20 / 05 / 2024

münih nazi projeleri

münih nazi projeleri

Almanya'nın Münih kenti yakınlarındaki Dachau'daki Nazi toplama kampının tarihi kapısı çalındı.Üzerinde 'Arbeit macht frei' (Çalışma özgür kılar) yazısı bulunan kapıyı çok sayıda hırsızın birlikte çaldığı sanılıyor.

Kentsel dönüşüm de TOKİ projeleri de tam gaz: 20-30 katlı binalar olmayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'daki kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti. İşte Aktaş'ın o açıklamaları...

Urfa’da yer alan toplam konut stokunun yüzde 5’ini yarım kalan konutlar oluşturmakta...

Yüzyılın felaketi deprem afetinden sonra iki bini aşkın binanın ağır hasar aldığı Şanlıurfa’da yarım kalan konut projeleri yükseliyor. Şehirdeki toplam konut stokunun ise yüzde 5’ini yarım kalan konut projeleri yer alırken, kişiler yüksek maliyetler nedeni ile kaçak yapılaşmaya yöneldiği kaydedildi.

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Münih İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Eroğlu tarafından kuruldu.

Türk müteahhitlerin Rusya projeleri savaştan nasıl etkilenecek?

Türk müteahhitlerin, Ocak-Şubat sürecinde yurt dışında 1 milyar 69 milyon 975 bin dolar bedelinde iş üstlendiği açıklandı. 

Almanya'daki ev kiraları cep yakıyor!

Almanya’daki ev kiraları ve emlak fiyatı artışlarında Münih liderliğini yine korudu. Konut kiralarıyla ilgili istatistik verilerini yayımlayan statista’nın son yaptığı açıklamaya göre Bavyera’nın başkenti Münih’te ortalama kira bedeli metrekare başına 18 euro 61 cent oldu.

Almanya'da emlak fiyatları artıyor!

Almanya'da emlak yatırımına olan ilgi artıyor. Frankfurt, Münih gibi kentlerde emlak fiyatları sürekli yükseliyor ve satılık yerler giderek azalıyor. 

Meram 'Kentsel Tasarım Projeleri' için pilot bölge seçildi!

Konya'nın en gözde ilçesi Meram, 'Kentsel Tasarım Rehberleri Uygulama Projeleri' için pilot bölge seçildi.

Arjantili yıldız Messi Milano'dan ev aldı!

Bayern Münih'e elenen Barcelona'da taşlar yerinden oynayacak. Bir süredir kulüp yönetiminden duyduğu memnuniyetsizlik basına yansıyan Lionel Messi ayrılmayı düşünüyor. Arjantili yıldız Messi'nin Milano'dan ev aldığı da öne sürüldü!

Almanya'da konut fiyatları el yakıyor! 

Almanya’da nüfusu bir milyonun üzerinde olan Berlin, Hamburg, Münih ve Köln’de konut fiyatları çok yükseldi. Yükselen konut fiyatlarıyla, çalışanların ev alması neredeyse imkansız hale geldi...

KT Bank AG, Almanya'daki 5. şubesini Münih'te açtı!

2015 yılında Almanya'da kurulan KT Bank AG, Almanya'da Frankfurt, Berlin, Mannheim ve Köln'den sonra 5. şubesini Münih'te hizmete açtı...

İBB, iki uluslararası şirketle işbirliği için görüşecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kentsel dönüşüm ve altyapı projeleri için iki önemli yabancı şirketle üst düzey görüşmelere başladığı belirtildi.

Mahkemesi süren mühürlü projeleri bakanlık yıkıyor!

Türkiye'de yaklaşık 3 bin kadar yıkım kararı verilmiş yapı var. Ancak bölge idare mahkemeleri tarafından verilen yürütmeyi durdurma kararı, belediyelerin yıkım yapmasına engel oluyor.

Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019!

AK Parti adayı Binali Yıldırım, kampanyanın son gününde İstanbulluları sevindirecek büyük müjdeyi verdi. İşte Binali Yıldırım'ın İstanbul projeleri 2019...

münih nazi projeleri Haberi

münih nazi projeleri

Nazi döneminin en acı anılarının yaşandığı kampta, üzerinde 'Arbeit macht frei' (Çalışma özgür kılar) yazısı bulunan kapıyı çok sayıda hırsızın birlikte çaldığı sanılıyor. Pazar sabahı güvenik görevlilerinin ana girişteki tarihi demir kapının çalındığını fark ettikleri bildirildi. 190 X 95 santimetre ebadındaki kapının bir araca yüklenip götürüldüğü düşünülüyor. 


Polisin çevrede yaptığı aramalardan sonuç alınamadı. Olayla ilgili olarak tanık arayan polis, pazar günü saat 05.30 sularında şüpheli bir durum görenlerin 08141-612-0 numaralı telefonu aramalarını istedi.


Nazi Almanya'sında açılan ilk toplama kampı olan Dachau kampı, aralarında 23 Türk vatandaşının da bulunduğu 45 bin kişiye mezar...