10 / 05 / 2024

müjde tönbekicinin eski eşi

müjde tönbekicinin eski eşi

Müjde Tönbekici, sit alanındaki arazisinde ev inşaatına devam ettiği gerekçesiyle hapis cezasına çarptırılan eski eşi Sevan Nişanyan’ı anlattı: “Yaşlandıkça insanlar yumuşar ama Sevan köşelerini daha da keskinleştirdi”

Tek evi olanlara müjde! Tek evi olan tapu sahipleri 2.953 Türk Lirası para iadesi alacak

81 il geneli kapsamında son dakika duyurusu yapıldı. Buna göre, teki evi olanlara müjde bu listede adı soyadı yazan vatandaşlar geriye dönük 5 senelik para iadesi alabilecekler. İşte haberin ayrıntıları...

Akaryakıt alacaklara büyük müjde! İş Bankası flaş kampanyasını duyurdu!

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe gelen zamlar sürücülerin de belini bükmüştü. Akaryakıt almak isteyenlerin beklediği müjde İş Bankası'ndan geldi. Hemen bu son dakika kampanyasına bakın...

Ankastre fırın almak isteyenlere müjde! Siemens HB557JYS0T iQ500 ankastre fırının fiyatı belli oldu!

Siemens’ten evine ankastre fırın almak isteyen tüketicilere müjde geldi. Siemens, 3D hotAir Plus ve 2 kademeli teleskopik raylar başta olmak üzere birçok özelliği barındıran HB557JYS0T iQ500 ankastre fırını uygun fiyatla satışa çıkardı.

Gençler müjde: Türkiye Taşkömürü Kurumu 2 bin işçi alınacak! TTK illeri peş peşe açıkladı!

Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda çalışmak isteyenlerin beklediği haber sonunda geldi. TTK ekim ayında 3 il için toplam 2 bin işçi alımı yapacağını ilan etti.

Öğrenci ve öğretmenlere müjde! Tüm akıllı telefon ve tabletlerde büyük indirim başladı!

Samsung tarafından gelen duyuruda, öğrenci ve öğretmenlere tüm akıllı telefon ve tabletlerde indirim yapıldığı belirtildi.

İş Bankası'ndan müjde!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan müjde gibi müjde... Hemen buraya bakın... Sakın kaçırmayın...

Benzin, motorin ve LPG’de bu sefer sağlam müjde geldi! Resmen peş peşe açıklandı!

Akaryakıttı arka arkaya gelen zamların ardından bu sefer araç sahiplerine ilaç gibi gelecek bir müjde verildi. Ziraat Bankası, akaryakıt alışverişlerinde 125 TL Bankkart Lira vereceğini duyurdu.

Ziraat Bankası'ndan müjde! Tüm müşterileri hemen baksın

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik önemli bir müjde geldi. Banka tarafından hesaplara 1.500 lira yatırılacak.

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve akaryakıt alacaklara müjde! Araç sahipleri hemen baksın!

Art arda gelen akaryakıt zamlarının ardından araç sahiplerine akaryakıt konusunda müjde Garanti BBWA’dan geldi. Garanti BBWA, BP ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında akaryakıt alımlarında hediye bonus vereceğini açıkladı.

İŞKUR’dan müjde! 81 ilde, onlarca sektörde tamı tamına 125 bin personel alınacak! Acil bakın!

Türkiye genelinde iş arayanlara İŞKUR’dan müjde geldi. İŞKUR tarafından 81 kentte toplam 125 bin 079 işçi alımı için müracaatlar başladı.

Üst üste zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG’de dev müjde verildi! Resmen açıklandı! Araç sahipleri hemen baksın!

Peş peşe gelen zamların ardından 36 TL’yi aşan benzin ve motorin fiyatları nedeniyle kontak kapatma noktasına gelen araç sahiplerine şimdi de müjde verildi. Vakıfbank, akaryakıt harcamalarında 75 TL hediye edeceğini duyurdu.

O bankadan tüm Türkiye'ye büyük müjde. 40.000 TL para verecekler. Tek ama tek bir şartları var. Bakın ne

Vatandaşların paraya bu kadar ihtiyacı olduğu dönemde bir bankadan büyük bir müjde geldi. O banka vatandaşlara 40.000 TL tutarında bir maddi imkan sağlayacak. Üstelik tek bir şartları var.

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG alacaklara müjde! Resmen kuyruklar oluşturacak!

Akaryakıta peş peşe gelen zamların ardından araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına gelmişti. Bu nedenle, Vakıfbank, araç sahiplerine bir müjde vererek akaryakıt alışverişlerine yönelik bir kampanya düzenledi.

müjde tönbekicinin eski eşi Haberi

müjde tönbekicinin eski eşi

İnsanlar genelde şehir stresinden kurtulup huzurlu bir yaşama geçmek istediklerinde Ege’de, sakin bir köye yerleşirler ya, Müjde Tönbekici neredeyse 25 yıldır Ege’de sakin bir köyde, pek çok şehir insanının hayal bile edemeyeceği hızda, aksiyonu bol bir hayat sürüyor.  21 yaşında, meraklı bir üniversite öğrencisiyken gidip vurulduğu Şirince köyünde kendine kurduğu hayat; dünyanın en ilginç adamlarından biri olan Sevan Nişanyan’la tanışmasıyla bambaşka bir hal almıştı. Evlilik, üç çocuk, Şirince’deki evlerin restorasyonu, bir dördüncü çocuk olarak Nişanyan Otel’in kuruluşu... Sonra, Sevan Bey’e açılan davalar, 10.5 ay hapis cezası çekmesi ve derken duyunca hepimizi sarsan, Nişanyan çiftinin evliliklerini bitirmesine neden olan o olay...


Müjde Hanım 5.5 yıl önce evliliğini bitirirken otelle de ilişkisini kesmiş, kendisine yeni uğraşlar edinmişti. Sevan Bey ise bu sürede...