17 / 05 / 2024

Milli trenler ne zaman hizmete girecek

Milli trenler ne zaman hizmete girecek

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Yıldırım: " İnşallah önümüzdeki 5 yıl içerisinde tamamen kendi aklımız fikrimiz ürünümüz olan hızlı trenimizi de raylara koymuş olacağız " dedi

Milli gelir zammı 2024 nedir, hesaplara ne zaman yatırılacak? 

Gayri safi yurtiçi hasılada yaşanan artış, emeklilere zam müjdesi getirmişken pek çok kişi de milli gelir zammı ile ilgili araştırmalar yapmaya başladı. Peki milli gelir zammı 2024 nedir, hesaplara ne zaman yatırılacak? 

Milli Emlak, İstanbul'da 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirimle satıyor!

Avrupa Yakası Milli Emlak Başkanlığı, İstanbul ili, Bağcılar, Sultangazi ve Esenyurt ilçelerinde yer alan 2 adet arsa ile 1 adet konutu yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki İstanbul'da satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan ucuz arazi fırsatı: O ildeki 5 adet arazi yüzde 20 indirimle satışa sunuluyor!

Denizli Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Babadağ'da yer alan 5 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Denizli Babadağ'daki arazilerin muhammen bedelleri ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

Milli Emlak o ildeki 15 bin 308 metrekarelik araziyi yüzde 20 indirimle satıyor!

Karaman Milli Emlak Müdürlüğü, Karaman Merkez'de yer alan 15 bin 308 metrekare yüzölçümüne sahip araziyi yüzde 20 indirim ya da taksit seçeneğiyle satıyor. İşte ihale tarihi ve tüm detaylar...

Milli Emlak o ildeki konut imarlı arsayı 8 taksitle satıyor! İhalesi 19 Aralık'ta!

Bayburt Demirözü Milli Emlak, Bayburt ili, Demirözü ilçesi, Esentepe Mahallesinde yer alan arsayı 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Bayburt Demirözü'nde yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Milli Emlak, Alanya'daki 13 araziyi 8 taksitle satıyor! 180 bin TL'den başlayan fiyatlarla ucuz arazi fırsatı! 

Alanya Milli Emlak Müdürlüğü, Antalya Alanya'nın farklı mahallelerinde yer alan 13 araziyi 8 taksit ya da yüzde 20 indirim seçeneğiyle satıyor. Peki Alanya'da yer alan arazilerin büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar?

Milli Emlak'tan Milas'ta satılık 3 arazi fırsatı! KDV'den muaf ve yüzde 20 indirimle arazi alabilirsiniz! 

Muğla Milas Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas'ta yer alan 3 adet araziyi, hem KDV'den muaf olarak hem de yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Muğla Milas'ta yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak, o ilde KDV'den ve emlak vergisinden muaf arsa satıyor! 

Kırıkkale Milli Emlak Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Delice ilçesi, Aktepe Mahallesinde yer alan arsa KDV'den ve emlak vergisinden muaf olarak satılıyor. Peki arsanın fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Milli Emlak o ildeki 26 adet araziyi yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor! Emlak vergisinden muaf gayrimenkuller!

Balıkesir Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Altıeylül'de yer alan 26 adet araziyi emlak vergisinden muaf olarak ve yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Balıkesir Altıeylül'deki arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 3 adet arsayı 8 taksitle satıyor! Ucuz arsa arayanlara müjde!

Aksaray Milli Emlak, Aksaray Merkez'de yer alan 3 adet arsayı peşine yüzde 20 indirim ya da 8 eşit taksitle ödeme seçeneğiyle satıyor. Peki Aksaray'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak, Manyas'taki 3 araziyi yüzde 20 indirimle satıyor! 

Manyas Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir ili, Manyas ilçesi, Cumhuriyet ve Boğazpınar mahallelerinde yer alan 3 adet araziyi peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Manyas'ta yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak o ildeki 28 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf! 

Afyonkarahisar İscehisar Milli Emlak, Afyonkarahisar ili, İscehisar ilçesinde yer alan 28 adet Hazine gayrimenkulünü 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Afyonkarahisar İscehisar'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan arazi almak isteyenlere fırsat: Yüzde 20 indirimle 3 bin 330 metrekarelik arazi satılıyor! 

Burdur Milli Emlak, Burdur ili, Merkez ilçesi, Karakent Mahallesinde yer alan araziyi yüzde 20 indirimle satıyor. Peki Burdur Merkez'deki arazinin fiyatı ne kadar? 

Milli trenler ne zaman hizmete girecek Haberi

Milli trenler ne zaman hizmete girecek

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, tamamen kendi aklı, fikri ile üreteceği milli trenlerinin 2018'de raylarda olacağını söyledi.

TCDD'nin Türkiye tarihinde, kültüründe ve hatta bağımsızlığının sembollerinden olan bir kurum olduğunu belirterek, böyle bir kurumun gelişmeleri göz ardı etmesinin, ıskalamasının söz konusu olamayacağını vurguladı. 11 yıldır kurumun sorunlarını çözmek için  bir çok adım attıklarını anlatan Yıldırım, 150 yıllık bir demiryolu geçmişine rağmen Türkiye'nin daha önce rayları, makasları, traversleri, bağlantı elemanlarını üretemediğini ve  dışardan almak zorunda kaldığını kaydetti. Atılan adımlar sonucunda bugün Türkiye'nin kendi rayını, traversini makası, sinyalini, Anadolu Tren setini, raybüsünü üreten bir ülke konumuna geldiğini ifade eden Bakan Yıldırım,  bunu yanı sıra yabancı bir firmayla metro araçlarının üretimi için fabrika kurulduğunu hatırlattı.


Türkiye'nin içinde bulunduğu bölgede 1 trilyon dolarlık bir...