10 / 05 / 2024

MG ZS luxury fiyat listesi Nisan 2022

MG ZS luxury fiyat listesi Nisan 2022

Bagajındaki elektrikli bisikleti ile trafiğe çözüm bulan MG ZS, yenilenen tasarımıyla Türkiye'de satışa sunuldu. MG ZS Luxury, yüzde 0.99 faiz fırsatı ve yüzde 100 elektrikli bisikletiyle dikkat çekiyor. Peki MG ZS fiyatları kaç lira? MG ZS özellikleri neler? İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

MG mayıs ayı kampanyasını duyurdu! MG HS modellerinde avantajlı kredi oranları ve cazip fiyatlar sizleri bekliyor...

Türkiye’nin 2023'te en hızlı büyüyen otomobil markası ödülünü alan MG, mayıs ayına özel fiyatlarını ve çok avantajlı satış desteklerini duyurdu. MG HS modellerinde özel indirim fırsatları.

MG Nisan 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! Fiat Egea'dan bile daha ucuza 0 otomobil fırsatı!

Otomotiv devi MG, merakla beklenen Nisan 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Peki yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler taradfından araştırılan MG fiyatları ne kadar? 

MG Mart 2024 kampanyasını açıkladı! Hem 0 faiz hem de takas desteği müjdesi geldi!

Otomotiv devleri arasında yer alan MG merakla beklenen Mart 2024 kampanyasını açıkladı. MG'nin Mart ayı kampanyası kapsamında hem 0 faiz hem de takas desteği müjdesi geldi...

MG Şubat 2024 kampanyaları için düğmeye bastı! Bu modeli alan tam 1 yıl şarj parası ödemeyecek!

İngiltere’nin en köklü otomobil devleri arasında yer alan MG yeni kampanyası için düğmeye bastı. Farklı modeller için pek çok kampanya sunulurken, bu ay MG4 satın alanlar ise 1 yıl boyunca şarj parası ödemeyecek.

MG yılın en büyük kampanyasını başlattı! Aralık ayına özel 0 faiz fırsatı!

Köklü İngiliz otomobil markası MG, yeni kampanyalar için düğmeye bastı. İşte MG'nin 0 faiz imkanı sunulan Aralık ayı kampanyası ile ilgili detaylar...

Antalya Rüzgar Luxury 4'te hemen tapu fırsatı!

Erta Yapı tarafından  Antalya’nın en gözde ve yeni yerleşim merkezlerinden Lara’ya komşu olan Antalya Rüzgar Luxury 4'te hemen tapu fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

İngiliz otomobil devi MG, yıl sonu kampanyaları için düğmeye bastı! Hem avantajlı kredi hem de takas desteği fırsatı!

Otomotiv devi SAIC tarafından üretilen köklü İngiliz otomobil markası MG yeni kampanyalar için düğmeye bastı. Verilen detaylara göre MG modellerinde avantajlı kredi ve takas desteği fırsatları aynı anda sunuluyor...

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Yıldız, Emre Uçucu, Fatih Şekerci ve Furkan Bozyurt ortaklığında kuruldu.

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Properties Turkey Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Bağ ve Elchın Mammadbayov ortaklığında kuruldu.

Hill Luxury Residence satışta! Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

Kargıcak bölgesinde yer alan Özdence Hill Luxury Residence, Özdence İnşaat şirketinin yeni lüks ve premium konut kompleksi olarak hayata geçiyor.

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Luxury Hotels Clubs Turizm Limited Şirketi Kağıthane’de 150.000,00 TL sermaye bedeli ile Hülya Satır, Hanife Gizem ve İnci Özcan ortaklığı tarafından kuruldu.

Özsöz Group Emlak Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Özsöz Group Emlak Ve Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Kıfah Alhac Kaddur tarafından kuruldu.

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Luxury İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Malez Cerrahoğulları tarafından kuruldu.

MG ZS luxury fiyat listesi Nisan 2022 Haberi

MG ZS luxury fiyat listesi Nisan 2022

Bagajındaki elektrikli bisikleti ile trafiğe çözüm bulan MG ZS, yenilenen tasarımıyla Türkiye'de satışa sunuldu. MG ZS Luxury, yüzde 0.99 faiz fırsatı ve yüzde 100 elektrikli bisikletiyle dikkat çekiyor. 

MG ZS, şık tasarımı ve yüksek donanımlarıyla güvenliğe öncelik veriyor. Çarpıcı dış tasarımı, Apple Car Plat ve Android Auto özellikli 10.1 inçlik dokunmatik ekranıyla dinamik bir sürüş sunan MG ZS 448 litre bagaj kapasitesiyle ön plana çıkıyor. 

Peki MG ZS fiyatları kaç lira? MG ZS özellikleri neler? İşte 22 Nisan 2022 fiyat listesi...

 

Comfort ve Luxury olmak üzere 2 farklı donanımla satışa sunulan MG ZS, 6 farklı renk seçeneğine sahip. 

MG ZS Comfort özellikleri: 

10.1 inç Dokunmatik Ekran,

Arka Park Sensörleri,

Apple CarPlay / Android Auto,

Kumaş Koltuklar,

Elektrikli katlanabilir yan aynalar,

Hız Sabitleyici,

448L Bagaj...