13 / 05 / 2024

mustafa savaş kanal menderes projesi

mustafa savaş kanal menderes projesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ ın Altın Kanal Menderes projesinin çok önemli bir proje olduğunu söyledi...

Kanal İstanbul'a 3 ayrı iptal kararı geldi, çılgın projenin bütün imar planları iptal edildi!

Mega kent İstanbul’un yeşil alanlarına darbe vuracak, kentte göç yoğunluğu oluşturacak Çılgın proje Kanal İstanbul'un imar planlarına yargı ‘dur’ dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi hukuk savaşını şimdilik kazandı.

Mustafa Destici'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul eleştirisi!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kanal İstanbul ile ilgili söylediği sözler nedeniyle eleştirdi. 

Udm Dizayn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Udm Dizayn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Savaş tarafından kuruldu.

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.

İstanbul Gıda Toptancıları'ndan Kanal İstanbul açıklaması! 

 İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği Başkanı Mustafa Karlı, Kanal İstanbul'un gıdacılara değer katacağını dile getirerek projenin açılışı için sabırsızlandıklarını dile getirdi.

Kanal İstanbul Türkiye'nin güç eksenini değiştirecek!

Kanal İstanbul projesine yönelik yorum yapan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Kanal İstanbul'un güç eksenini Türkiye'nin lehine değiştireceğini dile getirdi. 

Kanal İstanbul stratejik ve ekonomik yönden büyük bir kazanım olacak!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Ulaştırma Sistemleri Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Kanal İstanbul projesi müsilajı ortadan kaldıracak mı?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinde Kanal İstanbul'u ve eski Çevre ve Şehircilik Bakanı müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk'ün açıklamalarını kaleme aldı.

Kanal İstanbul için ikili formül!

Kanal İstanbul Projesi için ikili formül gündeme alındı. Hazırlanan rapora göre savaş gemileri boğazdan, ticaret gemileri ise Kanal İstanbul'dan geçecek.

Kanal İstanbul Projesi ne anlama geliyor? 

Akşam Gazetesi köşe yazarlarından Mustafa Kartoğlu, bugünkü köşe yazısında Kanal İstanbul Projesi'nin önemine ve riskine ilişkin yazı kaleme aldı.

Aydın’ın 17 ilçesine toplu konut müjdesi!

 AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Aydın'ın 17 ilçesinde TOKİ tarafından toplu konut inşa edileceğini açıkladı. 

Kanal İstanbul 3 sene içerisinde kendini yok mu edecek?

Çılgın proje Kanal İstanbul tartışmaları devam ediyor. Sualtı Tarihi Araştırmacısı ve dalgıç Mustafa Aydemir, "Kanal İstanbul projesi 3 yıl içinde kendini yok edecektir" dedi...

mustafa savaş kanal menderes projesi Haberi

mustafa savaş kanal menderes projesi


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Aydın Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın “Altın Kanal Menderes” projesine destek verdi.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’ın Altın Kanal Menderes projesinin çok önemli bir proje olduğunu, bu projenin hayata geçmesiyle birlikte Aydın’ın ihracatının önündeki engellerin de kaldırılacağını söyledi. Şehirlerin suyla buluşmasını ve özellikle şehirlerin içerisinden suyun geçmesini çok severim diye açıklamalarda bulunan Soylu, “ Şehirlerin içerisinden geçen bu suyun üzerinden ticaret yapılmasını çok daha fazla severim. Görsel güzelliği açısından, ekonomik gücü açısından, sosyal dinamikleri açısından ve istihdam gücü açısından mükemmel ve muazzam bir şey. Aydın’ın ihracatının geri kalma nedenlerinden birisi de lojistik meselesidir. Bozöyük’te bir deniz olduğunu düşünün. Eskişehir 5 Eskişehir Anadolu 5 Anadolu...