04 / 05 / 2024

Mithatpaşa Caddesine tramvay mı yapılacak

Mithatpaşa Caddesine tramvay mı yapılacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe Sahil Şeridi'nde yapmayı planladığı 13 kilometrelik Üçkuyular-Halkapınar arası tramvay güzergahını Mithatpaşa Caddesi olarak değiştirdi. Tramvay Projesi'nin sahilden Mithatpaşa'ya alınacağı iddiası esnafı korkuttu.

İBB açıkladı! Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) yaptırılacak olan Eyüpsultan-Bayrampaşa tramvay hattı için imzalar atıldığı açıklandı. 

Çiğli Tramvayı hizmete açıldı!

Kentteki yatırımlarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi temelini üç sene önce attığı Çiğli Tramvayı’nı on binlerce İzmirlinin katıldığı törenle hizmete açtı. 

Karşıyaka ve Çiğli'yi birleştiren tramvay hattı yarın açılıyor! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki raylı sistem yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yapım çalışmaları tamamlanan ve İzmirliler tarafından merakla beklenen Çiğli Tramvayı yarın hizmete açılıyor.

Çiğli Tramvayı 27 Ocak'ta açılıyor! 183 milyon TL'lik yatırımda geri sayım!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Şubat ayında açılacağı belirtilen Çiğli Tramvayı'nda süreyi öne çektiklerini duyurdu. Söz konusu hat 27 Ocak'ta açılıyor. Peki Çiğli Tramvayı nerelerden geçecek? 

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

Eyüpsultan Belediyesi'nden Kemerburgaz'da 754 milyon TL'ye KDV'den muaf konut imarlı arsa!

İstanbul İli Eyüpsultan Belediye Başkanlığı, İstanbul Eyüpsultan Kemerburgaz Mithatpaşa'da yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 754 milyon 17 bin 600 TL olarak açıklandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığın'dan müjde! Bakanlık Samsun'a 10 tramvay alacağını duyurdu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının alacağı on tramvayla yolcu kapasitelerinin yüzde otuz beş fazlalaşacağını belirttti. İşte ayrıntılar...

Kemerburgaz'da ticaret ve konut imarlı 2 arsa satılıyor! İstanbul'da arsa sahibi olma fırsatı!

Eyüpsultan Belediyesi, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz-Mithatpaşa Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Eyüpsultan'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamam!

İstanbul'a yeni raylı sistem hattı geliyor! Kadıköy-Maltepe Cadde Tramvayı yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

Kemerburgaz Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mevkii, Mithatpaşa ve Mimarsinan Mahalleleri Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli 21.10.2022 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Mithatpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan ilçesi, Mithatpaşa Mahallesi, 669 parselin doğusunda yer alan tescil harici alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Çiğli Tramvay Hattı’nın yüzde 80'i tamam! Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

İzmir'in önemli raylı sistem projelerinden olan Çiğli Tramvay Hattı’ndaki son durum merak ediliyor. Peki Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasını aldı!

Kiler GYO, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseli 277 milyon TL'ye satın aldı...

Mithatpaşa Caddesine tramvay mı yapılacak Haberi

Mithatpaşa Caddesine tramvay mı yapılacak


Konak-Halkapınar Tramvay Projesi'nin sahilden Mithatpaşa'ya alınacağı iddiası esnafı korkuttu. Hatay'da metro yapımı sırasında yaşanan sıkıntıları hatırlatan esnaf çekincelerini dile getirdi


İzmir Büyükşehir Belediyesi, daha önce Göztepe Sahil Şeridi'nde yapmayı planladığı 13 kilometrelik Üçkuyular-Halkapınar arası tramvay güzergahını Mithatpaşa Caddesi olarak değiştirdi. Alternatif olarak hazırlanan proje İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun onayını bekliyor. Göztepe esnafı da Büyükşehir'den gelecek habere kilitlendi. Önemli bölümü projeye olumsuz bakan esnaf, "Sonumuz Hatay esnafı gibi olmasın"...