14 / 05 / 2024

murat kurum yeni proje

murat kurum yeni proje

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı Emlak Konut GYO, ülkeyi dönüştüren aktör oyuncuları arasında yer aldı. Anadolu’da konut atağına geçen şirket, marka gücünü her şehre yayacak.

Murat Kurum'un 650 bin konut vaadine dikkat çeken The Economist: Seçimi deprem hazırlığı belirler!

The Economist, merakla beklenen 31 Mart yere seçimleriyle ilgili bir analiz yayımladı. Seçimlerin belirleyici unsurunun deprem hazırlığı olduğu kaydedilen haberde ayrıca Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum'un, 650 bin yeni konut vaadine vurgu yapıldı.

Anket sonuçları açıklandı! Murat Kurum ve Ekrem İmamoğlu yarışı sürüyor...

Yerel seçimlere sayılı günler kala seçim öncesinde anket şirketleri tarafından çalışmalar da hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ilk anket sonuçları açıklanmıştı. Buna göre, İstanbul'dan gelen yeni anket sonuçları ise görenleri şaşkına çevirdi. Murat Kurum mu, Ekrem İmamoğlu mu?

Murat Kurum'dan dönüşüm açıklaması: 100 bin depo konut yapılacak, vatandaş 18 ay oturacak ardından yeni evine geçecek!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında 100 bin sosyal konut yapılacağını belirtti. Bunların depo konut olacağını söyleyen Kurum, mega kentin dönüşümündeki detayları tek tek açıkladı...

Murat Kurum’dan 650 bin yeni konut müjdesi!

Kentsel dönüşüm ve trafikteki problemlere yoğunlaşacak İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Kurum, yarın büyük bir törenle vaatlerini açıklayacak. Murat Kurum’un açıklayacağı 650 bin konutun 250 bin tanesini özel sektör, 300 bin tanesini İBB iştiraki olan KİPTAŞ yapacak.

Murat Kurum'dan işçilere ev müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada işçilere yönelik bir konut projesinin çalışmalarının yürütüldüğünü dile getirdi. Kurum, "Evleri olmayan işçi kardeşlerimiz için yeni yapacağımız yerlerde onların uygun şartlarda ev sahibi olabilmelerini sağlayacağız" diye k

İstanbul'daki dönüşümün detayları belli oluyor! Murat Kurum: 2+1'ler 100 metrekare, 3+1'ler 120 metrekare olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Dönüşümde Yarısı Bizden" kampanyasına ilişkin yeni bir açıklamada bulundu. Kurum, 2+1'lerin 100 metrekare, 3+1'lerin 120 metrekare olacağını açıkladı. 

Murat Kurum yeni projeler için müjde verdi! 'Vatandaşlarımız kira öder gibi ev sahibi oluyor' dedi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada yeni bir sosyal konut projesi açıklanacağının sinyallerini vererek "Vatandaşımız aidat öder gibi ev sahibi oluyor" diye konuştu.

Kartal'a 313 bin metrekarelik yeni millet bahçesi geliyor! Bakan Murat Kurum açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul Kartal'a yeni bir millet bahçesi müjdesi vererek, söz konusu projenin inşaatının 2023 yılında tamamlanacağını söyledi.

Murat Kurum: 2022'de 50 bin yeni yuva ve iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulunu. Kurum, "2022'de 50 bin yeni yuva ve iş yerimizi vatandaşlarımıza teslim edeceğiz" dedi.

Murat Kurum'dan Gölbaşı'na 500 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Gerder Mahallesi'nde 2 milyon 300 bin metrekarelik alanda çalışmalarımızı tamamladık. 2 bin konutluk bir projeyi başlattık ve ilk etapta yapacağımız 500 konutun projelerini ocakta hazırlayacağız" dedi.

Murat Kurum'dan Konya yatırımları açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'nın geleceğini inşa ettiklerini belirtti. Kurum, "Kentsel dönüşümden sosyal konutlara, millet bahçelerinden çevre yatırımlarımıza, sokak sağlıklaştırma projelerinden tarihi meydanlarımızı yenilemeye, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Murat Kurum'dan gençlere istihdam müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bakanlık ve ilgili kuruluşlarında yapılacak tüm ihalelerde, istihdam edilecek teknik personelin yüzde 20'sinin yeni mezun veya mezuniyetinin üzerinden en fazla 3 yıl geçmiş gençlerden oluşacağını bildirdi.

Murat Kurum: Şehirlerimize kazandıracağımız yeni eserlerin temelini atıyoruz!

Kocaeli'de "Millet Bahçelerimiz Fidanlarıyla Buluşuyor" etkinliğine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ülke genelinde devam eden projeler hakkında açıklamalar hakkında açıklama yaptı. 

murat kurum yeni proje Haberi

murat kurum yeni proje

Piyasa değeri, gayrimenkul portföyü ve arsa stoku açısından Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Emlak Konut GYO, ana uzmanlığı konut üretimi olan en köklü işletmelerden biri. Uzun yılların getirdiği ve birçok projeye imza atılarak kazanılan bu marka değeri, 2002 yılında Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na dönüşerek faaliyetlerine devam ediyor. 60 yılı aşkın süredir yenilenen yönetim anlayışıyla tüm menfaat sahiplerinin güven duyduğu bir kurum haline gelen Emlak Konut GYO, uzun yıllarda yarattığı marka değeri ile gayrimenkul sektöründe standartları daima yukarıya çekiyor. Özellikle inşaat sistemleri, tasarım, çevreye duyarlılık ve iş yapım şekilleri ile sektörün lider oyuncusu olma görevini üstleniyor. Tarihe geçti Emlak Konut GYO hızla büyümesini sürdürmek amacıyla 2010 yılında ilk, 2013 yılında ise ikinci halka arzını gerçekleştirdi. Halka arzlar, hem bireysel...