03 / 05 / 2024

Moment İstanbul ayrıcalıkları

Moment İstanbul ayrıcalıkları

AC Tapı tarafındna hayata geçirilen Moment İstanbul projesi İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi Kartal'ın merkezinde konumlandırılıyor.  Proje 731 bölüm ve 12 adet ticari üniteden oluşuyor.

Microsoft Xbox Mastercard: Oyunlarla dolu bir kredi kartı mı?

Microsoft, Xbox Mastercard adı verilen ve ilk kez satın alındığında Game Pass aboneliği de içeren bir kredi kartı tanıttı. Bu özel kredi kartı, standart bir kartın tüm işlevlerini yerine getirebilecek ve kullanıcılarına çeşitli ayrıcalıklar sunacak. İşte bu kartın özellikleri...

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Kredili ödeme ayrıcalığıyla Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın görücüye çıktı!

Yemeğinizi hızlı bir şekilde pişirmek ve donmuş gıdalarınızı çözmek için kullanılan mikrodalga fırın, Samsung ayrıcalığıyla satışa çıktı. Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın’ın teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu.

QNB Finansbank, emeklilere özel 9.200 TL'ye varan emekli promosyonu sunuyor!

QNB Finansbank, emekli müşterilere özel ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor. Banka, 9.200 TL'ye varan emekli promosyonu ile emeklilerin finansal ihtiyaçlarına destek oluyor. İşte ayrıntılar...

Fu Idealife nerede? Fu Idealife fiyat listesi!

Fu Idealife nerede sorusunun yanıtı ve Fu Idealife fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede lansmana özel bazı ayrıcalıklar sunuluyor.

Kuveyt Türk'ten 6 bin TL’ye varan promosyon ödemesi

Katılım finans kuruluşları arasında emeklilere yönelik en iyi ayrıcalıkları sunan Kuveyt Türk'ün Kasım ayında emekliklere ödeyeceği promosyon rakamları belli oldu. İşte detaylar...

İş Bankası'nın promosyon kampanyası ne zamana kadar sürecek?

Türkiye İş Bankası, düzenlediği kampanya ile emekli maaşını taşıyanlara 7.500 TL’ye varan promosyon alma imkânı ve ek ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor

Sınıfında ilk olan PEUGEOT Partner Van ile ayrıcalıklı bir deneyime hazır mısınız? 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

PEUGEOT Partner Van, sınıfında ilk olan ayrıcalıklı ve üst düzeyde ergonomi sunan PEUGEOT i-Cockpit ile yepyeni bir sürüş deneyimi sunuyor ve tasarımıyla tüm bakışları üzerine çekiyor. İşte, Partner Van’ın 5 Eylül 2022 fiyat listesi..

Emekliliğe bir adım daha yaklaşın! BES’ten yepyeni ayrıcalıklar! Bireysel Emeklilik Sistemi’nde flaş gelişme

Bireysel Emeklilik Sistemi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. BES’te avans kullanımından, yaş sınırına kadar birçok yapılmıştı. Yapılan yenilikler ile BES, çalışanlar için daha cazip hale gelirken, sistemden çıkanların da yeniden BES'e katılabileceği açıklandı.

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuvars Ayrıcalıklı Yapı Ve Yaşam Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hande Ayşe Döker tarafından kuruldu.

Nef Reserve Kandilli ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor!

2010'dan beri hayata geçirdiği projelerle dünyanın sayılı gayrimenkul markaları arasında bulunan Nef, Kandilli’deki yeni Reserve projesiyle İstanbul Boğazı'nın eşsiz konumunda ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor.

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

TOKİ dul ve yetimlere ayrıcalık tanıyor mu?

TOKİ dar gelirliler için konut üretimine ara vermeden devam ediyor. Son başladığı 100 bin sosyal konut kampanyasına 1.1 milyon başvuru geldi. Peki TOKİ bu projelerde dul ve yetimlere ayrıcalık tanıyor mu?

Moment İstanbul ayrıcalıkları Haberi

Moment İstanbul ayrıcalıkları

AC Tapı tarafındna hayata geçirilen Moment İstanbul, 44 katlı 2 kulede konut ve ofis olarak tasarlanmış 731 bölüm ve 12 adet ticari üniteden oluşuyor. Proje İstanbul'un en hızlı gelişen bölgesi Kartal'ın merkezinde konumlandırılıyor. 

100 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Moment İstanbul projesinde 1+1'den 4+1'e kadar uzanan çeşitte daire tipleri yer alıyor. Projede dairelerin büyüklükleri ise 74 metrekare ile 697 metrekare arasında değişiyor. 
 

Lokasyon bilgileri kapsamında Moment İstanbul, Soğanlık Metro İstasyonu'nun yanı başında, İstanbul Adalet Sarayı'na iki, Kartal sahil şeridine ise yaklaşık beş ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na 15 dakikalık mesafede bulunuyor.

Getiri potansiyeli yüksek

İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olarak gösterilen Moment İstanbul, Forbes Türkiye sıralamasında en yüksek prim kazandıran projeler arasında 19'uncu sırada yer alıyor. 
 

Moment İstanbul'da yüzme...