06 / 05 / 2024

Muğla Akmarin Yat Limanı

Muğla Akmarin Yat Limanı

Akmarin Marina Yat Liman ve Turizm İşletmeciliği A.Ş., Muğla Fethiye ilçesine bağlı Karagözler Mahallesi'nde , 275 yat kapasiteli Akmarin Yat Limanı projesini hayata geçirecek...

Deniz GYO Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 2 bin 761,23 metrekare.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

Muğla Milas'a yeni yat üretim tesisi geliyor!

DNK yat Gemi Mühendisliği Emlak şirketi turizm cenneti Muğla'ya yat limanı için düğmeye bastı. İşte yeni yat projesine ilişkin tüm detaylar...

TOKİ'den Muğla'ya tam 2 bin 599 yeni konut müjdesi! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla'da tam 2 bin 599 yeni konut inşa edecek...

Emlak Konut GYO Muğla Bodrum Ortakent arsasına 10.1 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Muğla Bodrum Ortakent Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2.oturumu 3 Kasım 2022 tarihinde yapıldı. İşte ayrıntılar...

Tatilcilerin gözdesi Muğla'da imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden arka arkaya yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

Milli Emlak'tan Muğla'da 39 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Kavaklıdere ilçesi Kavaklıdere - Kurucaova Köyü'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 26 Ağustos 2022 tarihinde saat 15:45'te yapılacak.

TOKİ Muğla projesi için son dakika müjdesi geldi! O ilçeye tam 574 ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Muğla projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Orka Holding'ten Muğla'ya 140 milyon Euro'luk otel yatırımı!

Türkiye'nin tatil bölgelerine yaptığı otel yatırımları ile adından söz ettiren Orka Oteller Grubu Muğla'ya yeni bir otel yapmaya hazırlanıyor.

Martı GYO Muğla Ortaca revize değerleme raporu yayınlandı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket portföyünde yer alan Muğla Ortaca'ya ait değerleme raporu Sermaye Piyasası Kurulu'nun talebi doğrultusunda revize edildi ve yayınlandı. 

Muğla'da imar sorunlarına ortak çözüm aranacak!

İmar barışı uygulamasıyla Muğla’da meydana gelen sıkıntılar ve kaçak yapılaşmayla mücadele kapsamında masaya yatırıldı.

Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi inşaatında son durum!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş şehir merkezinde devam eden yatırımları denetleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

TOKİ'den Muğla'ya 51 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla projesi için düğmeye bastı. Projede 51 adet konut yer alacak.

Muğla Akmarin Yat Limanı Haberi

Muğla Akmarin Yat Limanı


Akmarin Marina Yat Liman ve Turizm İşletmeciliği A.Ş., Muğla Fethiye ilçesine bağlı Karagözler Mahallesi'nde , 275 yat kapasiteli Akmarin Yat Limanı projesini hayata geçirecek. Akmarin Yat Limanı projesinin 2 yılda tamamlanması planlanıyor. 


Akmarin Yat Limanı projesi kapsamında dolgu ile kazanılan alan 3 bin 790 metrekare, yüzer dalgakıran ile kazanılacak alan 840 metrekare, yüzer iskeleler ile kazanılacak alan 2 bin 490 metrekare olacak.


Proje kapsamında limanı dalgalara karşı korumak için 1 adet yüzer dalgakıran, yatların bağlanması için yüzer iskeleler ve dolgu ile kazanılacak saha yanında mülkiyetlerde bulunan araziler üzerinde konumlandırılacak Yat Limanı tesisleri yer alacak.


Akmarin Yat Limanı projesinde toplam 440 metre uzunluğun tekne yanaşabilir yüzer iskele planlandı. İnşaatı 2 yıl sürecek olan Akmarin Yat Limanı projesinde limanın işletmesi 49 yıl boyunca yapılacak.