11 / 05 / 2024

Migros için 4 yıldır ağzımız sulanıyordu

Migros için 4 yıldır ağzımız sulanıyordu

Migros' un yüzde 40' ını almak için teklif veren Anadolu Grubu' nun başkanı Tuncay Özilhan, "Migros 4 yıldır ağzımızı sulandırıyordu. Satın almayı yıl sonuna kadar tamamlarız" dedi...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Dursunköy 3. Etap için 4.9 milyar TL'lik imza!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Türk Hava Yolları tarafından hayata geçirilen Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 6. Kısım ve 3. Etap 3. Kısım için imzalar atıldı.

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde son dakika: 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için sözleşme imzalandı!

Yenişehir Evleri ismiyle THY- Emlak Konut GYO ortaklığında inşa edilecek olan projede bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3. Etap 2. Kısım ve 4. Kısım için yüklenici ile sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

İzmir hızla dönüşüyor: Depreme dayanıklı mahalleler için 4.5 milyar TL'lik kaynak!

İzmir’de 6 bölgede 8 etap halinde süren yaklaşık 820 bin metrekarelik dev bir alanda depreme dayanıklı yeni mahalleler oluşturuluyor. Depreme dayanıklı mahalleler için 4.5 milyar TL'lik kaynak ayrıldı.

Aile Destek Programı ödemeleri için müjde geldi! İhtiyaç sahibi hanelere 4 milyar TL verilecek!

Pek çok kişinin gündeminde yer alan Aile Destek Programı ödemeleri için müjde geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ihtiyaç sahibi hanelere 4 milyar TL verileceğini belirtti. 

Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO'dan Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Ev sahipleri ve kiracılar arasında tahliye kavgası! Evi boşaltmak için 4 milyon lira istedi!

Kiracılar ve ev sahipleri arasındaki sorunlar her geçen gün büyüyor. Şimdi de aralarında evin tahliye edilmesi konusunda kavgalar çıkmaya başladı. Bir kiracı evi boşaltması için ev sahibinden dudak uçuklatan ücret istedi.

Şener Üşümezsoy’dan İstanbul için ezber bozan açıklama: 7.4'lük senaryolar çöpe atıldı!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Üşümezsoy, İstanbul için ezber bozan açıklama yaparak, 7.4'lük senaryolar çöpe atıldığını söyledi.

Depremin yaralarını sarmak için sağlanan dış finansman 2,4 milyar dolara ulaştı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yaptığı açıklamada depremlerden etkilenen bölgeler için bu yıl Avrupa Konseyi Kalkınma, Dünya, Avrupa Yatırım, İslam Kalkınma ve Asya Altyapı Yatırım bankalarından yaklaşık 2,4 milyar dolarlık dış finansman sağladıklarını dile getirdi.

Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil olmak üzere 4 il için fırtına uyarısı...

Meteoroloji, İstanbul dahil 4 il için sarı kodlu uyarı, sağanak ve fırtına ile ilglii açıklama yaptı. İstanbul Valiliği de vatandaşlara, fırtına nedeni ile ulaşımda aksama, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlemeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları için uyardı.

TOKİ, Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yusufeli Yeni Yerleşim Yeri'ndeki 106 yeni konut için 4 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı! Yeni dönüşüm için 4 kritik adım!

Türkiye'de olası depremlere karşın kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda İstanbul'un kentsel dönüşümde yol haritası ortaya çıktı. İşte yeni dönüşüm için 4 kritik adım...

Emlak Konut GYO Adıyaman'daki deprem konutları için sözleşme imzaladı! 4.5 milyar TL'lik 5 proje! 

Emlak Konut GYO, Adıyaman'daki deprem konutları kapsamında 4 milyar 472 milyon 53 bin TL'lik 5 proje için sözleşme imzaladı. İşte detaylar...

Migros için 4 yıldır ağzımız sulanıyordu Haberi

Migros için 4 yıldır ağzımız sulanıyordu

Migros'un yüzde 40'ını almak için teklif veren Anadolu Grubu'nun başkanı Tuncay Özilhan, "Migros 4 yıldır ağzımızı sulandırıyordu. Satın almayı yıl sonuna kadar tamamlarız" dedi.


Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan, 18 ülkede 75 şirket ve 61 üretim tesisiyle faaliyet gösterdiklerini belirterek, Atlantik'ten Pasifik Okyanusu'na kadar bir holding haline geldiklerini söyledi. İçecek, perakende, finans ve otomotivde yatırımlara devam edeceklerini belirten Özilhan, Migros'a talip olmalarını da şu sözlerle değerlendirdi: "Migros'u bu yıl sonundan önce almayı planlıyoruz. Yüzde 40'ına talip olduk. Ana şartlarda anlaştık. İlk etapta yüzde 40 olacak, belki daha sonra bir miktar daha artırabiliriz ama yüzde 50'nin üstüne çıkmayacağız. Yönetimi eşit olarak paylaşacağız. Migros'un en büyük yatırımcısı olmak istiyoruz. 40 yıldır perakende piyasasındayız. Migros'a perakende işinde büyümek için girdik. Dört...