13 / 05 / 2024

Montaj bedelini Termo Teknik ödüyor kampanyası

Montaj bedelini Termo Teknik ödüyor kampanyası

Termo Teknik yoğuşmalı Logic Kombi satın alan tüketicilerin montaj bedelini üstleniyor. “Montaj bedelini Termo Teknik ödüyor kampanyası” adını taşıyan fırsat uygulaması 15 Ağustos - 30 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Kira bedelini dövizle belirleyenler dikkat! Tam 5 sene boyunca...

Kiracılar ile ev sahipleri arasındaki gerilimler giderek daha da tırmanırken sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Hukukbil de kira bedelini dövizle belirleyenler için önemli bir uyarı yaptı. İşte Hukukbil'in o paylaşımı...

Diyanet 2024 yılı fitre bedelini açıkladı. Geçen yıla göre yüzde 85,7 arttı!

Diyanet İşleri Başkanlığı, Ramazan ayı yaklaşırken 2024 yılı fitre bedelini açıkladı. Fitre tutarının açıklanmasının ardından Vergi Uzmanı Ozan Bingöl X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda artışın hangi enflasyon verisine göre yapıldığını sordu.

Kira bedelini artırmak isteyen ev sahibi ne yapabilir, kira bedelinde sınır nedir?

Konut kira artışlarında yüzde 25’lik sınırın mağduriyete yol açtığı söylemleri gelmeye devam ediyor. Peki Kira bedelini artırmak isteyen ev sahibi ne yapabilir, kira bedelinde sınır nedir?

Bazı insanları ne yaparsanız yapın ev sahibi yapamazsınız! Peki bunun bedelini kim öder?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten 'Bazı insanları ne yaparsanız yapın ev sahibi yapamazsınız!' diyerek bunun bedelini kimlerin ödediğini açıkladı. İşte o paylaşım...

Latin Amerika’nın dev şirketi Türkiye’de elektrikli motor montajı yapacak!

40 bin çalışanı ve 19 milyar dolarlık cirosu olan Brezilyalı WEG, Kocaeli’nde açılan tesiste elektrik motorlarının montajını sağlayacak. Firmanın Türkiye tesisi Ortadoğu bölgesindeki ilk üretim noktası olacak.

Vestel CMI 108222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi 3 yıl garanti ve ücretsiz montaj fırsatıyla satışa çıktı!

Vestel’den çamaşır makinesi almak isteyenlere müjde geldi. Vestel, CMI 108222 WIFI 10 Kg 1200 Devir Çamaşır Makinesi’ni 3 yıl garanti ve ücretsiz montaj fırsatıyla satışa çıkardı.

Wi-Fi özellikli Vestel BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye!

Yeni evlenecek çiftler ve beyaz eşyalarını yenilemek isteyenler için bir kampanya başlatan Vestel, BM 4202 WIFI 4 Programlı Bulaşık Makinesi alana nakliye ve montaj hediye edeceğini açıkladı. Vestel’in bu kampanyasını duyanlar, bulaşık makinesinin teknik özelliklerini ve fiyatını araştırmaya başladı

Kale Banyo'dan bahar kampanyası: Banyolarda yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı!

Kale Banyo, baharın enerjisiyle banyoları yenilemek isteyenlere fırsat sunuyor! Haziran ayının sonuna kadar devam edecek olan "Bahar Kampanyası" kapsamında, Kale Banyo'nun estetik ve akıllı çözümleri yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanıyla müşterilere sunuluyor. 

Banyosunu yenilemek isteyenler için Kale Banyo’da yüzde 50 indirim fırsatı! Üstelik montaj hizmeti de ücretsiz!

Kale Banyo, banyosunu yenilemek ve değiştirmek isteyenlere hitap edecek oldukça cazip bir bahar kampanyası başlattı. Haziran sonuna kadar devam edecek kampanya ile tüketicilere yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj imkanı sunuluyor.

BİM’de yüzlerce indirim bir güne sığdı! Buzluk termos 300 TL, termo izolasyonlu çanta 135 TL,kayık tabak 27,50 TL...

BİM’in 20 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken; buzluk termos 300 TL’ye, termo izolasyonlu çanta 135 TL’ye, kayık tabak 27,50 TL’ye düştü. İşte BİM 20 Nisan 2023 fiyat listesi...

EPDK’dan doğalgaz ve elektriğe ilişkin tehdit gibi açıklama! “Bunu yapanlar bedelini ağır öder!”

EPDK’dan çok sert bir açıklama geldi. OHAL boyunca depremzedelerin güvence bedeli alınmayacağı konusunda şirketlerin uyarıldığını ifade eden EPDK yönetimi, insanları mağdur eden şirketlerin bedelini ağır ödeyeceğini belirtti.

Ev sahipleri hemen bakın! Ayıplı binaların bedelini alabilirsiniz! Uzman isimden son dakika açıklaması! 

BUÜ Hukuk Fakültesi Medeni Hukuk Anabilim Dalı Başkanı Dr. Çiğdem Mine Yılmaz, ayıplı sayılan binalarla ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Ev sahipleri hemen bakın! Ayıplı binaların bedelini alabilirsiniz! Uzman isimden son dakika açıklaması! 

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gökalp Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Yapı Malzemeleri Hırdavat Tekstil Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökalp Bunarbaşı tarafından kuruldu.

Montaj bedelini Termo Teknik ödüyor kampanyası Haberi

Montaj bedelini Termo Teknik ödüyor kampanyası

    

Termo Teknik, başlattığı kampanya çerçevesinde yoğuşmalı Logic Kombi satın alan tüketicilerin montaj bedelini üstleniyor. “Montaj bedelini Termo Teknik ödüyor kampanyası” adını taşıyan fırsat uygulaması 15 Ağustos - 30 Eylül 2013 tarihleri arasında gerçekleşiyor. Kampanya kapsamında Logic yoğuşmalı kombi satın alanların kombi montajı sırasında talep edilen montaj ücreti Termo Teknik tarafından karşılanıyor. Bu olanaktan yararlanmak için kampanyaya katılan Termo Teknik yetkili satıcısına Logic kombinin montaj bedelinin alınmaması için bildirim yapmak yeterli oluyor. Termo Teknik yetkili satıcı ve servis bilgisi (0212) 404 1 404 no’lu Çağrı Merkezinden alınıyor. 


Logic yoğuşmalı kombilerin İngiliz iş dünyasının prestijli “Kraliçe Ödülü-The Queen’s Award” sahibi olduğuna dikkat çeken Termo Teknik Yurtiçi Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erol Porsemay “Logic kombiyi daha fazla Türk tüketicisiyle buluşturmak için yurtiçinde...