16 / 05 / 2024

MHP\'li vekiller teklif sundu

MHP\'li vekiller teklif sundu

Hükümet 13 ili Büyükşehir yapmaya hazırlanıyor muhalefet de Kozan, Ceyhan, Tarsus, Silifke, Anamur, İnegöl ve Ereğli’nin il yapılması için kanun teklifi veriyor

Gübre Fabrikaları, Şişli'de 110 milyon TL'ye gayrimenkul satıyor!

Gübre Fabrikaları T.A.Ş., İstanbul Şişli'de yer alan gayrimenkullerini kapalı teklif usulü ile satıyor. Peki Gübre Fabrikaları'nın satışa sunduğu gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

MHP'li üyeler itiraz etti, arazi tahsisi iptal edildi!

Elazığ İl Özel İdaresine ait olan 54 bin 540 metrekare alanın 5 bin 100 metrekarelik kısmının, ‘hizmet alanı’ ismi altında Elazığ Belediyesi'ne tahsis edildiği ortaya çıkmıştı. MHP’nin itirazları sonrasında arazi tahsisi iptal edildi.

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

İzmir Çiğli'deki o araziye tam 101 milyonluk teklif! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre  özelleştirme kapsam ve programında bulunan ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı, Çiğli ilçesi Balatçık Mahallesi'ndeki taşınmaz için tam 101 milyon TL'lik teklif geldi.

Fahiş kiralar Meclis gündemine geldi: Büyükşehirlerden taşınmalar arttı!

Muhalefet fahiş kiraları TBMM Genel Kurulunda gündeme getirdi. Ancak Ak Partili ve MHP'li milletvekillerinin oylarıyla önerge reddedildi. İşte detaylar...

MHP'li Lütfi Kaşıkçı'dan Antakya için yeni bir imar planı talebi!

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Antakya için yeni bir imar planı hazırlanmasını talep etti. MHP'li Lütfi Kaşıkçı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Meclis üyesinden şok iddia: Kaçak yapıya göz yumuluyor!

Ak Parti Elazığ Belediyesi meclis toplantısında konuşan MHP’li Meclis üyesi Behçet Susmaz'ın kaçak yapılara ilişkin şok iddiası büyük ses getirdi. Susmaz, kentte yapılan kaçak yapılara belediyenin göz yumduğunu söyledi. 

Asgari ücretlilere müjde! Asgari ücrete 4 ayda bir zam mı geliyor? Teklif TBMM’ye geldi!  

Asgari ücrete yapılan yüzde 34 oranındaki zamdan sonra muhalefetten asgari ücretliyi sevindirecek bir teklif geldi. CHP’li Ömer Fethi Gürer, asgari ücretin, 6 ayda bir yerine 4 ayda bir belirlenmesi amacıyla TBMM’ye önerge verdi.

CHP’den, emeklilere yapılacak maaş zammı ve bayram ikramiyeleri ile ilgili bomba teklif!

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) emekliler için yaptığı teklif gündeme bomba gibi düştü. İşte CHP'li vekiller tarafından TBMM'ye sunulan ve gündemi teklifin içeriği...

Zincir marketlerle siyaset arasında ipler yay gibi gerildi. MHP'den BİM'in patronuna çok ama çok sert sözler...

BİM İcra Kurulu Üyesi Aykaç'a MHP'den çok sert sözlerle tepki geldi. BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, dün yaptığı açıklamada Devlet Bahçeli'nin FETÖ sözlerine yanıt vermişti. MHP'li Semih Yalçın ise bu açıklamalarla ilgili sosyal medyadan verdiği yanıtta çok ama çok sert sözler kullandı.

Asgari ücrete ‘zam’ açıklaması! MHP’li vekil Saffet Sancaklı bombayı patlattı: Emekli maaşlarına da zam geliyor…

Uzun zamandır gündemde olan asgari ücret zammı ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Asgari ücret zammının geleceği tarihin belli olduğu öne sürüldü. Asgari ücretle birlikte emekli maaşlarına da gelecek zam tarihi belli oldu. MHP’li Sancaklı, asgari ücretle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Asgari ücrete temmuzda zam geliyor! MHP’li Saffet Sancaklı açıkladı!

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, partisinin istişare toplantısında milyonları heyecanlandıracak açıklamayı yaptı. Sancaklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüğünü ifade ederek asgari ücrete temmuz ayında zam geleceğini duyurdu.

CHP’li milletvekillerinden Adalar'daki plan yetkisinin İBB'den alınmasına tepki!

CHP’li milletvekilleri, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda, Adalar’daki plan yapma yetkisinin İBB’den alınmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Duruma tepki gösteren vekiller, bu kararın geri çekilmesini talep etti.

MHP\'li vekiller teklif sundu Haberi

MHP\'li vekiller teklif sundu


CHP Mersin milletvekili Vahap Seçer Tarsus’un il yapılmasını, MHP Mersin milletvekili Mehmet Şandır da Silifke ve Anamur’un il olmasını istedi. MHP Adana milletvekilleri Muharrem Varlı ile Ali Halaman da Adana’nın Ceyhan ve Kozan ilçelerinin il olmasını önerdi.  CHP Bursa milletvekili Turhan Tayan, Bursa İnegöl’ün il olmasını istedi. CHP Konya milletvekili Atilla Kart da Ereğli’nin il yapılması için kanun teklifi verdi. 



CHP’li Nurettin Demir Muğla’da Turgutreis ve Seki, MHP’li Bülent Belen Tekirdağ’da Barbaros, Sağlamtaş, Velimeşe, Kozyörük Gümüşsultan, Mürefte, Yeniçiftlik, Karaağaç ve Karacakılavuz adıyla yeni ilçeler kurulmasını istediler. CHP’li Mevlut Aslanoğlu da İstanbul’da Hadımköy ve Bahçeşehir ilçeleri kurulmasını önerdi.

MHP’l Özcan Yeniçeri Ankara’da Çayyolu adıyla, MHP’li Ali Uzunırmak da Aydın’da  Acarlar, Bağarası, Güzelhisar, Efeler, Umurlu, Davutlar, Ortaklatr ve Atça ilçelerinin kurulmasını istedi. CHP’li...