03 / 05 / 2024

Metin Arolat ev arıyor

Metin Arolat ev arıyor

Geçtiğimiz günlerde Karadeniz turuna çıkan sanatçı Metin Arolat, yeşilin her tonunu barındıran Ayder Yaylası’ndan çok etkilendiğini belirterek bölgede ev satın almak için araştırma yaptığını söyledi.

Kira anlaşmazlığı yüzde 133 zamla çözüldü: Arabulucuda anlaşma oranları artıyor!

Kira anlaşmazlıklarında arabuluculuk zorunluluğu geçen ay yürürlüğe alındı ve uygulama başladı. Taraflar artık dava açmadan önce arabulucuya gidiyor. Arabuluculukta anlaşma oranları artıyor. Avukat Umut Metin, bir ev sahibi ile kiracının yüzde 133 zamda anlaştığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Milyonlarca kişinin ev alma umudu yeşerdi: 1.20 faizli konut kredisi ne zaman verilecek?

Yeni ev almak isteyen milyonlarca vatandaş 1.20 faizli konut kredisinin detaylarını merakla sorguluyor. Hükümetin konut kredisi kampanyası ev almak isteyenlerin umudunu tekrardan yeşertti. İşte konut kredisine ilişkin tüm detaylar...

Hükümetin yeni ev kampanyasında beklenmeyen engel! Bu habere dikkat!

Evin satış bedeli düşük gösterilerek hem devletten vergi kaçırılıyor hem de vatandaşın ucuz krediye erişiminin önü kesiliyor. Bir diğer sorun ise kredilerde maaş geliri şartı…

Hükümetin kira adımı boşa çıktı! Ev sahipleri yasal limiti aştı

Konut kira artışlarını yüzde 25 ile sınırlayan düzenleme geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Hükümetin 1 Temmuz'a kadar kiraya yüzde 25 üst limit koymasına rağmen ev sahipleri yasal sınırı çoktan aştı.

Ev alacaklar dikkat! Tapu oyununa gelmeyin!

Ev almak isteyenler vatandaşlar dikkat. Tapuda müstakil olarak gösterilen evler aslında müstakil  tapu olmayabiliyor. Hukukçu Umut Metin, satın alınmak istenen evlerin tapuları için sorgulama yapılması gerektiğini dile getiriyor.

Bolu’da dar gelirliler ev sahibi olacak!

Ev sahibi olmak isteyen Bolululara müjdeli haberleri peş peşe veren Cumhur İttifakı AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Fatih Metin, TOKİ projesi için başvuruların başladığını söyledi.

Gamze Özçelik'ten Arakan’daki mültecilere 25 ev!

Umuda Koşanlar Derneği'nin kurucu Başkanı Gamze Özçelik, Arakan'da hükümetin zulmünden kaçıp Müslümanların sığındığı mülteci kampında yeni 25 adet ev yaptırdı.

Vatandaşı ev sahibi yapacak 3 önemli düzenleme!

Hükümetin konutta KDV, harç ve faiz indirimi kararını vatandaş sevinçle karşıladı. Yapılan bu yeni düzenlemeler ile ev sahibi olmak kolaylaşıyor. 

Ahmet Metin Karadayı davası sonuçlandı!

Maket üzerinden ev sattığı iddiasıyla yargılanan işadamı Ahmet Metin Karadayı'ya 386 yıl 11 ay hapis ve şikayetçi olan 135 kişi için toplam 6 milyon 372 lira TL para cezası ödemesine karar verildi

Hükümetten ev sahibi olamayanlar için 2 yeni uygulama!

Hükümetin ev sahibi olamayanların ev alabilmesini teşvik için planladığı konut hesabı uygulaması Ağustos'ta başlıyor. Yine dar gelirlinin yatırım yaparak metrekare metrekare ev almasını sağlayacak gayrimenkul sertifikası için de müjdeli haberler yolda.

Vecdi Gündoğdu: 17 milyon fakire ev verilmeli!

Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu TBMM Başkanlığına verdiği önerge ile Suriyeli Mültecilere TOKİ Konutlarından ev verilecek olmasını eleştirerek, hükümetin 17 milyon fakir bulunan ülkede Suriyelilere ev verilmesinin ne denli doğru olduğunu ifade etti.

Suriyeliler TOKİ'den nasıl ev sahibi olacak?

Hükümetin Suriyelilere TOKİ evi verme planları TC vatandaşlarının tepkisini çekiyor. TOKİ’den ev sahibi olmak isteyen bir Türk ile Suriyeliye verilen hakları karşılaştırıldı. İşte Suriyeliler'e verilen o haklar..

İşte Eda-Metin Özülkü çiftinin Ümraniye'deki evi!

Eda - Metin Özülkü'nün muhteşem dubleksi Eda - Metin Özülkü çifti Ümraniye'deki evlerinin kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Bahçeye bakan odalardan biri Metin Özülkü için stüdyo haline getirilmiş.

Metin Arolat ev arıyor Haberi

Metin Arolat ev arıyor
Geçtiğimiz günlerde Karadeniz turuna çıkan Metin Arolat, Ayder Yaylası’ndan çok etkilendiğini belirtti. Sanatçı Ayder Yaylası’ndan ev satın almak için araştırmalara başladığını, birçok Karadenizli arkadaşına da yayladan ev satın almak istediğini haber verdiğini...