23 / 05 / 2024

Murat Övüç gayrimenkulleri

Murat Övüç gayrimenkulleri

Son dönemin en popüler sosyal medya fenomenlerinden olan Murat Övüç yaptığı açıklamada, "4 yılda 10 tane ev aldım. Garajda 4 tane araba var. Allah herkese nasip etsin" dedi.

Murat Övüç'ün lüks villası soyuldu!

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün Silivri'deki lüks villası soyuldu. Övüç, lüks villasından 147 bin dolar ve değerli takı eşyalarının çalındığını iddia ederek polise başvurdu.

Murat Övüç: 4 yılda 10 tane ev aldım!

Son dönemin en popüler sosyal medya fenomenlerinden olan Murat Övüç yaptığı açıklamada, "4 yılda 10 tane ev aldım. Garajda 4 tane araba var. Allah herkese nasip etsin" dedi.

Ünlü müteahhit Murat Mustafa yalısını 16.8 milyon TL'ye satıyor!

Bir dönemin vergi rekortmenleri arasında bulunan dönemin İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekili Sefa Sirmen'in bacanağı Murat Mustafa Satı, sonunda kendisine ait çok özel gayrimenkulleri de satışa çıkardı.

Murat Tabanlıoğlu: AKM İstanbul'un yeni bir merkezi olacak!

Yeni AKM projesinin mimarı Murat Tabanlıoğlu, "Yeni AKM projesini cıvıl cıvıl, İstanbul'un yeni bir merkezi olacak"  dedi.

H V Murat İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

H V Murat İnşaat Taahhüt Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Husseın Mourad ve M. Walıd Mourad imzasıyla kuruldu.

Simpa Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi v eTicaret Limited Şirketi kuruldu!

Simpa Emlak Otomotiv İnşaat Tekstil Gıda İthalat İhracat Sanayi v eTicaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Murat Kaya imzasıyla kuruldu.

Övünç İnşaat Elektrik Otomotiv ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Övünç İnşaat Elektrik Otomotiv ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi, Murat Erdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Temmuz' da Ümraniye, Esenşehir Mahallesi' nde kuruldu.

Murat Atay: Mortgage kredi faizleri çok uygun seviyelerde!

Gelecek yıl sektör ortalamasının üzerinde yüzde 18’lik büyüme planlan yapan Garanti Mortgage’in yeni genel müdürü Murat Atay, düşen faizlerle birlikte mortgage kredi faizlerinin son derece iyi seviyeye geldiğini söyledi

Doğuş Holding'in atıl gayrimenkulleri otel ve restoran olacak!

Levent Büyükuğur, Doğuş Grubu'nun elindeki atıl gayrimenkulleri otel ve restoran olarak kullanma planları olduğunu söyledi...

Rönesans Gayrimenkul Renaissance Forum V Bloğu sattı!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş, Rusya'da bulunan Renaissance Forum'un V bloğunu 250.300.000 Ruble tutarına sattı...

Vezüv Bakırköy Evleri'nde 2 oda 1 salon daire 690 bin TL'ye!

2014 yılında teslimleri gerçekleşecek olan Vezüv Konakları'nda 36 ay vadelendirme imkanı bulunuyor...

Murat Arslan otelcilikte Türk genel müdürlere bakışı anlattı!

BW Plus ThePresident Hotel Genel Müdür Yardımcısı Murat Arslan, Türk Genel Müdürlerin çoğunluğunu Ön Büro departmanı kökenliler oluştururken, dünyadaki Genel Müdürlerin ise Yiyecek & İçecek departmanı kökenli olduğunu belirtti

Murat Cevahir Ulus'ta 3 oda 1 salon dairede yaşıyor!

Sanat ve Podyum dünyasının ünlü ismi Murat Cevahir Ulus'ta oturuyor...

Murat Övüç gayrimenkulleri Haberi

Murat Övüç gayrimenkulleri

Son dönemin en popüler sosyal medya fenomenleri arasında yer alan  Murat Övüç hakkında merak edilenleri anlattı.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, Instagram'da 2.1 milyon takipçisi bulunan Murat Övüç, gece gündüz çalıştığını söyledi.

Paylaşımlarında sık sık görülen eviyle ilgili de konuşan Murat Övüç, "Sadece oturduğum rezidansı kullanmıyorum. Göktürk ve Acarkent'te bir evim daha var. Bu ev bana çok uğurlu geldi. 4 yılda 10 tane ev aldım. Garajda 4 tane araba var. Allah herkese nasip etsin" dedi.

Ünlüler en çok hangi semtleri tercih...