı gerçekleştirdi.

Temel ihtiyaçların gerçek dünya aracılığıyla sağlandığı fakat kültürel,...