24 / 05 / 2024

Muhammet Mert Alagöz

Muhammet Mert Alagöz

A Palace Turistik İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Akgöl, Muhammet Mert Alagöz, Fuat Aldemir, Mehmet Ali Çalıkuşu ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.

Emekli ve memur maaşlarında son dakika! Hesap kitap yapıldı, yeni zam tablosu ortaya çıktı! İşte bu kadar zam yapılacak!

Milyonlarca emeklinin gözü kulağı bu yılın Temmuz ayındaki zamdayken, Ekonomist Muhammet Bayram söz konusu zamlar ilgili çok önemli bir açıklama yaptı. İşte emekli maaşlarında son dakika...

Mert Başaran dolar yatırımcılarını ilk ve son kez uyardı! Paranızı kaptırmayın!

Ünlü ekonomist Mert Başaran, yatırım yapan yatırımcılara önemli uyarılarda bulunarak en karlı yatırım aracının hangisi olduğunu açıkladı.

Mert Başaran elinde dolar tutanları kırmızı kodla uyardı: Dolar yatırım aracı değil!

Ekonomist Mert Başaran elinde dolar tutan yatırımcıları uyararak doların bir yatırım aracı olmadığını söyledi.

Ekonomist Mert Başaran kız çocuğu olanlara seslendi: 2 kat fazla biriktirin!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken, Ekonomist Mert Başaran, kız çocuğu olanlara seslenerek, "2 kat fazla biriktirin" dedi. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Ekonomist Mert Başaran'dan ABD devinin dolar/TL tahminine yanıt geldi: Halkı kandıramazsınız!

Wells Fargo, dolar / TL kurunun 2024 yılının ikinci çeyreğinde gerileyeceğini belirtti. Söz konusu tahmine Ekonomist Mert Başaran'dan yanıt geldi. İşte Mert Başaran'ın resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Ekonomist Mert Başaran'dan acil kentsel dönüşüm çağrısı: Çözüm istiyoruz!

Ekonomist Mert Başaran İstanbul'daki kentsel dönüşümün biran önce tamamlanması gerektiğine vurgu yaparak adayların bu konuda plan ve projelerini anlatmasını söyledi.

Milyonluk arsa için imar değişikliği! Ankara'daki o arsanın inşaat alanı artırıldı! 

AKP’li vekil Cantürk Alagöz'ün Ankara'nın Çankaya ilçesindeki arsasının inşaat alanının artırılması için imar planı değiştirildi.

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alagözler İnşaat Yapı Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmet Alagöz tarafından kuruldu.

'Dolar tutarsanız paranızı eritirsiniz' diyen Mert Başaran uyardı! Dolarlarınızı bozun bunu alın...

Dolar tutarsanız paranızı eritirsiniz" diyen Başaran yatırımcılara yatırımcıları uyardı. Dolarlarınızı bozun bunu alın...

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi kuruldu!

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi Çekmeköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Alagöz, Doğan Kaygusuz ve Şahismail Aki ortaklığında kuruldu.

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Ata Nakliye Hafriyat Nalburiye İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Özcan ve Nizamettin Atagün ortaklığında kuruldu.

Mert Başaran altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Tarih verdi! Altın ve dolar için yeni yol haritası çizildi!

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran elinde altın ve dolar olan yatırımcılara seslenerek altın ve dolarlarınızı sakın satmayın dedi! Hemen tarih verdi! 

Paranızı dolara yatırmayın diyen Mert Başaran peş peşe açıkladı! Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın

Altın ve dolar ile ilgili yorumlarda bulunan Emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'dan son dakika ''paranızı dolara yatırmayın'' açıklaması geldi. Bu haberi okumadan dövizcinin paspasına bile basmayın.

Muhammet Mert Alagöz Haberi

Muhammet Mert Alagöz

A Palace Turistik İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Akgöl, Muhammet Mert Alagöz, Fuat Aldemir, Mehmet Ali Çalıkuşu ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Şişli'de kuruldu.


A Palace Turistik İşletmeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her nevi turizm hizmetleri sağlamak amacı ile,turizm işletmeciliği yapmak, apart konaklama dinlenme evleri,gayrimenkul,bina işletmeciliği ve de otel,motel,kamping,pansiyon,tatil köyü,komple turistik tesisleri işletmeciliği yapmak,yaptırmak,işletmek,kiralamak,kiraya vermek ve gerekli olan hava, deniz, kara taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapmak veya yaptırmak.Seyahat acenteleri kurabilir,işletebilir,devir edebilir ve devir alabilir,daha önce kurulmuş acenteliklerin şubelerini kurabilir,işletebilir,iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir,her nevi gezi turları düzenleyebilir,başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir,bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve yaptırabilir,yolcu taşımacılığı,tur ve...