23 / 07 / 2024

milyarder sığınakları

milyarder sığınakları

Bu sene yayınlanması beklenen "En Zenginlerin Hayatta Kalması" adlı yeni bir kitapta, zenginlerin felaketlerden saklanmak için uzak ve lüks kıyamet sığınaklar inşa ettiği iddia ediliyor. İşte o sığınaklarla ilgili detaylar...

Dünyanın en zenginleri listesi değişti! Elon Musk sırasını kaybetti!

Forbes dergisi, dünyanın en zenginleri listesini güncel bir şekilde duyurdu. Buna göre, ABD'li milyarder Elon Musk, listenin güncellenmesi ile 1. sıradaki yerini kaybetmiş durumda.

Ünlü milyarder Jeff Bezos Amazon'u kurduğu evi 2,3 milyon dolara satışa çıkardı!

Ünlü milyarder Jeff Bezos'un Amazon'u kurduğu ev 2,3 milyon dolara satışa çıkarıldı. Söz konusu ev 1998 yılında 182 bin dolara, 2005 yılında 375 bin dolara 2009 yılında 620 bin dolara ve en son 2019 yılında da 1,53 milyon dolara satılmıştı. İşte konu ile ilgili aktarılan detaylar...

Dünyanın en zengin isimleri burada yaşıyor!  Amazon’un kurucusu Jeff Bezos da 'Milyarder sığınağı'na yerleşti!

ABD'nin en yüksek gelirli mahallelerinden birine yerleşen Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, dünyaca ünlü isimlerle aynı çatı altında yaşamaya başladı. Bu yer, 'milyarder sığınağı' olarak adlandırılıyor. 

Konut inşaatlarında büyük sorun: Zorunlu olan sığınıklar daireye dönüştürülüyor!

İnşaat projelerinde zorunlu alan olarak projelerde yer alan depoların sonradan ortadan kaldırılması, büyük sorun haline geldi. Apartmanlarda ve iş yerlerinin birçoğunda zorunlu olan sığınaklar bina yapımından sonra daireye dönüştürülüyor.

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi belli oldu! Rus milyarder kale gibi duvar inşa ettirdi!

Suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Kandilli'deki malikanesinin yeni sahibi bir süredir İstanbul'da yaşayan Rus milyarder Abramovic oldu. Evi alır almaz tadilat

Milyarder yatırımcıdan son dakika uyarısı geldi: Gayrimenkulde büyük deprem olacak!

Milyarder yatırımcı Jeff Greene yaptığı son dakika açıklamasında gayrimenkul sektörünün her alanda sarsılacağını söyledi. İşte Milyarder yatırımcı Jeff Greene tarafından yapılan o açıklamalar...

Mega zenginlerden Kıyamet Günü hazırlığı! 151 milyon TL’lik dev sığınaklar satın alıyorlar! 

Bu sene yayınlanması beklenen "En Zenginlerin Hayatta Kalması" adlı yeni bir kitapta, zenginlerin felaketlerden saklanmak için uzak ve lüks kıyamet sığınaklar inşa ettiği iddia ediliyor. İşte o sığınaklarla ilgili detaylar...

Milyarder Bitcoin yatırımcısıdan şoke eden açıklama! Bitcoin 500 bin dolar olacak dedi, ortalık karıştı!

Milyarder yatırımcı Mike Novogratz, kripto para piyasasında meydana gelen son çalkantının “tam teşekküllü bir kredi krizi” olduğunu açıkladı. En kötünün geride kalacağını belirten Novogratz'ın Bitcoin'in 500 bin dolar olacağını açıkladı.

İnsanların acıları üzerinden milyarder oldular! Tam 573 kişi...

Koronavirüs pandemisi ve Ukrayna - Rusya savaşı yeni milyarderler yarattı. Oxfam'ın açıklamasına göre; savaş ve pandemi nedeniyle artan enerji ve gıda fiyatları nedeniyle zenginler servetlerine servet katarken, 573 kişi de milyarder oldu.

Binalardaki sığınak kiraya verilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde binalardaki sığınakların kiraya verilip verilemeyeceğini kaleme aldı. 

Yapı kayıt belgesinde kaçak yapı ayrıntısı!

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, 92 evli siteden daire aldığını belirten okuyucu sitede sığınakların mesken yapıldığını, imar affına başvurulduğunu ve kat mülkiyeti kurma yolunun açıldığını belirtti. Okuyucu bunların mümkün olup olmadığını sordu.

İsveç'te milyoner ve milyarder sayısı hızla artıyor!

Geçtiğimiz günlerde gazeteler dünyanın en zenginleri listesini açıkladı. Buna göre, İsveç'te milyoner ve milyarder sayısının hızla artış gösterdiği görüldü.

Kovid-19 aşısı 9 yeni milyarder yarattı!

The People’s Vaccine Alliance isimli sivil toplum kuruluşu, Kovid-19 salgını için üretilen aşıların 9 yeni milyarder oluşturduğuna dikkat çekti. 

milyarder sığınakları Haberi

milyarder sığınakları

Olası bir felaket, savaş ya da toplumsal çöküş durumunda saklanmak için gizli gayrimenkuller satın alan bazi mega zenginlerle görüşen yazar Douglas Rushkoff, birçok zengin insanın medeniyetin çöküşüne ilişkin endişelerinin olduğuna dikkat çekti.

Bu nihai çöküşün sebebinin ne olacağı, iklim değişikliği mi yoksa nükleer savaş mı olacağı kesin olmasa da net olan bir noktanın dünyanın en zengin insanlarından bazıları, Kıyamet Günü’nde lüks içinde hayatta kalmak istediği olduğu belirtiliyor. 

İşte zenginlerin kıyamet günü sığınaklarına ilişkin tüm detaylar...

Sözcü'de yer alan habere göre; The Guardian’da yazan Rushkoff, dünyanın zengin seçkinleri tarafından inşa edilen hayatta kalma sığınaklarından bazılarıyla ilgili konuştu. 

Lüks bir sığınak şirketi olan Rising S Company, kapalı yüzme havuzları ve bowling salonlarının bulunduğu yaklaşık 151 milyon TL (8,3 milyon dolar) değere dahip  lüks “Aristokrat”...