01 / 05 / 2024

Moodys rusyanın notunu indirdi

Moodys rusyanın notunu indirdi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Rusya'nın kredi notunu "Baa2"ye indirirken, not görünümünü negatif olarak belirledi. Moody's'ten yapılan açıklamada, Rusya'nın kredi notunun "Baa1"den "Baa2"ye indirildiği, not görünümünün ise negatif ol

Fitch, 8 Türk şirketinin notunu yükseltti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye’nin kredi notunu B+ seviyesine yükseltmesinin ardından, 8 Türk şirketin döviz cinsi kredi notlarını da yükseltti.

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

Bankalardan kredi alacaklar hemen bakın! Kredi notunuzu yükseltebilirsiniz! 

Bankalardan kredi alacak vatandaşlar, 'Kredi notunu yüksek tutmak için neler yapılabilir? Hangi durumlarda kredi notu düşer?' sorusunun yanıtını merakla araştırıyor. Peki kredi notu nasıl yükseltilir?

Türkiye'nin kredi notu teyit edildi! Görünümü negatife çevirdi

S&P Global, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak onaylarken görünümünü ise 'durağan'dan 'negatif'e revize etti. Foreks Haberin araştırmasında ön görü görünüm notun değişmeyeceği şeklinedydi. S&P Global'in dolar öngörüsü ise bu sene bitiminde 24 TL oldu.

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu açıkladı

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu "B" görünümü ise "negatif" olarak onayladı. Kredi derecelendirme kuruluşu, zelzelelerin ekonomik faaliyet üzerindeki negatif tesirinin, mayıs seçimleri evvelinde mali ve kredi teşvikiyle kısmen dengelenmesini bekliyor.

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu B olarak teyit etti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin kredi notunu 'B', görünümünü de 'negatif'şeklinde teyit etti.

250 Dolara kredi notunu yükseltiyorlar Aman dikkat elinizi verip kolunuzu kaptırmayın

Türkiye gazetesinden Kaan Zenginli'nin haberine göre internet dünyasının karanlık yönü olarak bilinen ve küresel yasa dışı ticaretin büyük bölümünün döndüğü Dark ve Deep Web hızla yayılıyor. Küresel çapta günlük 7 milyar dolarlık ticaret yapılan karanlık internet ağına Türkiye’den de ciddi bir şekil

Ekonomist Remzi Özdemir borsada olacakları 1 gün önceden tek tek açıkladı!

Moody's'in Türkiye'nin kredi notunu düşürmesinin ardından ekonomist Remzi Özdemir'den borsanın gidişatına ilişkin önemli değerlendirmeler geldi.

Fitch Türkiye'nin kredi notu görünümünü negatif olarak belirledi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu 'BB-'den 'B+'ya düşürdüğünü açıkladı.

Fitch, Evergrande'nin notunu sınırlı temerrüde çekti!

Fitch, Çinli konut geliştirme şirketleri Evergrande ve Kaisa'nın notunu C'den sınırlı temerrüde indirdi.

Çinli gayrimenkul şirketi Fantasia'nın notu düştü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S-P Fantasia'nın kredi notunu düşürdü, görünümünü "negatif izlemeden" "negatife" şeklinde düzenledi. 

Özak GYO'ya özel sektörün en yüksek kredi notu!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın ulusal ve uluslararası düzeyde yatırım yapılabilir kategorisindeki notunu yükseltti.

Fitch, Türkiye'nin kredi notunu negatiften durağana çevirdi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "BB-" olarak teyit ederken, görünümünü "negatif"ten "durağan"a çevirdi.

Moodys rusyanın notunu indirdi Haberi

Moodys rusyanın notunu indirdi


Moody's'ten yapılan açıklamada, Rusya'nın kredi notunun "Baa1"den "Baa2"ye indirildiği, not görünümünün ise negatif olarak belirlendiğini bildirildi.


Açıklamada, notun düşürülmesine gerekçe olarak, Rusya'nın orta vadeli büyüme beklentilerinin, bir süredir devam eden Ukrayna krizinin şiddetlenmesinin yanında, uluslararası yaptırımların genişlemesinin etkisiyle giderek artan bir şekilde baskı altında kalması gösterildi.


Sermaye çıkışı, Rus borçluların uluslararası piyasalara erişiminin kısıtlı olması ve düşük petrol fiyatları gibi nedenlerin, ülkenin döviz tamponlarında kademeli ancak devam eden bozulmaya yol açtığına işaret edilen açıklamada, bu durumun da notun düşürülmesinde etkili olduğu aktarıldı.


Açıklamada, Rusya'ya karşı sıkılaşan yaptırımlar sonrasında, ekonomik büyümedeki yavaşlamanın ciddileşmeye başladığı, tüketici ve yatırımcı güvenini de zayıflattığı dile getirilerek, "Moody's, Rusya'ya karşı uygulanan yaptırımlar ve Ukrayna'daki karışıklık trendinin uzun süre devam etmesini bekliyor. Rus ekonomisinin bu yıl için küçülmesini beklemezken,...